Autovakanties
dagen

Halfpension in Reutte, Oostenrijk incl. heel veel extra's!

Hotel-Gasthof Klause in der Burgenwelt Ehrenberg
Reutte, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
4, 5, 8 of 15 dagen sfeervol genieten in de omgeving van Reutte in Oostenrijk incl. halfpension en vele extra's!

Of je nou als een koppel of als gezin Reutte komt bezoeken, er is voor iedereen een hoop te doen! Geniet volop van de prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden. Het hotel heeft een geweldige ligging, het is namelijk gevestigd onder de welbekende Highline 179! Iedere ochtend staat er een stevig ontbijtbuffet klaar en 's avonds geniet je van een heerlijk uitgebreid 3-gangendiner. Op korte afstand van het hotel is ook het middeleeuwse kasteel Ehrenberg met zijn historische ambiance te bewonderen. Ga naar boven met de Ehrenbergline, en neem heel het gezin mee op een tijdreis naar de Middeleeuwen binnen de muren van het museum. Voor de echte waaghalzen is er ook de mogelijkheid om de Highline 179 te bewandelen. Met de “Aktiv card” krijg je een hoop korting in de regio, en kun je gebruik maken van vele extra's. Het centrum van Reutte ligt op ca. 5 minuten rijden en het kasteel Neuschwanstein bereik je met de auto al in slechts 20 minuten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Autovakanties
dagen

Halfpension in Reutte, Oostenrijk incl. heel veel extra's!

Hotel-Gasthof Klause in der Burgenwelt Ehrenberg
Reutte, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner (menu of buffet)
  • Inclusief 1 x gebruik van de Highline 179
  • Inclusief 1 x gebruik van de Ehrenbergline
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Inclusief “'Aktiv card” voor kortingen en extra's in de regio
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Wat is er te doen in de directe omgeving:

Burgenwelt Ehrenberg
Vanaf Burgenwelt Ehrenberg heb je een prachtige uitzicht over het dal richting het stadje Reutte. Bezoek het kasteel en stap in het verleden! Beleef het spannende verhaal van ridder Heinrich en zijn geliefde Maria dat zich afspeelt tijdens de 14e eeuw. Ook voor de kinderen is er heel wat te beleven. Er is een speeltuin, en ze kunnen meedoen aan een leuke puzzeltocht waarbij ze bekroond worden tot jonkheer en jonkvrouw. Dit is een leuk uitje voor heel het gezin!

Geniet van een prachtig uitzicht met de Ehrenbergline
Maak je liever een prachtige wandeling naar de burg of ga toch voor een ritje met de Ehrenbergline? Deze verbinding brengt je in 3 minuten vanaf het bezoekerscentrum naar de kasteelruïne. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid om de weg naar de Burgenwelt Ehrenberg en de Highline 179 te wandelen! Dit is een prachtige wandeling door de natuur, van ca. een klein halfuurtje. Tijdens de weg omhoog kan je tussen de bomen soms al een glimp opvangen van de enorme hangbrug Highline 179.

Durf jij een wandeling te maken over de Highline 179?
De Highline 179 is voor de echte waaghalzen! Deze hangbrug overspant sinds de opening in november 2014 een diep dal en vormt de verbinding tussen Burcht Ehrenberg en Fort Claudia. Dit is de op één na langste hangbrug van Europa! De brug hangt op een hoogte van ca. 114 meter en is 406 meter lang. Vanaf de brug heb je een prachtig 360 graden panoramazicht over de omgeving. Vergeet vooral niet wat gave foto's te schieten van je avontuur op de Highline 179 en het prachtige uitzicht. Ben jij dapper genoeg?

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel-Gasthof Klause in der Burgenwelt Ehrenberg
Klause 2,
Reutte, Oostenrijk
Kaart
Klause 2, Reutte, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel-Gasthof Klause is de plek waar de uitdrukking "slaap onder de brug" een geheel nieuwe betekenis krijgt! Het hotel is gevestigd onder Highline 179, een wandelbrug voor de echte waaghalzen, die de ruïnes van Burg Ehrenberg met Fort Claudia verbindt. Hier kun je ultiem ontspannen met een drankje in de lounge en kun je een heerlijke maaltijd nuttigen in het traditionele restaurant Burgenwelt Ehrenberg Salzstadlwordt. Dit restaurant ligt op ca. 5 minuten wandelafstand van het hotel, en hier wordt een ruime verscheidenheid aan gerechten geserveerd. De kamers beschikken elk over gratis wifi, gratis mineraalwater en een televisie met satellietzenders. Je vindt er tevens een haardroger en een kluis. Een stomerij/wasserijservice, gratis kranten in de lobby en hulp bij uitstapjes/tickets zijn enkele van de overige voorzieningen. Ook voor de kinderen is er een speelzaal, een speeltuin en een kindermenu verkrijgbaar. Nabij het hotel zijn er een hoop activiteiten te doen, waaronder squashen, bowlen, paardrijden en kanoën. Bezoek je het hotel nou in de wintermaanden? Het Tannheimertal is een zeer veelzijdig wintersportgebied, waar iedereen zich kan uitleven. Voor de langlaufers zijn er wel ca. 80km aan wandelroutes uitgestippeld, en rodelaars hebben de beschikking over ca. 20 km aan rodelbanen. Bovendien kan je in dit gebied ook schaatsen, klimmen en fietsen. Of je nou als een koppel of als gezin Reutte komt bezoeken, er is voor iedereen een hoop te doen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Fietsenstalling
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Slot Neuschwanstein

Kastelen
Neuschwansteinstraße 20

Het Disney-kasteel ligt in het dorp Hohenschwangau in de bergen van de groene regio Allgäu in Beieren. De bouw van het idyllische kasteel werd gestart in 1869 in opdracht van de verlegen en excentrieke Koning Ludwig II. Dit kasteel deed dienst als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Ladis

Steden, Cultuur, Outdooractiviteiten
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Fiss

Steden, Outdooractiviteiten
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro