Sauerland
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in de prachtige natuur van Winterberg

Hotel Avital Resort Winterberg
Winterberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4, 5, of 6 dagen in de prachtige natuur van Winterberg

Heb jij zin in een fantastische vakantie in het Duitse wintersportparadijs Winterberg? Boek dan een verblijf in het luxe Avital Resort. Dit comfortabele en rustige hotel ligt vlakbij het centrum. In dit hotel kun je heerlijk ontspannen in een wellness centrum met onder meer een Finse sauna, een zwembad, massages en schoonheidsbehandelingen. Dit is werkelijk een ideale bestemming als je er een paar dagen tussenuit wilt. Winterberg ligt op het dak van Sauerland en de omgeving biedt volop mogelijkheden om te langlaufen en te skiën. Als je in de winter gaat, geniet je na je avonturen in de sneeuw van een welverdiende après-ski in de verschillende bars. Ook in de zomer is deze plek perfect voor een weekendje weg. In het gezellige plaatsje zijn tal van leuke terrassen, goede restaurants en bezienswaardigheden. Er is echt van alles te doen, zoals wandelen, fietsen, rodelen en mountainbiken. Geniet tijdens je verblijf bijvoorbeeld van het schitterende uitzicht over de prachtige natuur op de Panoramabrug. Ben je sportief? Leef je dan uit met de diverse klimtoestellen aan de brug. Vanaf de Astentoren op de berg Kahler Asten heb je overigens ook een prachtig uitzicht. Of wat dacht je van een uitdagend klauterparcours door de bomen in het Kletterwald? Verder kunnen we een bezoek aan de zoutgrotten van harte aanbevelen.

Sauerland
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in de prachtige natuur van Winterberg

Hotel Avital Resort Winterberg
Winterberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4, of 5 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel ligt in een rustige omgeving
  • Op ca. 500m van het centrum
  • Op ca. 500 m ligt een bushalte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bewandel de Panoramabrug Erlebnis Brücke!
Zomer beleven in de vakantieregio van Winterberg;

Bezoek de stad Winterberg
Tijdens jou bezoek aan de hoogste gebieden van Hochsauerland kan een bezoekje aan Winterberg natuurlijk niet ontbreken! Winterberg heeft een gezellig autovrij centrum waar een hoop winkels, restaurants, kroegen en cafés te vinden zijn. Winterberg heeft zelfs als bijnaam: Winkelberg! Rond de markt en de hoofdstraat liggen de meeste hotels en pensions. Wil je uit eten? Dan is er een ruime keuze uit Italiaanse, Duitse en zelfs de Nederlandse keuken. Ga je liever op onderzoek uit? Bezoek dan de zoutgrotten, Slot Berleburg of de Sint Jacobuskerk.

Bewandel de Panoramabrug Erlebnis Brücke!
Beleef Winterberg vanaf 20 meter hoogte! Vanaf de brug heb je een prachtig uitzicht over het wintersportgebied van Winterberg. Bij deze brug zijn vijf speelse elementen te vinden, die aan of onder de brug hangen. Aan het einde van de brug heb je de keuze om met een glijbaan of met de trap naar beneden te gaan. Eenmaal beneden aangekomen vind je het natuurbelevenispad, waarbij je via een leuke route terug wandelt naar het begin van de brug.

Neem een duik in de Hillebachsee
Is het tijdens jou vakantie lekker weer? Neem dan een duik in de Hillebachsee! Dit is een klein, helder bergmeertje op ca. 10 minuten rijden van Winterberg. Hier kun je zwemmen, waterskiën en surfen, maar ook midgetgolfen, voetballen of fietsen rondom het meer. Vind je het net te koud om te zwemmen? Huur dan een waterfiets of een bootje voor waterplezier op het water. Langs de oevers zijn een hoop speeltuinen te vinden voor de kids.

Hotel Avital Resort Winterberg
Auf d. Wallme 5,
Winterberg, Duitsland
Kaart
Auf d. Wallme 5, Winterberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Avital Resort Winterberg Hotel is dé perfecte locatie voor jou overnachting in Winterberg. Het hotel heeft een rustige ligging, op ca. 500m van het centrum van Winterberg. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, minibar, radio, draadloos internet en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Ontspan in de wellness met een Finse sauna, sanarium, zwembad en fitnesszones. Om de dag goed te beginnen start je met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. S' avonds kun je in het restaurant genieten van mediterrane gerechten en specialiteiten uit de regio Noord-Rijnland-Westfalen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Kletterwald

Outdooractiviteiten
Am Waltenberg

In het Kletterwald Winterberg kan je op een hoogte van één tot maar liefst elf meter een prachtig klim en klauterparcours afleggen.

Zomerrodelbaan Winterberg

Outdooractiviteiten
Kapperundweg

Bij deze activiteit word je in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt de snelheid bepalen met het gashendel op de slee.

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

St. Georg Skischans

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
St. Georg Sprungschanze

De St. Georg Skischans is het icoon van Winterberg. De springschans bevindt zich in de skiliftcarrousel. Er zijn geregeld wedstrijden en er wordt veelvuldig op getraind ‘Skiclub Winterberg’. De schans wordt niet alleen ’s winters gebruikt maar ook in de zomer. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van skimatten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.30 - 22.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro