Dagje uit
dagen

Parc Astérix incl. overnachting met ontbijt in Hauts de France

Mercure Compiègne Sud
La Croix-Saint-Ouen, Hauts de France, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Hauts de France incl. ontbijt en entree voor Parc Astérix

Je kent ze vast nog wel uit de stripboeken: Astérix & Obelix. Er is iets om iedereen te laten gillen in Parc Astérix, of het nu van schrik is of van de adrenaline. In Parc Astérix kun je zes themagebieden verkennen, boordevol plezier, attracties, gekostumeerde personages en meer. Reis met de Galliërs en de Vikingen door het Romeinse Rijk, het Oude Griekenland en het Oude Egypte, tijdens deze geweldige dag uit! De kleinere kinderen zullen het geweldig vinden op ontdekkingstocht door het Bos van Idéfix, plus nog 12 andere leuke attracties, terwijl de grotere kinderen een kick zullen krijgen van de 7 grote thrill rides! Maar er is nog veel meer! Kijk naar stuntshows, goochelshows, rijd in de houten coaster Tonnerre de Zeus, de Goudurix, een stalen coaster met meerdere loopings die alleen voor de echte durfal is, of maak een plons in Het Oxygénarium met de draaiende stroomversnellingen. Wil je echt gillen? Mis dan een vlucht in de Pegasus Express niet. Een hogesnelheidsachtbaan met een verticale klim van 21 meter!
Na een dag vol spanning is het heerlijk bij komen in het hotel. Geniet van traditioneel Franse gerechten in het restaurant of van een heerlijk drankje op het terras.

Let op: de tickets voor Parc Astérix ontvang je per e-mail, print deze uit en neem deze mee naar het park. Zonder tickets kun je het park niet in. Je ontvangt de tickets uiterlijk een week voor vertrek per e-mail. De boeking is helaas niet te annuleren.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Dagje uit
dagen

Parc Astérix incl. overnachting met ontbijt in Hauts de France

Mercure Compiègne Sud
La Croix-Saint-Ouen, Hauts de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x dagentree voor Parc Astérix t.w.v. € 53,00 p.p.
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Parijs!
  • Parc Astérix op nog geen half uur rijden gelegen
Parc Astérix | Maatregelen en parkinformatie

Parc Astérix

Het park neemt mogelijk nog o.a. de volgende maatregelen omtrent voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus:

  • Minder gasten in het park
  • Contactloos betalen
  • Afstandsmarkeringen op de grond
  • Desinfectiestations door het gehele park

Voor de actuele maatregelen verwijzen we je door naar deze link.


Astérix en Obelix hielden dapper stand in hun kleine enclave even noordelijk van Parijs. Samen met de andere onoverwinnelijke Galliërs zorgen de twee striphelden ervoor dat alle bezoekers van Parc Astérix een onvergetelijke dag hebben.

De sfeer van de Galliërs en de Romeinen is in het hele attractiepark doorgevoerd. Op veel plekken waan je je in de stripboeken van Astérix, zoals bij de boottocht Epidemaïs Croisière, in Le Carrousel de César of in Le Défi de César, waar je wordt uitgedaagd je aan te melden voor het eliteleger van Julius César.

Nieuwe attractie: Menhir
Dit jaar kun je genieten van de nieuwe 4D-attractie van Parc Astérix. Een exclusief en onderdompelend avontuur van Asterix en Obelix! Een 4D-film met spectaculaire speciale effecten in een nieuwe zaal met 300 plaatsen. Deze 15 minuten durende nieuwe ervaring staat garant voor plezier voor jong en oud. Het is een nieuwe sensatie die de verschillende zintuigen van de bezoekers zullen raken voor een verbijsterend avontuur.

Let op! Het park is op bepaalde dagen gesloten. Klik voor meer informatie over de openingstijden op deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Mercure Compiègne Sud
Rue Robert Schuman,
La Croix-Saint-Ouen, Frankrijk
Kaart
Rue Robert Schuman, La Croix-Saint-Ouen, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel ligt aan de rand van Compiègne, op ca. 5 km van het stadscentrum. Mercure Compiègne Sud biedt een restaurant en gratis parkeren bij het hotel. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar. De kamers van het Mercure Compiègne Sud zijn voorzien van, airconditioning, satelliet-tv, een telefoon en een eigen badkamer. Het restaurant van het Mercure Compiègne Sud is van maandag t/m vrijdag geopend voor lunch en diner en serveert traditionele Franse gerechten, waarvan je bij mooi weer op het terras kunt genieten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Senlis

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
3 Place Henri Iv

De middeleeuwse stad Senlis is uitgerust met geplaveide straten en herenhuizen. De bijzonder charmante oude stad heeft als decor gediend voor talrijke films.

Chateau de Chantilly

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Chantilly

Het kasteel van Chantilly herbergt onder andere het Musée Condé. Op het gebied van oude schilderkunst is dit na het Louvre het belangrijkste museum van Frankrijk.

Musée Vivant du Cheval

Musea
Grandes Ecuries

In de grote stallen van het Kasteel van Chantilly is het Musée Vivant du Cheval gevestigd. In dit museum worden dagelijks shows en demonstraties met paarden gegeven.

Parc Asterix

Attractieparken
Plailly

Ongeveer 20 km van Chantilly, vind je Parc Asterix. Het park is gebaseerd op de stripverhalen van Asterix en Obelix van Albert Uderzo en René Goscinny. Het park werd in 1989 geopend en is erg populair. Je vindt er 45 attracties en shows.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro