Stedentrips
dagen

Luxe 5*-hotel in Dubai incl. vlucht, transfer en ontbijt

The Canvas Dubai — MGallery Hotel Collection
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Verblijf 5, 6 of 7 dagen in een luxe 5*-hotel in Dubai incl. vlucht, transfer en ontbijt

Op zoek naar een unieke vakantie? Dan zit je goed in Dubai! Er is geen enkel land met zoveel records. Van de grootste shoppingmalls tot de grootste indoor ski hal, de hoogste toren ter wereld en het grootste aquarium. Bezoek tijdens een stedentrip ook Downtown Dubai, de oudste wijken Al Fahidi en Deira en het bruisende Dubai Marina. Ook in het hotel ontbreekt het je aan niets. Geniet tijdens Happy Hour op het dakterras van de Estrellas Lounge van het prachtige uitzicht, diner in het Japanse specialiteitenrestaurant Alfonxo of ontspan in de ruime spa!

Stedentrips
dagen

Luxe 5*-hotel in Dubai incl. vlucht, transfer en ontbijt

The Canvas Dubai — MGallery Hotel Collection
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5 of 6 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Dubai vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief excursie “Dune Safari” met diner
  • Centraal gelegen LUXE hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek 's avonds de schitterende show bij de Dubai Fountain
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Excursie 'Dune Safari'

Deze jeepsafari geeft je de kans om binnen een paar uur de woestijn te ontdekken. Ervaar de pure sensatie van het op en neer rijden op de goudgele zandduinen in comfortabele jeeps.

Rijd over de hoge zandduinen voordat je de 'camping' betreedt, die in een serene enclave ligt en speciaal is ingericht om je de authentieke Arabische sfeer te geven. Hier ontspan je in de rust en stilte van de woestijn, omringd door majestueuze zandduinen die lijken te gloeien in het licht van de ondergaande zon. Hier geniet je van een luxe barbecue in Arabische stijl met verschillende verse vleeswaren en salades.

Na het diner geniet je van de shisha waterpijp en de buikdanseres, de kameelrit en het hennaschilderen onder de sterren. Je zult een onvergetelijke avond in de woestijn doorbrengen. 1 ding is zeker: je bent verzekerd van een avond die je altijd bij zal blijven!

Begintijd: 15.00/15.30 uur
Eindtijd: ongeveer 21.30 uur

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
The Canvas Dubai — MGallery Hotel Collection
Kuwait Street, 23,
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Kaart
Kuwait Street, 23, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5*-hotel The Canvas Dubai - MGallery Hotel Collection ligt midden in het historische Dubai in Bur Dubai, op wandelafstand van het Dubai Museum, Dubai Creek, het Erfgoedcentrum van de stad en Gold Souk. Het hotel beschikt over een spa van 1000 m² en gratis Wi-Fi in het hele gebouw. De kamers hebben een moderne stijl en beschikken over een zithoek met een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een bad, een douche en gratis toiletartikelen. Ontspannen kan in het buitenzwembad op het dak of in de spa. De 2 restaurants van het hotel, Signature by Sanjeev Kapoor en het Azalya International Buffet Restaurant, serveren hedendaagse gerechten uit de internationale keuken. Er zijn ook themabars, zoals Estrellas Skyline Lounge, A Canvas Cafe; Cigar Lounge en The Underdogs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Deira

Wijken
Abu Baker Al Siddique Road

De wijk Deira wordt over het algemeen gezien als het centrum. Deira is duidelijk een wat oudere wijk, waardoor het authentieker overkomt dan de nieuwe gedeeltes van Dubai.

Winkelen

Shoppen
Financial Centre Road,downtown Dubai

'Shop till you drop': dat is Dubai! Het ene winkelcentrum is nog indrukwekkender dan het andere. Grote shopping malls zijn Dubai Mall, de Mall of the Emirates en Festival City.

Dubai Mall

Shoppen
Financial Centre Road,downtown Dubai

Met meer dan 1200 winkels, ruim 14 duizend parkeerplaatsen en ruim een half miljoen vierkante meter winkeloppervlakte is de Dubai Mall het allergrootste winkelcentrum ter wereld.

Burj Khalifa

Bezienswaardigheden
1 Sheikh Mohammed Bin Rashid Blvd

Het hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa, is met een totale hoogte van 828 meter zeer nadrukkelijk aanwezig in Dubai. De toren is geïnspireerd op woestijnbloem Hymenocallis.

Desert Safari

Outdooractiviteiten
Al A'amal Street

De leukste manier om de woestijn te ontdekken is door middel van een desert safari. Met vierwielaangedreven auto’s trekt u de woestijn in, vaak voorafgaand door quad te rijden of kameel.

Aquaventure Waterpark

Dierentuinen en aquaria
Atlantis, Crescent Road,the Palm Jumeira

Aquaventure is een mooi opgezet waterpark. U kunt in het bij het complex behorende Dolphin Bay ook zwemmen met dolfijnen, uiteraard tegen betaling.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op! Kan ook een gelijkwaardig hotel zijn!

Let op
Als je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je een geldig paspoort nodig waarmee je je kunt identificeren. Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Let op: met een nooddocument kun je NIET reizen naar Dubai.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro