Autovakanties
dagen

Geniet van een ontspannen vakantie o.b.v. halfpension in Allgäu

Hotel-Gasthof Ochsen
Kißlegg, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van een 3-, 4-, 6- of 8-daagse vakantie midden in de schilderachtige landschap van Allgäu o.b.v. halfpension

Midden in de Allgäu, in een schilderachtig landschap vind je het Hotel-Gasthof Ochsen. Of het nu gaat om vakantie, rust, beweging of ontspanning: je vind het hier allemaal! Pak je spullen en stap de auto naar het prachtige Baden-Württemberg. Kisslegg verwelkomt je met maar liefst twee kastelen, twee meren en een adembenemend uitzicht op de Alpen! Naast de ruime wellness, met zowaar een bierbad! (tegen betaling), is de andere grote blikvanger, de eigen bierbrouwerij verderop in het dorp. In de Kißlegger Kellerbräu kun je heerlijke bieren proeven zoals de Kißlegger Kellerweizen. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Op naar Baden-Württemberg!

Autovakanties
dagen

Geniet van een ontspannen vakantie o.b.v. halfpension in Allgäu

Hotel-Gasthof Ochsen
Kißlegg, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks middagsnackbuffet
  • Dagelijks 3-gangen diner of diner buffet (keuze van het hotel)
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten (18+)
  • Sky cinema op de kamer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
Tips in de omgeving

Zellersee
Een van de bijzondere kenmerken van Kißlegg is het Kißlegg Lake District. De Zellersee ligt midden in het dorp, wat het meer zo bijzonder maakt. Of het nu gaat om een ​​wandeling of gewoon 's avonds om uit te schakelen en het meer te zien - de Zellersee is een van de onbetwiste favoriete plekken in Kißlegg.

Schlosspark
Langs kronkelende parkpaden richting het kasteel kom je deze prachtige plek tegen. Niet voor niets werd op deze "machtsplaats" het bronzen beeld "Guardian", dat de belangrijke kunstenaar Wilhelm Riedisser moet herdenken, geplaatst.

Hotel-Gasthof Ochsen
Herrenstraße 21,
Kißlegg, Duitsland
Kaart
Herrenstraße 21, Kißlegg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Gasthof Ochsen ligt in het centrum van Kisslegg, op een rustige locatie bij het paleisterrein. Het biedt gratis WiFi in het hele hotel en gratis parkeergelegenheid. Je kunt gratis gebruikmaken van de Karuun Heimat Spa. Alle kamers zijn voorzien van een douche, satelliet-tv en een telefoon met een directe buitenlijn. Sommige zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Het restaurant van het hotel serveert Zwabische en internationale gerechten. De spa bestaat uit 2 sauna's, een stoombad en een ontspanningsruimte met een panoramisch uitzicht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Stoombad
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Lindau

Eilanden
Friedrichshafener Str. 83

De ligging is uniek. Middenin een helder meer, een zachtgroene omgeving en met sneeuw bedekte bergen ligt het historische eiland van Lindau met zijn unieke charme. Met historische gebouwen, levendige pleinen en schilderachtige stegen

Paalwoningenmuseum

Musea, Natuur & Parken
Strandpromenade 6

Een dorp in de Bodensee: In de zomer van 2010 werden meer dan 100 prehistorische paalwoningen in het Alpengebied door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard.

Mainau

Eilanden
Frühlingsallee

Onvergetelijke bloemenzee, eiland van verlangen, majestueuze pracht; het zijn slechts een paar uitdrukkingen om Mainau te beschrijven. De bloemen en planten maken het eiland tot een geliefde plek voor toeristen uit de hele wereld. Ook de vlindertuin, het barokke slot en de kerk zijn populair. Niet voor niets bezoeken meer dan één miljoen mensen per jaar het eiland.

Konstanz

Steden
Konstanz

Konstanz is een oude levendige stad in het zuiden van Duitsland, op de grens met Zwitserland. De stad ligt aan de Bodensee en er zijn vele historische bezienswaardigheden te vinden.

Reichenau

Eilanden
Stedigasse 18

Eiland Reichenau ligt in het Bodenmeer, het meer ligt op de grens van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Eiland Reichenau is te bereiken via een dam. Op het eiland Reichenau staat een voormalig benedictijnenklooster.

Ulm

Steden
Ulm

Ulm is een groot universitair centrum en één van de mooiste steden van Duitsland. Mensen worden aangetrokken door de unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro