75 euro deals
dagen

Op de Veluwe nabij Apeldoorn incl. hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Beekbergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen genieten op de Veluwe nabij Apeldoorn incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Ontdek het veelzijdige natuurgebied de Veluwe! Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos kun je optimaal genieten van de natuur. Maak een boswandeling, bewonder ’s zomers de heidevelden en fiets langs de beekjes. Naast genieten van de natuur kun je diverse uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld Burgers’ Zoo of wandel door de mooie bossen bij Paleis het Loo. Sluit de dag af met een heerlijk diner.

75 euro deals
dagen

Op de Veluwe nabij Apeldoorn incl. hoofdgerecht

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Beekbergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht (op de dag van aankomst)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje naar Apeldoorn of Arnhem
Tips voor tijdens je verblijf!

Fietsen en wandelen
De unieke ligging van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos midden op de Veluwe zorgt voor een veelzijdig verblijf. De omgeving van het hotel in Beekbergen leent zich perfect voor een bijzondere fiets- of wandeltocht. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en genieten van het adembenemende aanzicht.

Wild spotten op de Veluwe!
De pootafdruk van een edelhert ontdekken. De diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk en de goed getrainde ogen van een gids geeft het bos veel van z’n geheimen prijs en met nog meer geluk vang je een hert, ree, vos of das in je verrekijker. De meeste kans op een wildontmoeting met deze Veluwe-bewoners heb je 's morgens vroeg of juist tegen schemering.

Dagje uit
In de directe omgeving van het hotel vind je Burgers' Zoo of het Openlucht museum. Combineer je weekend weg met een (avontuurlijk) dagje uit!

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Arnhemseweg 520,
Beekbergen, Nederland
Kaart
Arnhemseweg 520, Beekbergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is gelegen midden in het groene hart van De Veluwe, nabij het gezellige centrum van Beekbergen. Alle kamers van het hotel beschikken standaard over een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. ’s Morgens kun je bij Fletcher Hotel Het Veluwse Bos terecht voor het ontbijt(buffet). En ook is het mogelijk om te genieten van culinaire hoogstandjes tijdens de lunch en het diner in het restaurant van het hotel. Na een gezellige dag in Beekbergen en omgeving kun je in het café plaatsnemen voor een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Veluwsche Stoomtreinmaatschappij

Tours & activiteiten
Laan Van Mensenrechten

Altijd al een ritje willen maken in een echte stoomtrein? Dat is mogelijk! De stoomtreinmaatschappij rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en geeft je een inzicht in hoe het vroeger was om met de trein te gaan.

In De Zevende Hemel

Musea
Schotweg 63

Dit is een kleinschalig museum waar u alles kunt vinden over Nederlandse tradities en feesten.

Bowlingcentrum Apeldoorn

Recreatie en spellen
Nieuwstraat 66

Bowlingcentrum Apeldoorn gelegen midden in het centrum van Apeldoorn is het zowel mogelijk om te bowlen en hier ook nog een hapje te eten.

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Vue Cinemas Apeldoorn

Recreatie en spellen
Nieuwstraat 381

Het voormalig JT bioscoop dat nu werkt onder de naam Vue Apeldoorn

Apenheul

Dierentuinen en aquaria
J.c. Wilslaan 21

In dit groene dierenpark vindt u bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft los tussen de bezoekers! Ontmoet ook de slimme orang-oetans en de speelse bonobo’s.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

ma-vr 07:00-23:00 / za-zo 08:00-23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro