Autovakanties
dagen

Ontdek de Cinque Terre en Levante o.b.v. halfpension en vele extra's

Hotel Antiche Terre (Ontdek de Cinque Terre en Levante)
Faggiona di Pignone, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Ontdek in 4, 5, 6, 7 of 8 dagen de prachtige omgeving van Cinque Terre en Levante o.b.v. halfpension en vele extra's

Ontdek de prachtige Italiaanse omgeving Ligurië tijdens je verblijf in Hotel Antiche Terre. Tijdens je verblijf heb je veel vrije tijd om de omgeving te verkennen en ga je op je 2e dag naar het Cinque Terre National Park (incl. toegangsbewijs). Het Nationaal park Cinque Terre bestaat uit vijf dorpjes langs de Italiaanse kust vlak bij La Spezia in Ligurië in Italië. Verder verken je de beroemde badplaats Levanto. Hier kun je even volledig tot rust komen en een heerlijke frisse duik in het kraakheldere zeewater nemen.
Kortom: je hoeft je geen moment te vervelen tijdens deze prachtige reis!

Autovakanties
dagen

Ontdek de Cinque Terre en Levante o.b.v. halfpension en vele extra's

Hotel Antiche Terre (Ontdek de Cinque Terre en Levante)
Faggiona di Pignone, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Inclusief treintickets voor 1 dag om de Cinque Terre te ontdekken
  • 1 x entree tot Cinque Terre National Park
  • 1 x retour bootticket Rapallo – Portovino
  • Inclusief een aperitief aan het zwembad van het hotel
  • Voucher t.w.v. € 20,00 per kamer voor drankjes in de bar van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst in Ligurië
Vandaag kom je aan in Ligurië bij het Hotel Antiche Terre in Faggiona di Pignone. Vanuit hier heb je vrije tijd en kun je van start gaan om de omgeving te verkennen. Aan het eind van de dag maak je gebruik van het diner in het hotel waarje overnacht.

Dag 2: Cinque Terre
Begin je dag met een goed ontbijt, want je gaat vandaag op pad. Deze dag ga je een bezoek brengen aan de prachtige Cinque Terre National Park. Zodra je het treinstation van La Speczia hebt bereikt, gebruik je de Cinque Terre-kaart om het oostelijke dorp van de Cinque Terre te bereiken: Riomaggiore. Tijdens het bezoek aan het dorp raden we je aan om via het pad te lopen dat je naar de prachtige ''Marina di Riomaggiore'' brengt. Gebruik de trein om het dorp Manarola te bezoeken, met zijn prachtige Puta Bonfiglio, en vervolg uw bezoek naar het westelijke dorp Monterosso al mare. Verder raden we je aan om een paar uur van je middag door te brengen met een bezoek aan Vernazza, het mooiste en meest bekende dorp van de Cinque Terre. Aan het eind van de dag ga je weer terug naar het hotel waar je kunt genieten van een heerlijk 3-gangendiner.

Dag 3 (4, 5, 6, 7): vrije tijd
Breng je dagen door met een bezoek aan het gerenoveerde dorp Portofino en het nabij gelegen Santa Margherita Ligure. Gebruik je tijd om de vuurtoren te bezoeken en te beklimmen. Het is mogelijk om een excursie per boot te maken naar de abdij van San Fruttuose en zijn suggestieve ''Cristo degli Abissi''. Tijdens deze dagen kun je de omgeving verder ontdekken of juist even genieten van helemaal niks en heerlijk op het strand gaan liggen. Aan het eind van de dag terug naar het hotel voor het diner en overnachting.

Dag 8: terugreis
Helaas is dit je laatste dag in de prachtige Italiaanse omgeving. Vandaag vertrek je weer richting huis.

Hotel Antiche Terre (Ontdek de Cinque Terre en Levante)
Via Delle Fonti 197,
Faggiona di Pignone, Italië
Kaart
Via Delle Fonti 197, Faggiona di Pignone, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Antiche Terre is gelegen in Faggiona di Pignone op een steenworp afstand van de zee. Tijdens je verblijf ga je de omgeving van de Cinque Terre en Levante ontdekken. 's Ochtends bij het opstaan geniet je van een ontbijt in het restaurant van het hotel. Ook hier eindig je je spectaculaire dag met een heerlijk diner. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
Hoogtepunten

Portofino

Steden
Portofino

Met zijn kleine jachthaven is het één van de meest exclusieve vakantieplaatsen in Italië. U vindt hier de meest luxueuze weekendhuizen van de Italiaanse high society.

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Genua

Steden
Genua

Genua is de grootste havenstad van Italië. De bekendste inwoner van de stad is zonder twijfel Christoffer Columbus.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro