Cruises
dagen

11-daagse reis naar Egypte incl. Nijlcruise o.b.v. volpension

Nijlcruise Egypte
Hurghada, Hurghada, Egypte bekijk op kaart
Geniet van een 11-daagse reis naar Egypte incl. Nijlcruise o.b.v. volpension en incl. vlucht en transfers

Geniet van een onvergetelijke Nijlcruise en maak mooie herinneringen om nooit meer te vergeten! Je vliegt naar Hurghada. Vanaf de luchthaven in Hurghada brengt de transfer je naar het hotel, waar je de eerste twee nachten zal verblijven. Na een goede nachtrust en een ontbijt ben je er helemaal klaar voor om aan boord te gaan van de Royal Viking. De transfer brengt je van het hotel naar de haven in Luxor, hier ga je aan boord van het schip. Dit luxe cruiseschip is smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl en uitgerust om aan al je wensen te voldoen. Met hoge servicenormen, accommodatie en Egyptische gastvrijheid, kun je comfortabel ontspannen en het steeds veranderende landschap voor je ogen zien ontvouwen. Tijdens deze reis zal je de mooiste plekken van Egypte ontdekken en bewonderen. Kortom het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten!

Cruises
dagen

11-daagse reis naar Egypte incl. Nijlcruise o.b.v. volpension

Nijlcruise Egypte
Hurghada, Hurghada, Egypte bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 voorovernachtingen in een hotel in Hurghada (o.b.v. halfpension)
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Hurghada vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Retourtransfer Hurghada – Luxor
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet of à la carte lunch (tijdens de cruise)
  • Dagelijks dinerbuffet of à la carte diner (tijdens de cruise)
  • 1 naovernachting in een hotel in Hurghada (o.b.v. halfpension)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomst Hurghada
Je verblijft de aankomende 2 nachten in het Mövenpick Soma Bay hotel in Hurghada (of vergelijkbaar) incl. ontbijt & diner

Vandaag gaat dan eindelijk je droomreis over de Nijl van start! Je vliegt vanaf de luchthaven naar keuze naar Hurghada. Vanaf de luchthaven brengt de transfer je naar het hotel waar je twee voor overnachtingen hebt incl. ontbijt en diner.

Dag 3: vertrek vanuit de haven van Luxor

Na een goede nachtrust en een ontbijt in het hotel, check je uit. De transfer brengt je naar de haven van Luxor vanwaar het schip vertrekt. Op dit prachtige schip is genoeg te beleven en hoef je je geen moment te vervelen! Ga vast op op onderzoek uit en ontdek wat er allemaal te doen is op het schip.

Dag 4: Luxor - Edfu

Steek over naar de westelijke oever van Luxor, waar je de Vallei der Koningen zult bezoeken, het koningschap van het oude Egypte. Vanaf hier ga je verder naar de tempel van Hatshepsut, een prachtige herdenkingstempel gebouwd in de kliffen van deze heilige vallei. Vervolgens stop je bij de Kolossen van Memnon, massieve tweelingbeelden, de poortwachters van de vallei. Geniet van de lunch terug aan boord van de boot en vaar verder naar Edfu, een schilderachtige cruise waarmee je het leven aan de oevers van de Nijl in je opneemt.

Dag 5: Edfu - Kom Ombo

Vandaag meer je in de vroege ochtend aan in Edfu. Na het ontbijt aan boord van het schip, kun je er op uit om een bezoek aan de indrukwekkende tempel van Horus te brengen, de op een na grootste tempel in Egypte en bekend als de mooiste en best bewaarde van alle Egyptische tempels. Ga door de massieve poorten van de tempel, bewaakt door enorme granieten beelden van Horus, en verken de zalen en kamers van deze kolossale ode aan de goden.

Na terugkomst van je ochtendexcursie, weeg je het anker en vaar je naar het zuiden, naar Kom Ombo, waar je van boord gaat voor een reis naar de tempel van Kom Ombo. De tempel is uniek omdat hij is opgedragen aan zowel Sobek, god van de krokodillen, als Horus, god van de lucht, met aparte poorten en kapellen voor elke god. De verbazingwekkend gedetailleerde etsen en houtsnijwerk op de zuilen en muren van deze tempels zijn een van de meest ongelooflijke kenmerken en een wandeling door het interieur neemt je mee naar uitbundig versierde kamers en gangen. Hierna keer je terug naar het schip en reis je richting Aswan tijdens een overnachting.

Dag 6: Kom Ombo - Aswan

Na het ontbijt maak je een uitstapje naar Aswan, om deze kleurrijke stad aan de rivier te verkennen, genesteld tussen water en woestijn. Begin met een bezoek aan de gigantische Aswan High Dam; de bouw van deze bron van hydro-elektriciteit vereiste de verplaatsing van een aantal nabijgelegen monumenten om ze te beschermen tegen overstromingen. Ga verder naar de onvoltooide obelisk, een massieve granieten plaat die is uitgehouwen maar nooit is opgetrokken, hoewel het zijn status als 's werelds grootste oude obelisk behoudt. Reis naar het riviereiland Agilkia en bewonder de prachtige tempels van Philae, gebouwd door de cultus van Isis ter ere van de Egyptische godin van gezondheid en huwelijk.

Na de lunch aan boord van het schip kun je genieten van een unieke zeilervaring terwijl je de frisse rivierbries inademt tijdens een ritje op een felucca, een traditionele houten zeilboot die je naar de botanische tuinen van Kitchener's Island brengt.

Dag 7: Aswan - Edfu

Ook vandaag zal je de dag weer aftrappen met een lekker ontbijtje. Tijd om onvergetelijke herinneringen te maken! Geniet van een optionele tour om Abu Simbel te bezoeken (tegen betaling), een reeks tempels die ingewikkeld is uitgehouwen in een rotsachtige klif met uitzicht op de Nijl. Vanmiddag nog een optionele tour om het Nubische dorp te bezoeken en te gast te zijn voor een kopje thee of koffie in een Nubisch huis. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om heerlijk te relaxen aan boord van de Royal Viking.

Dag 8: Edfu - Luxor

Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt, zal het vandaag een ontspannen dag cruisen worden. Je vaart stroom opwaarts naar Edfu, door de Esna-sluis opweg naar Luxor. Geniet tijdens het cruisen op het zonnedek en van het prachtige uitzicht. Neem een duik in het zwembad en sluit je dag ontspannen af met een cocktail. 's Avonds kun je aanschuiven voor een diner en genieten van een avond vullend entertainment.

Dag 9: Luxor

Na het ontbijt kun je er op uit om een bezoek aan het uitgestrekte Karnak-tempelcomplex te brengen. Het meer dan 200 hectare met tempels en heiligdommen versierd met ingewikkelde hiërogliefen. Ook een bezoek aan de Luxor-tempel mag niet ontbreken. Verken het interieur, de beelden en het houtsnijwerk van deze religieuze plek. 's Avonds is er aan boord van het schip genoeg te doen! Geniet van het avond-entertainment.

Dag 10: Luxor - Hurghada

Je verblijft de komende nacht in het Mövenpick Soma Bay hotel in Hurghada (of vergelijkbaar) incl. ontbijt & diner

Vandaag kom je aan in de haven van Luxor. De transfer brengt je naar Hurghada voor een na-overnachting. Mocht je nog tijd overhebben, breng dan een bezoek aan Hurghada.

Dag 11: naar huis

Na een goede nachtrust en een ontbijt, check je uit in het hotel. De transfer brengt je naar de luchthaven van Hurgahda, vanwaar je terugvliegt naar huis. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis.

Let op: graag bij de reservering documentnummer/vervaldatum van het paspoort doorgeven

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Nijlcruise Egypte
-,
Hurghada, Egypte
Kaart
-, Hurghada, Egypte
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Royal Viking, een stijlvolle boot op de Nijl, deze luxe cruiseboot is smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl en uitgerust om aan al je wensen te voldoen. Met een hoge standaard van service, accommodatie en Egyptische gastvrijheid, kun je comfortabel ontspannen en het steeds veranderende landschap voor je ogen zien ontvouwen. Er zijn vijf dekken en een groot aantal faciliteiten aan boord om van te genieten en je kunt tijdens je cruise verzekerd zijn van geweldige Egyptische gastvrijheid. Het hoofdrestaurant op het benedendek biedt een prachtige verscheidenheid aan internationale en lokale gerechten, terwijl de aantrekkelijke loungebar op het hoofddek de perfecte plek is om 's avonds te ontspannen en naar het nachtelijke entertainment te kijken. Het grote zonnedek op het bovendek met zijn mooie houten ligbedden en stijlvolle rotan meubels biedt een ontspannende plek om te zitten en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de Nijl. Er is een zwembad dat ideaal is voor een verfrissende duik gedurende de dag en een bar op het dek met koele versnaperingen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Bar
  • Lounge
  • A la carte restaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Optionele kosten
  • Wi-Fi aan boord van het schip is mogelijk, je kan hiervoor ter plekke een kaart kopen van 2 GB internet voor ongeveer € 10,00 per kaart.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Prijzen zijn exclusief:

  • Inreisvisumkosten voor Egypte, kunnen bij aankomst worden verkregen
  • Sightseeing pakketkosten à € 299,00 per persoon inclusief luxe vervoer, Engelstalige egyptoloog/gids en entreegelden
  • Persoonlijke uitgaven en maaltijden anders dan vermeld in het Hurghada Hotel of aan boord van de Nijlcruise
  • Wi-Fi: een kaart van 2 GB kost ong. € 10,00 ter plaatse

Graag bij de reservering het documentnummer en de vervaldatum van het paspoort doorgeven

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro