Escape Tours
2, 3 of 4 dagen

Ga op ontdekking in één van de mooiste grote steden: Den Haag incl. Escape Tour

EasyHotel The Hague City Centre
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Ontdek de bruisende stad Den Haag tijdens een 2-, 3-, of 4 daags verblijf in het EasyHotel The Hague City Centre incl. Escape Tour

Wanneer je easyHotel The Hague City Centre uitstapt, sta je praktisch in het centrum van Den Haag. Hoe lekker is dat? Den Haag, ofwel ’s Gravenhage, is één van de mooiste grote steden van Nederland. In Den Haag is zoveel te zien en te doen dat je waarschijnlijk niet eens genoeg hebt aan een weekendje. De stad heeft de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van ons land. Er zijn alleen al zo'n 2500 monumenten! Tel daarbij de talloze beelden, musea, kerken en andere hotspots en dan begrijp je dat je niet uitgekeken raakt. Geniet van een lekkere dag in Scheveningen, met het OV ben je hier al binnen een kwartier! Wandel over de boulevard en strijk neer bij één van de vele strandtentjes voor een lekker verfrissend drankje!

Escape Tours
2, 3 of 4 dagen

Ga op ontdekking in één van de mooiste grote steden: Den Haag incl. Escape Tour

EasyHotel The Hague City Centre
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen (o.b.v. logies)
  • 1 x Escape Tour door Den Haag
  • Op 5 wandelminuten van het centrum gelegen
  • Tip: bewonder Paleis Huis ten Bosch
Escape Tour Den Haag

Wat is een Escape Tour?
Een Escape Tour is een citygame wat zich afspeelt in het centrum van de desbetreffende stad. Aan de hand van onze app, die je op een eigen smartphone installeert, maken je een mooie wandeling door de stad langs de uniekste plekjes. Je krijgt 2 uur de tijd om alle raadsels op te lossen, aanwijzingen te ontcijferen en vragen goed te beantwoorden.

De game kan je niet op pauze zetten, houd er dus rekening mee dat je 2 uur lang in beweging bent. Tijdens de game is er daarom helaas ook geen tijd voor een lekker kopje koffie of een verfrissend biertje op het terras. Maar wellicht kun je na afloop op het terras vieren dat je gewonnen hebt!

Escape Tour Den Haag
We kennen Den Haag natuurlijk allemaal als de stad waar onze koninklijke familie verschillende optrekjes heeft. Met de Escape Tour Den Haag kom je niet alleen langs de highlights van de stad maar leer je koning Willem III ook wat beter kennen. koning Willem III keek wel eens te diep in het glaasje en had dan nog wel eens contact met andere vrouwen. Hiervoor had hij een oplossing: een geheime doorgang in zijn huis waardoor hij thuis kon komen zonder dat zijn vrouw Sophie het door zou hebben.

Met de Escape Tour Den Haag waan je je terug in de tijd en dwaal je net zoals Koning Willem III door de stad Den Haag, op weg naar de geheime doorgang. Voltooi de opdrachten in deze citygame, volg de aanwijzingen en vindt de geheime doorgang van het koninklijke huis van Koning Willem III. De zoektocht begint bij de St. Jacobskerk, succes!

Ontvang direct alle instructies en de speluitleg
Alle informatie en instructies ontvang je via de mail en via de app. Er is dan ook geen instructeur ter plaatse die de citygame verder zal toelichten. Na het boeken kan je de game dus starten wanneer je maar wil! Een ander puntje om rekening mee te houden is dat er nog weleens evenementen in een binnenstad worden georganiseerd. Hierdoor kan het zijn dat je de game niet optimaal kan spelen. Wel zo verstandig om dit van tevoren dus even te checken.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
EasyHotel The Hague City Centre
Parkstraat 31,
Den Haag, Nederland
Kaart
Parkstraat 31, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het centrum van Den Haag vind je easyhotel The Hague City Centre. Door de centrale ligging kun je vanuit dit hotel uitstekend de stad Den Haag gaan verkennen. De kamers zijn voorzien van een airco, Wifi, tv en een badkamer met douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Escher in het Paleis

Musea
Lange Voorhout 74

Dit is een permanente tentoonstelling van M.C. Escher, circa 150 van zijn kunstwerken worden hier tentoongesteld.

Mauritshuis (Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen)

Musea
Plein 29

Het Mauritshuis toont het bekendste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de bescheiden, maar wereldberoemde collectie.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro