Autovakanties
dagen

Halfpension in een 4*-hotel in Opatija aan de Adriatische Zee

Hotel Admiral
Opatija, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een 4*-hotel aan de zee in Opatija o.b.v. halfpension

Opatija is een badplaats in het Kroatische deel van Istrië. Dit mooie kustplaatsje was in de 19e eeuw al een trendy badplaats. Opatija is vooral bekend om zijn historische charme en unieke nostalgische sfeer. De neoklassieke paleizen en barokke villa's zijn populair bij de jetset. Struin door het het centrum en langs de Franz-Josef Promenade, de zogenaamde Lungomare en geniet van een betoverd kustlandschap. Vanaf de Kvarner Baai is het uitzicht op het fonkelblauwe water indrukwekkend! Neem een duik in de verkoelende zee, ga snorkelen en zee-egels spotten of heerlijk luieren onder de Kroatische zon. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan de berg Ucka, de oude stad Rijeka, de kust parels Moscenicka Draga en Lovran. Ontdek de vele mooie plekjes van deze wonderschone streek!

Kamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Halfpension in een 4*-hotel in Opatija aan de Adriatische Zee

Hotel Admiral
Opatija, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner in buffetvorm
  • Hotel ligt op slechts 1 minuut wandelen van het strand
  • Kinderen t/m 11 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de oude stad Rijeka
Flaneren over de kleurrijke Promenade Lungo

Altijd al als een jetsetter willen flaneren over de promenade van Opatija. In de avonduren is dit de place to be! Flaneer over de promenade en geniet onderweg van het uitzicht op de Kvarner Baai en de statige gebouwen van Opatija. Deze 12 kilometer lange promenade wordt versiert door kleurrijke bloemen en vele sfeervolle terrasjes. Strijk neer op een terrasje en proost hier tijdens een zonsondergang!

Hotel Admiral
Ul. Maršala Tita 139,
Opatija, Kroatië
Kaart
Ul. Maršala Tita 139, Opatija, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Amiral ligt aan de kustpromenade van Opatija vlakbij de zee. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een diner. Tijdens het diner kun je genieten van live muziek. Het hotel is voorzien van een binnenzwembad met verwarmd zeewater, een bubbelbad en een sauna. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Opatija

Cultuur, Steden
Joakima Rakovca, Opatija

De fascinerende stad Opatija en is de moeite waard met haar oude kerk, de haven en restaurants. Er worden dagelijks nog diensten gehouden in de mooie kerk.

Peperoncino Lovran

Cultuur, Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Stari Grad 13, Lovran

De beste olijfolie, heerlijke biertjes en leuke cadeaus kopen voor de thuisblijvers? Ga dan naar Peperoncino Lovran. De eigenaar neemt zijn tijd om je alles te vertellen zijn producten.

Medevja Beach

Boottochten en watersporten
D66, Medveja

Een prachtig kiezelstrand in Istrië. Er kunnen watersportactiviteiten beoefend worden. Ook zijn er parasols en ligbedden te huur. Let op: parkeren kost geld.

Marine Sport Dive Center

Tours & activiteiten
Aleja Slatina 2, Moscenicka Draga

Eenmaal in Kroatië kun je er niet om heen. Er moet zeker gedoken worden in het mooie water aan de kust. Marine Center staat hoog aangekaart vanwege de uitstekende service!

Rijeka Central Market

Cultuur, Eten en drinken
Rijeka

Naast de grote haven van Rjieka kan je terecht voor alle boodschappen. Zo staan er kraampjes met verse vis, vleesmarkten, verse groenten en vele bloemen.

Korzo

Steden, Wijken
Near Grad Rijeka, Rijeka

Op maar een halfuurtje rijden vanaf Lovran ligt de mooie, bruisende stad Korzo. Heerlijk om een dagje te shoppen en lekker te eten op één van alle gezellige terrasjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.86 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro