Steden dichtbij
dagen

Verblijf in de hippe stad Hannover incl. ontbijt

Wyndham Hannover Atrium
Hannover, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de hippe stad Hannover incl. ontbijt

Laat je verrassen door de hippe stad Hannover. Hier gaan stedelijke flair en natuur met elkaar hand in hand. Je vind er o.a. de belangrijkste baroktuinen van Europa, maar ook hippe trendy wijken met hippe bars en een echte feel good vibe. Grote stadsbossen en een romantische oude binnenstad. Struin door de straten met vakwerkhuizen, kleine sfeervolle cafés en leuke boetiekjes. Ook kun je in Hannover genoeg mooie bezienswaardigheden vinden, zoals Het Neues Rathaus, De Egidiuskerk, The Markett Hall en de oude stad (Altstadt). Ook niet te missen is de Herrenhäuser Gärten. Hier kan je terecht voor een mooie wandeling en ontdek een schat aan botanische pareltjes, barokke ornamenten, tal van waterpartijen en een absolute blikvanger: de reuzegrote fontein.

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in de hippe stad Hannover incl. ontbijt

Wyndham Hannover Atrium
Hannover, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel ligt vlakbij de grootste stadsbos van Europa: Eilenriede
  • Hotel ligt slechts 8 minuten rijden van het centrum van Hannover
  • Tegen een toeslag kun je gebruik maken van het wellnesscentrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een stadswandeling en ontdek alle bezienswaardigheden
Een cocktail drinken bovenop een auto parkeerplaats!

Je zal het niet gelijk merken, maar ja.. je ziet het goed. Met je voeten in het zand bovenop een auto parkeerplaats. Geniet hier van een heerlijke cocktail boven de daken van Hannover. Elke zomer wordt op dit dak een zomerse popup bar geïnstalleerd en dit is echt 'the place to be' om een zomerse dag in de stad af te sluiten. Eén ding: je moet wel wéten dat de bar er is, want op de begane grond lijkt dit echt maar een gewone parking.

De rooftop bar heet heel toepasselijk 360 Grad, Schöne Aussichten. De parkeergarage heet Parkdeck Röselerstrasse 7 en is gelegen bij het centrum van de stad. Neem daar de lift naar de zesde verdieping.

Wyndham Hannover Atrium
Karl-Wiechert-Allee 68,
Hannover, Duitsland
Kaart
Karl-Wiechert-Allee 68, Hannover, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Wyndham Hannover Atrium is een modern hotel in de stad Hannover op slechts 10 minuten rij-afstand van het centrum. De kamers in het hotel zijn voorzien van een badkamer, een televisie en gratis Wi-Fi. In het restaurant worden regionale gerechten geserveerd, terwijl gasten van deze accommodatie terecht kunnen bij de bar waar verschillende (alcoholische) drankjes geschonken worden. Tegen betaling kunnen gasten gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten die het hotel aanbieden: zo vind je in Wyndham Hannover Atrium een wellnessruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 11,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Hannover

Steden
Hanover

Hannover heeft beslist karakter met een prachtig oud centrum, schitterende tuinen en parken, een heus barok kasteel met tuinen die een beetje aan Versailles doen denken, en geweldige musea en architectuur.

Serengeti-Park Hodenhagen

Dierentuinen en aquaria
Am Safaripark 1

In het hart van Neder-Saksen, aan de rand van de Lüneburger Heide, vind je Europa's grootste en uniekste safaripark. Het park biedt meer dan 1.500 loslopende wilde dieren in de natuur.

Happy Rizzi House

Bezienswaardigheden
Ackerhof 1

Het Happy Rizzi House is een vrolijk gekleurd monument in popart-stijl. Dit monument werd door de kunstenaar James Rizzi ontworpen.

Wolfsburg

Steden
Wolfsburg

Deze jonge, gastvrije stad aan het Mittellandkanal staat voor traditie en moderniteit en wekt de ontdekkingslust.

Autostadt Wolfsburg

Bezienswaardigheden
Stadtbrücke

Autostadt is een 25 hectare groot park met daarin vele paviljoens over auto’s en autotechnieken. Ieder merk van de Volkswagen Groep heeft een eigen paviljoen.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieu sticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieu sticker.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 11,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro