Autovakanties
dagen

Halfpension in Zuid-Tirol met uitzicht op de Dolomieten incl. vele extra's

Berghotel Jochgrimm
Aldino, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 4, 6, 8 of 15-daagse halfpension vakantie in Zuid-Tirol met uitzicht op de Dolomieten incl. vele extra's

Sinds halverwege de 19e eeuw verzorgt en huisvest het Zuid-Tiroolse Berghotel Jochgrimm reizigers en gasten en wordt als "Dolomietenbergwellness" aangeboden in de vorm van hooibaden. Het natuurhotel was vroeger nog een alpenboerderij. In de loop van de tijd is dit uitgegroeid tot een uniek berghotel in het Italiaanse Aldino in Zuid-Tirol, midden in de Dolomieten. De eigenaren proberen om de familietraditie voort te blijven zetten met nieuwe ideeën en innovatie. Hotel Berghotel Jochgrimm biedt tegenwoordig een rijk wellnessprogramma, met een zwembad, sauna, whirlpool, relaxruimte en meer. Het hotel heeft een prachtige ligging op 2.000 meter hoogte tussen twee Zuid-Tiroolse toppen, de Schwarzhorn en de Weißhorn. Deze harmonieuze omgeving trekt veel natuurliefhebbers en rustzoekers aan. Ook zijn er talloze mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen en neem bij thuiskomst een duik in het zwembad van het hotel. De kamers zijn sfeervol en voorzien van veel hout en authentieke elementen.

Autovakanties
dagen

Halfpension in Zuid-Tirol met uitzicht op de Dolomieten incl. vele extra's

Berghotel Jochgrimm
Aldino, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangen keuzediner incl. saladebuffet
  • Inclusief toegang tot de wellnessfaciliteiten met o.a. stoombad, sauna en whirlpool
  • Inclusief gebruik van de fitnessruimte en hot tubs
  • Spa kit met badjas, handdoek en wellnesstas inclusief
  • 1 x per week een tour met gids
  • Voucher t.w.v. € 20,00 voor wellnessbehandelingen
  • Natuurhotel middenin de Dolomieten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: ga mountainbiken tussen bergtoppen en wijngaarden
Omgeving Dolomieten

Fenomenale bergen, kirstalheldere meren, steile rotswanden en prachtige uitzichten: dit zijn de dingen die je gaat zien in de Dolomieten. Ontdek het meeste mooie en afwisselende wandelgebied in het hart van de Dolomieten in Zuid-Tirol. De Dolomieten liggen in het noorden van Italië en behoren tot de Alpen. In de zomer is dit een geweldige plek. Maak mooie autoritten, beklim de bergen of bezoek de meren.

  • Seceda: deze berg ligt op 2500 meter en is adembenemend mooi. Deze plek is voor iedereen bereikbaar. Je kunt er namelijk voor kiezen om naar de top te hiken maar er gaat ook een kabelbaan naar boven. Ook boven kun je er voor kiezen om te hiken, er worden diverse routes aangegeven. Vaak is het redelijk mistig bij Seceda, wat zorgt voor een magisch effect.

  • Lago di Carezza: dit is één van de meren die je niet mag overslaan bij een bezoek aan de Dolomieten. Het prachtige turquoise water, de groene dennenbomen en daarachter de bergen maken het net een schilderij! Het meer ligt naast de autoweg en daarom gemakkelijk te bereiken.

  • Alpe di Siusi: Alpe di Siusi is de grootste alpenweide van Europa. In dit gebied heb je de mogelijkheid een prachtige wandeling te maken. Een erg mooie wandeling van een kleine 10 km lang over de Alpe di Siusi is de wandeling rond de heuvel Puflatsch. Het eerste gedeelte moet je wat hoogtemeters maken maar daarna loop je voornamelijk naar beneden. Dit is een bezienswaardigheid in de Dolomieten die je niet mag missen.

Berghotel Jochgrimm
Jochgrimm 3,
Aldino, Italië
Kaart
Jochgrimm 3, Aldino, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Berhotel Jochgrimm ligt op de skipistes van de Oclini-pas, op 200 meter van een skibushalte en op 35 minuten rijden van Bolzan. Berghotel Jochgrimm biedt een gratis spa welke beschikt over een sauna, een hot tub en een Turks bad. Het biedt directe toegang tot de skipistes, een tuin, een zonneterras en kamers in alpine stijl met een flatscreen-tv met satellietzenders en, in sommige gevallen, een balkon. De badkamers zijn uitgerust met douche, toilet, make-upspiegel en haardroger. Er is een restaurant dat gespecialiseerd is in traditionele gerechten en een bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Wintersport

  • Direct aan de piste

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Obereggen

Steden
Via Obereggen 24

Het Italiaanse skigebied Obereggen ligt aan de voet van de Latemar, tussen Trentino en Alto Adige, de Italiaanse Dolomieten en de Adigevallei. Het ligt aan de voet van het Ski Center Latemar.

Lago di Caldaro

Outdooractiviteiten
Lago Di Caldaro

Lago di Caldaro is niet alleen het warmste Alpenmeer dat er is (de temperatuur kan ’s zomers oplopen tot 28°), het is ook een van de schoonste meren uit Italië, en is daarom erg geliefd bij zwemmers.

Piazza Bozano

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Parrocchia 29

Het middelpunt van Bozano wordt gevormd door de Piazza Walther. Aan deze piazza bevindt zich ook de gotische dom. Karakteristiek is het dak met zijn kleurige patronen.

Campitello di Fassa

Steden, Outdooractiviteiten, Cultuur, Natuur & Parken, Eten en drinken
Campitello Di Fassa

Het dorpje Campitello di Fassa ligt in de provincie Trentino in het noorden van Italië. Hier kun je een van de mooiste landschappen van het gebiede "Val di Fassa" vinden.

Col Rodella

Outdooractiviteiten, Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Col Rodella

Col Rodella is onderdeel van het skigebied Val di Fassa-Carezza. Col Rodella beschikt over 10 km kilometer aan pistes, waarvan 1 kilometer blauw, 9 kilometer rood en 0 kilometer zwart. Iedere wintersporter vindt hier afdalingen van niveau maar ook wandelaars en langlaufers kunnen zich in deze omgeving prima vermaken.

Canazei

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken, Eten en drinken, Shoppen, Nachtleven
Canazei

De plaatsje Canazei is het grootste toeristencentrum van het Val di Fassa. Het wordt omringd door een woud van naaldbomen en de indrukwekkende toppen van de Dolomieten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro