Cruises
dagen

Luxe 8-daagse MSC cruise van Spanje naar Tunesië, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension

MSC Grandiosa - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Luxe 8-daagse cruise over de Middellandse Zee vanaf Spanje naar Tunesië, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension en incl. vlucht

Geniet van een heerlijke 8-daagse Middellandse Zee cruise, je vertrekt vanuit de haven in Barcelona, Spanje. Tijdens deze cruise vaar je 6 verschillende havens aan, waaronder La Goulette (Tunis) in Tunesië, Palermo (Sicilië), Napels, Genua en Marseille. Op het cruiseschip vind je moderne faciliteiten zoals o.a. een Wild Forest Aquapark, een bowlingbaan, een F1 Simulator, een 4D bioscoop en een Magic game room. Ook het entertainment is van hoog niveau; liefhebbers van musicals kunnen genieten van waanzinnige shows! Op culinair gebied heeft deze rederij veel te bieden, naast de traditionele restaurants met à la carte maaltijden en het buffetrestaurant, hebben de schepen diverse specialiteitenrestaurants (tegen betaling).

Cruises
dagen

Luxe 8-daagse MSC cruise van Spanje naar Tunesië, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension

MSC Grandiosa - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Inclusief parkeerplaats nabij luchthaven Brussel Airport
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf luchthaven Brussel
  • Retourtransfer luchthaven – cruise terminal
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. een galadiner)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief hotel service charge
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: inscheping in Barcelona, Spanje
Je vertrekt vanuit Brussel, waar je je auto nabij de luchthaven kunt parkeren. Je vliegt vervolgens van Brussel naar Barcelona. Op de luchthaven van Barcelona staat een transfer op je te wachten om je naar de cruise terminal te brengen. De inscheping begint vanaf ca. 13.00 uur en het schip zal om 18.00 uur vertrekken.

Dag 2: op zee
Vandaag breng je de gehele dag aan boord door. De uitgelezen kans om het schip eens goed te ontdekken. Zoveel verdiepingen en zoveel faciliteiten! Met een bowlingbaan, een theater en meerdere zwembaden aan boord zul je je niet snel vervelen!

Dag 3: La Goulette (Tunis), Tunesië
Je komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 18.00 uur

La Goulette is de aanleghaven vlak voor Tunis en Carthago. In Carthago kun je de Romeinse baden van Antonio (gebouwd in de tweede eeuw), het amfitheater met dezelfde naam en waar plek is voor 5000 bezoekers en een kleine Punische necropolis bewonderen. Niet te missen is een bezoek aan het Nationaal Museum van Carthago: een van de twee archeologische musea in Tunesië, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de haven van La Goulette.
Of ga langs de kust richting Sidi Bou Said, het “Portofino” van Tunesië, gebouwd door de Andalusische Arabieren die uit Spanje waren gevlucht. Het is sinds de 18e eeuw een vakantieoord. De hoogte van de kliffen torenen over de baai van Tunis met de unieke kleuren: het helder wit van de muren, het intens blauw van de deuren en ramen, de warme zandkleur van de geplaveide straten en het explosieve fuchsia van de bougainvillea bloemen.
Neem voor je teruggaat naar het cruiseschip nog even de tijd om rond te lopen in Tunis. De centrale markt, niet ver van de medina (de oude binnenstad), is een souk typerend voor steden uit het Midden-Oosten en biedt bezoekers een verscheidenheid aan winkels die stoffen, kleding, kruiden en handwerken verkopen. En zoals op alle markten als deze is afdingen een must, dus wees erop voorbereid!

Dag 4: Palermo (Sicilië), Italië
Je komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 18.00 uur

Vandaag ben je op Sicilië en kun je de prachtige stad Palermo ontdekken. Ga naar het centrum van de stad. Vanaf hier heb je alle mogelijkheden! Geniet van een prachtig uitzicht op de stad vanaf de kathedraal. Via de lange trap klim je naar boven waar je een geweldig panoramisch uitzicht hebt vanaf het dak. Kom daarna bij met een heerlijke 'Gelato' op het plein. Vergeet ook niet om de typische gerechten uit de Siciliaanse keuken te proeven. Wil je toch liever het strand bezoeken? Neem dan de trein (ca. 40 minuten) naar Cefalù. Een prachtig kustplaatsje waar je ook heerlijk kunt zonnen.

Dag 5: Napels (Pompeii), Italië
Je komt aan om 06.00 uur en vertrekt om 14.00 uur

Napels, daterend uit het 2e millennium voor Christus, is een Middellandse Zee bestemming en is een van de oude juwelen van Italië. Met een levendig historisch centrum rond een opvallende havenbaai, ontdek architectonische bezienswaardigheden, meesterwerkkunstwerken en weelderig eten. De slapende vulkaan de Vesuvius biedt een ansichtkaart als achtergrond. Reis vanuit de stad verder weg naar de archeologische vindplaats Pompeii of geniet van de glamoureuze cultuur van Capri.

Dag 6: Genua (Portofino), Italië
Je komt aan om 10.00 uur en vertrekt om 18.00 uur

De Italiaanse stad Genua is gelegen in Noordwest-Italië en de hoofdstad van Ligurië. Rondom de prachtige oude haven vindt je veel van de oude monumenten die zeker het bezoeken en bezichtigen waard zijn. Verder vind je in de stad mooie pleinen, staatspaleizen en prachtige kerken die je zullen verrassen. Struin door de winkelstraten en kom even tot rust op een van de vele terrassen.

Dag 7: Marseille (Provence), Frankrijk
Je komt aan om 08.00 uur en vertrek om 18.00 uur

Marseille is de bekendste en dichtst bevolkte metropool van het land na Parijs en Lyon. Wanneer je uitstapt uit je MSC cruiseschip zijn de cafés rond de Vieux Port, waar verse vis rechtstreeks uit de boten op quai des Belges worden verkocht, geweldige plekken om het stadsleven te bewonderen. Vooral mooi in de middag is de noordzijde (Le Panier), waar de terrasjes zonniger zijn en de uitzichten beter. Het beste uitzicht op de Vieux Port is vanuit de Palais du Pharo, op de landtong voorbij Fort St-Nicolas, of voor een bredere invalshoek, vanuit Notre-Dame-de-la-Garde, de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad uit het Tweede Keizerrijk boven op de heuvel La Garde. Ten noorden van Vieux Port bevindt zich het oude deel van Marseille, Le Panier, waar tot en met de laatste oorlog kleine straatjes, steile treden en huizen uit iedere tijdsperiode een vieille ville vormden typerend voor de Côte.

Dag 8: ontscheping in Barcelona, Spanje
Je meert om 08.00 uur aan

Je komt vandaag ca. om 08.00 uur weer aan in Barcelona. Terrasjes, Spaanse tapas en een mild klimaat.. klinkt niet verkeerd toch? Deze stad heeft voor ieder wat wils! Heb je nog tijd over voor je vlucht vertrekt? Bezoek dan de wereldberoemde Sagrada Familia, flaneer over de beroemdste boulevard Las Ramblas of geniet van een fietstour door de stad. Tijdens je bezoek aan Barcelona kom je ogen en eigenlijk tijd tekort. Ook winkelliefhebbers zullen hun ogen uitkijken. Veel bekende Spaanse merken hebben hier hun belangrijkste winkel staan. Zo vind je in het centrum (Barri Gòtic, Gotische wijk) in de Avinguda Portal del Àngel alle grote ketens bij elkaar. De Passeig de Gràcia is de meest luxueuze winkelstraat van Spanje.

Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Barcelona voor je terugvlucht naar Brussel.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Grandiosa - afvaart Barcelona
Portal de la Pau 6,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Portal de la Pau 6, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Grandiosa vaart sinds november 2019 voor MSC Cruises. Het is het derde schip uit de Meraviglia generatie. Het schip biedt ruimte voor iets meer dan 6.000 passagiers verdeeld over 19 dekken. De MSC Grandiosa is een modern en elegant, Italiaans schip en bij uitstek geschikt voor families. Dit komt mede door de vele faciliteiten zoals, de 4 zwembaden met Aquapark glijbanen, een prachtige promenade met winkels en gigantische LED-scherm, een bioscoop, Aurea-spa met sauna, fitnesscentrum, klimparcours en een Sportplex met F1-simulator. Daarnaast vermaken de kinderen zich ook bij de kidsclub of met de Nintendo Experience. Tijdens je reis krijg je een restaurant toegewezen voor de gehele cruise. Je kunt daarnaast kiezen voor een buffet (incl. in de prijs) of voor de specialiteitenrestaurants (excl. in de prijs). De specialiteitenrestaurant zijn o.a.: Steakhouse Butchers, Cut Asian Market met sushibar en het Teppanyaki restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Casino
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Bioscoop
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten

Gezondheid & veiligheid MSC:
Prioriteit is de gezondheid en veiligheid van de gasten en bemanning. MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantie voor jou en je dierbaren. Aan boord gaan op een MSC-cruiseschip is als het binnengaan van een Safe Bubble dankzij de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Als je naar deze link gaat, vind je de maatregelen die per bestemming van toepassing zijn op afvaarten in de komende maanden. Deze maatregelen kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Het wordt sterk aangeraden een verzekeringspolis te hebben die, vanaf het moment dat de Pakketreis is bevestigd tot het einde van de Pakketreis, Covid 19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en aanverwante kosten, evenals ziekenhuisopname dekt. Passagiers kunnen bij het inschepen worden gevraagd om bewijs van hun verzekeringspolis te overleggen om de details van de verzekeraar, de verzekerde bedragen en de volledige details van de COVID-19-verzekeringsdekking te verifiëren. Deze verzekering is via MSC Cruises af te sluiten voor € 29,00 per persoon tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons service center. Check altijd bij de rederij of de regels hierover veranderd zijn.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro