Cruises
dagen

11-daagse reis incl. luxe cruise vanaf New York naar Orlando en de Bahamas o.b.v. volpension

MSC Meraviglia - afvaart New York
New York, New York - Cruise Terminal, Verenigde Staten bekijk op kaart
Geniet van een 11 daagse reis incl. luxe cruise vanaf New York naar Orlando en de Bahamas o.b.v. volpension

Ontdek de Caribbean tijdens deze fantastische 11-daagse reis! Het Caribisch gebied: een droombestemming voor velen. De caribbean is altijd een van de mooiste en meest fascineerde bestemmingen ter wereld! Een fantastische bestemming voor een ieder die wil ontspannen in een prachtige omgeving omringd met uitgestrekte witte stranden, palmbomen en een turquoise zee. Je reis start in 'The city that never sleeps', New York City! Vanaf het moment dat jij in New York City staat, merk je al gelijk dat het precies is wat jij je er bij voorgesteld hebt. Ontelbare gele taxi's, heel veel mensen om je heen en overal waar je kijkt een hotdogkraam. Op dag 3 stap je aan boord van de MSC Meraviglia. Je meert aan in de haven van Port Canaveral (Orlando). Een ideale plek om naar hartenlust te shoppen in de gigantische winkelcentra en outlets! Daarna vaar je door naar Nassau en breng je een bezoek aan één van de aanmeerhavens van Ocean Cay MSC Marine Reserve. Dit is een uniek plekje op de Bahama's. Ontdek hier de schoonheid van de zee, of geniet van een ontspannende massage in een cabana. De dagen dat je op zee zit, kan je je prima vermaken op het cruiseschip. Neem een duik in het zwembad, geniet van de prachtige panoramische uitzichten.

Cruises
dagen

11-daagse reis incl. luxe cruise vanaf New York naar Orlando en de Bahamas o.b.v. volpension

MSC Meraviglia - afvaart New York
New York, New York - Cruise Terminal, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 voorovernachtingen in een hotel in New York o.b.v. logies
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar New York vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief hotel service charge
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Aankomst New York
Je verblijft de eerste 2 nachten in een hotel in New York voor een voorovernachting

Vandaag is het dan eindelijk zover! Je 11-daagse reis incl. luxe cruise vanaf New York naar de Olando en de Bahamas gaat beginnen! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar New York Airport. Je reist op eigen gelegenheid vanaf de luchthaven naar het hotel in New York waar je een voorovernachting hebt.

Dag 2: New York

Vanaf het moment dat jij in New York City staat, merk je al gelijk dat het precies is wat jij je er bij voorgesteld hebt. Ontelbare gele taxi's, heel veel mensen om je heen en overal waar je kijkt een hotdogkraam. 'The city that never sleeps' is een must voor je bucketlist. New York City zal ongetwijfeld al járen op jouw lijstje staan, waarom wacht je nog zo lang? Je ziet je hele leven al de straten van New York City voorbij komen in series of films. De bekende gebouwen, Central Park, het Vrijheidsbeeld... wat nou als je er zelf gaat rondslenteren? Dit is je kans!

Dag 3: Afvaart vanuit New York
Het schip vertrekt vandaag om 15.00 uur

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt in het hotel, check je uit, vervolgens reis je op eigen gelegenheid naar de cruisehaven van New York. Zorg dat je op tijd bent! Het schip vertrekt om 15.00 uur.

Dag 4: op zee

Een dagje op zee... Om bij de eerste bestemming te komen zal je de eerste dag spenderen op zee. Op dit prachtige schip is genoeg te beleven en hoef je je geen moment te vervelen! Maak jezelf klaar om een duik te nemen in één van de zwembaden. Het Horizon Pool biedt een prachtig uitzicht op zee en nog meer ruimte in de open lucht voor zonaanbidders. 's Nachts wordt het gebied omgetoverd tot een prachtige buitenplek om te dansen en met allerlei entertainment activiteiten onder de sterren. Neem plaats in het Broadway Theater, er worden maar liefst 6 verschillende shows gespeeld en trakteer jezelf op iets lekkers in één van onze geweldige restaurants en er is nog veel meer!

Dag 5: Port Canaveral (Orlando)
Het schip komt vandaag aan om 13.00 uur en vertrekt weer om 21.00 uur

In het stadscentrum van Orlando vind je het echte Florida, zeker de moeite waard om hierdoor te wandelen. Daarnaast kan je erg goed shoppen in de gigantische winkelcentra en outlets! Zo heb je de Mall in Millennia, de enorme Florida Mall en de Premium outlets. Op je weg van Orlando naar Port Canaveral kom je enorm veel natuurgebieden en parken tegen. Maak een tussenstop en haal een frisse neus in de natuur. Vanaf Orlando duurt het ongeveer nog 50 minuten met de auto voordat je in Port Canaveral bent, houd daar dus rekening mee.

Dag 6: Nassau, Bahamas
Het schip komt vandaag aan om 13.00 uur en vertrekt weer om 21.00 uur

Tegen het begin van de 18e eeuw is Nassau uitgeroepen tot een piratenrepubliek, Nassau had namelijk ooit meer dan 1.000 piraten, wat meer was dan de honderd inwoners van de stad. Terwijl de geschiedenis van piraten diep gaat, is Nassau, gelegen op het eiland New Providence, tegenwoordig de hoofdstad en het commerciële centrum van de Bahama's en de grootste stad van de archipel. Nassau strekt zich uit van de haven tot Bay Street, de belangrijkste weg door de stad die vol zit met winkels, souvenirs, restaurants en entertainment. Mis het prachtige uitzicht op Nassau, Paradise Island en een groot deel van de Bahama's niet vanaf de top van Queen's Staircase in Fort Fincastle. Kijk hoe het water langs de historische trap stroomt, bestaande uit 65 treden die tussen 1793 en 1794 met de hand zijn uitgehouwen uit massief kalksteen door 600 slaven.

Dag 7: Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Vandaag komt het schip om 09.00 uur aan en vertrekt weer om 22.00 uur

Deze plek is een unieke plek, speciaal voor de MSC cruises. Het is een bescherm zeereservaat waar veel te beleven is. Trek je duikpak aan en ontdek de onderwaterwereld. Liever boter water blijven? Ga dan kayakken of SUP'pen! Liever helemaal geen activiteit? Je kan ook prima relaxen op de parelwitte stranden. Helemaal niks met water? Geniet dan van lokale hapjes, tropische drankjes en zoete lekkernijen op Ocean Cay en dompel je onder in de authentieke Bahamaanse geest. Er is zelf een spa op het eiland! Ontspan tijdens een yogales bij zonsopgang of ondergang en geniet van een rustgevende strandmassage. Om je herinneringen aan dit prachtige eiland te behouden en mee te nemen naar huis, zijn er souvenirwinkels. Duik nog even zo'n winkel in en scoor een souvenirtje!

Dag 8 & 9: op zee

Tijdens deze ontspannen dagen op zee, zijn weinig plekken zo verfrissend, ontspannen en verjongend als MSC Aurea Spa. Een luxe Balinese spa met kenmerkende ontspanningsbehandelingen om lichaam en geest nieuw leven in te blazen. Compleet met een thermale ruimte, een schoonheidssalon en een nagelboetiek, laat de MSC Aurea Spa je verwend voelen van top tot teen. Dit kan in het casino aan boord. Of je nu de voorkeur geeft aan speelautomaten of blackjack of poker wilt uitproberen, de dealers en medewerkers zijn beschikbaar om jouw gratis instructies te geven. En daarnaast biedt het schip verschillende spannende mogelijkheden voor toernooien.

Dag 10: aankomst New York
Het schip komt vandaag aan om 07.00 uur

Helaas zit vandaag je fantastische cruise reis erop. Je arriveert om 07.00 uur in de cruisehaven van New York. Je reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven.

Dag 11: aankomst Nederland

Vandaag zit dan echt je reis erop! Je land op de luchthaven van Amsterdam. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis!

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen

Afvaarten en bestemmingen
Deze route geldt voor de volgende vertrek data:
Reis begint op: Cruise begint op:
05-05-2023 07-05-2023
12-05-2023 14-05-2023
26-05-2023 28-05-2023
09-06-2023 11-06-2023
23-06-2023 25-06-2023
07-07-2023 09-07-2023
21-07-2023 23-07-2023
04-08-2023 06-08-2023

Op onderstaande data zal de volgorde van de cruisereis iets anders zijn dan omschreven. Er worden echter wel dezelfde bestemmingen aangedaan, maar in een andere route volgorde:

New York - New York - afvaart New York - op zee - Port Canaveral (Olando) - Ocean Cay MSC Marine Reserve - Nassau - op zee - op zee - aankomst New York - aankomst Nederland

Deze route geldt voor de volgende vertrek data:
Reis begint op: Cruise begint op:
20-04-2023 22-04-2023
19-05-2023 21-05-2023
02-06-2023 04-06-2023
16-06-2023 18-06-2023
30-06-2023 02-07-2023
14-07-2023 16-07-2023
28-07-2023 30-07-2023

Let op!
- De cruise begint op dag 3. Op dag 1 vlieg je naar Orlando en heb je 2 voorovernachtingen in New York. Op dag 3 ga je aan boord van het schip.
- Deze reis is exclusief transfers!
- Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Meraviglia - afvaart New York
Queens, NY,
New York, Verenigde Staten
Kaart
Queens, NY, New York, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

MSC Meraviglia zit boordevol buitengewone functies die in elk seizoen de perfecte ervaring op zee bieden. Aan boord kun je genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en fantastisch amusement met nieuwe panoramische ruimtes, een tweedeks "binnenpromenade" met een 480 vierkante meter grote LED-koepel en een spectaculair amusementsterrein verbonden met een openluchtwaterpark. MSC Meraviglia is ook een van de schepen die naar onze exclusieve Bahamaanse bestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve varen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Bar
  • Solarium
  • Specialiteiten restaurant
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten
  • De vlucht(en) kunnen mogelijk met een overstap zijn
  • Afhankelijk van je vluchttijd kan het zijn dat je een dag later in Amsterdam arriveert

Gezondheid & veiligheid maatregelen MSC Prioriteit is de gezondheid en veiligheid van de gasten en bemanning. MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor jou en je dierbaren. Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Op https://www.msccruises.nl/gezondheid-en-veiligheid-maatregelen vind je de maatregelen die per bestemming van toepassing zijn op afvaarten in de komende maanden.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Het is verplicht een verzekeringspolis te hebben die, vanaf het moment dat de Pakketreis is bevestigd tot het einde van de Pakketreis, Covid 19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en aanverwante kosten, evenals ziekenhuisopname dekt. Passagiers zullen bij het inschepen worden gevraagd om bewijs van hun verzekeringspolis te overleggen om de details van de verzekeraar, de verzekerde bedragen en de volledige details van de COVID-19-verzekeringsdekking te verifiëren. Passagiers die deze documentatie niet overleggen, zullen de toegang tot het schip worden geweigerd.
Deze verzekering is via MSC Cruises af te sluiten voor € 29,00 per persoon tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons service center.

Visum Je hebt geen visum nodig voor toeristische of zakenreizen bij een bezoek van maximaal 90 dagen aan de Verenigde Staten maar moet dan een elektronische inreisvergunning (ESTA) en een geldige retour- of doorreisvliegticket hebben. Deze afspraak valt onder het ‘Visa Waiver Program’ de actuele informatie bekijken. Algemene informatie over de bestaande inreisvisa voor de Verenigde Staten kun je nalezen op de website van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken (US Department of State) (informatie in het Engels). Een ESTA-formulier moet ten minste 72 uur vooraf de geplande reis ingediend zijn.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro