Kerstmarkten
dagen

Bezoek de kerstmarkt en verblijf in Gent incl. 4*-hotel en ontbijt

Holiday Inn Gent Expo
Gent, Oost-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Ervaar in 3 dagen de kerstsferen in het winterwonderland van Gent incl. 4*-hotel en ontbijt

Kom je begin december aan in Gent, dan waan je je in een echt winterwonderlandschap. Wandel over de kerstmarkt langs kraampjes met lekkere hapjes en drankjes, leuke hebbedingen en authentieke ambachten. Terwijl je de kerstmarkt afstruint, ruik je de geur van harshout en glühwein. Bind de ijzers onder je voeten en schaats jezelf warm op de ijsbaan in middeleeuws decor. Als je toch in Gent bent, vergeet dan niet de prachtige bezienswaardigheden zoals het Gravensteen kasteel, leuke winkels en de vele restaurants langs de charmante Graslei-kade te bezoeken. Je verblijft in een stijlvol 4*-hotel net buiten het centrum van Gent. Met een kleine 10 minuten lopen ben je bij een bushalte en tramstation. Hiermee ben je binnen no time in de historische binnenstad van Gent. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het magische Gent!

Kerstmarkten
dagen

Bezoek de kerstmarkt en verblijf in Gent incl. 4*-hotel en ontbijt

Holiday Inn Gent Expo
Gent, Oost-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Tramhalte ligt op 650 meter van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: doe een lichtjestocht langs de verlichte monumenten van Gent
Informatie over de kerstmarkt in Gent

Op de kerstmarkt van Gent zijn meer dan 150 houten kerstkraampjes verspreidt over het St. Baafsplein, de Botermarkt en langs Klein Turkije tot het einde van de Korenmarkt. Je waant je in een historische kerstsfeer. De kerstjasjes worden uit de kast getrokken door de hele buurt. De geur van sparren en dennen is overal te ruiken. Je kuiert langs kraampjes met hapjes en drankjes, leuke hebbedingen en authentieke ambachten. De aroma van harshout en glühwein maakt de ervaring compleet. Een aanrader is om een historische lichtwandeling te doen wanneer de avond valt. Dit is een magische trip door het centrum van Gent. Alle monumenten zijn verlicht waardoor de wandeling een speciaal sfeertje heeft. De totale stad straalt een warme sfeer uit en lijkt op een plaatje van een ansichtkaart.

Reuzenrad
Een opvallende attractie op de kerstmarkt is het reuzenrad. Je kijkt vanaf een grote hoogte over de stad heen die is versierd met fonkelende lichtjes van de kerstversieringen. Is dat even genieten!

Ijsbaan
Last but not least! Natuurlijk de ijsbaan! Naast de chalets en kraampjes is er een ijsbaan waar je kunt genieten van schaatsen in een betoverende omgeving. Hoe leuk is dat!

De kerstmarkt in Gent is van 7 t/m 31 december 2023

Holiday Inn Gent Expo
Maaltekouter 3,
Gent, België
Kaart
Maaltekouter 3, Gent, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Gent Expo is gelegen net buiten het centrum van Gent. Alle kamers van het hotel hebben een comfortabele inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Het Atrium Restaurant heeft een moderne menukaart en combineert lichte, verfijnde maaltijden met creatieve, Belgische gerechten. Aan het einde van een lange dag kan je ontspannen in de fitnessruimte of relaxen met een Belgisch biertje in de lounge bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, privé parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Op vrijdag- en zaterdagavond: € 7,50 per auto per 24 uur & zondag- t/m donderdagavond: € 15,00 per auto per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum voor Actuele Kunst

Jan Hoetplein

De vaste collectie van nationale en internationale topwerken wordt gepresenteerd in voortdurende wisselwerking met originele, vaak gedurfde tentoonstellingen.

Gent

Steden
Gent

Gent is toegankelijk en compact. Een groot deel van de historische binnenstad is autoluw of zelfs autovrij.

De Bootjes Van Gent

Boottochten en watersporten
Korenlei 4A

Verschillende rederijen tonen Gent vanop het water. De klassieke rondvaart vindt dagelijks plaats.

City Card Gent

Tours & activiteiten
Korenlei 4A

Met de City Card Gent heb je toegang tot alle topattracties, monumenten en musea. Je kunt gratis met de bus en tram, een fiets huren en gebruik maken van de hop on hop off watertram.

Het Belfort van Gent

Bezienswaardigheden, Cultuur, Kerken en kathedralen
Sint-Baafsplein

Ervaar het adembenemende uitzicht over de stad tijdens de beklimming van Het Belfort van Gent. Deze imposante toren strekt zich uit tot maar liefst 95 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Sint-Baafskathedraal

Sint-Baafsplein

De Sint-Baafskathedraal is de titelkerk van het bisdom Gent en het Sint-Baafskapittel. Ooit had de kathedraal een beiaard met 39 klokken. Momenteel hangen er nog 7 klokken in de toren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op! Vanaf heden is het restaurant op zondag en van 17 december 2023 t/m 7 januari 2024 gesloten voor lunch en diner

Parkeren

Ja, privé parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Op vrijdag- en zaterdagavond: € 7,50 per auto per 24 uur & zondag- t/m donderdagavond: € 15,00 per auto per 24 uur

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro