Uniek overnachten
dagen

Gastvrij genieten bij een kasteel in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Brasserie Kasteel Schaloen
Schin op Geul, Limburg, Nederland bekijk op kaart
2 of 3 dagen super voordelig genieten bij een kasteel in het gezellige Zuid-Limburg incl. ontbijt

Verblijf in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap en boek 2 of 3 dagen naar Brasserie Kasteel Schaloen. Niet alleen de accommodatie is een plaatje om te zien, ook de omgeving mag er zijn! Wandel door de bosrijke omgeving in 20 minuten naar het gezellige Valkenburg of ga heerlijk shoppen in Maastricht. Geniet van een Limburgse vlaai of ga bourgondisch eten. Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel: je zult je thuis voelen bij Kasteel Schaloen!

Uniek overnachten
dagen

Gastvrij genieten bij een kasteel in Zuid-Limburg incl. ontbijt

Brasserie Kasteel Schaloen
Schin op Geul, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel gelegen op slechts 20 min. lopen van Valkenburg
  • Tip: uitgebreid winkelen in Maastricht
Schin op Geul

In de omgeving van Schin op Geul is veel te beleven. Wandel door het centrum van dit pittoreske dorp en bekijk de witte huizen, Romeinse boerderijen en andere historische bouwwerken. Maak ook een rit in de oude stoomtrein De Miljoenenlijn. De winkelliefhebber kan zich helemaal uitleven in de vele winkels die Maastricht rijk is.

Brasserie Kasteel Schaloen
Oud Valkenburg 9,
Schin op Geul, Nederland
Kaart
Oud Valkenburg 9, Schin op Geul, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Over een prachtige oprijlaan bereik je Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg. Via een tussenbrug kom je tot het eiland waarop Kasteel Schaloen is gebouwd. Het eiland wordt grotendeels omgeven door een beschermd natuurgebied. Knusse vakantiewoningen en stijlvolle hotelkamers op een historisch landgoed. Het kasteelcomplex biedt hotelkamers in het voormalige Tiendgebouw, vakantiewoningen in het Koetshuis met een brasserie in het oude Poortgebouw. Kasteel Schaloen is een uniek complex gelegen tussen landerijen aan de rand van Valkenburg aan de Geul.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Drielandenpunt

Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt bij Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Het punt is gelegen nabij de top van de Vaalserberg.

Belangrijke informatie

Let op:
Je verblijft in één van de bijgebouwen, niet in het kasteel zelf!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro