Stedentrips
dagen

Luxe 4*-hotel aan de kust nabij Lissabon incl. vlucht

TRYP Lisboa Caparica Mar Hotel
Costa da Caparica, Setúbal, Portugal bekijk op kaart
3, 4 of 5 dagen luxe 4*-hotel aan de kust van Costa da Caparica nabij Lissabon incl. vlucht en ontbijt

Heerlijk vertoeven tijdens je welverdiende stedentrip in Costa da Caparica. Je verblijft aan de kust en op slecht 150 meter lopen van het centrum. Het is dé ideale plek voor het ontdekken van de regio. Maak een tripje naar het gezellige Lissabon en laat je overspoelen door de kleurrijke pleintjes, de rijke geschiedenis en natuurlijk niet te vergeten: de oude architectuur! Plof neer bij één van de gezellige terrasjes en proef de Portugese keuken in één van de overheerlijke restaurants.

Stedentrips
dagen

Luxe 4*-hotel aan de kust nabij Lissabon incl. vlucht

TRYP Lisboa Caparica Mar Hotel
Costa da Caparica, Setúbal, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lissabon (vanaf luchthaven naar keuze)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is gelegen aan het strand
  • 150 meter van het centrum van Costa da Caparica
  • Gelegen op 30 minuten rijden van Lissabon
  • Gratis gebruik van WiFi bij het hotel
Wat moet je niet missen?

Traditioneel gezien was Costa da Caparica een vissersplaats, maar mettertijd is dit gegroeid tot één van de favoriete vakantiebestemmingen. De ligging en de bereikbaarheid trekken in elke maand ontzettend veel reizigers. De stranden van Costa da Caparica zijn ideaal voor het beoefenen van verschillende watersporten... dat is dus onmisbaar tijdens jouw stedentrip!

Leer nieuwe dingen!
In de loop der jaren is Costa da Caparica gegroeid tot één van de populaire surfspots van heel Europa. Hier moet je dus zijn om écht te leren surfen. Tijdens een wandeling over het strand merk je al snel dat er heel veel verschillende plekjes zijn waar jij deze nieuwe sport kunt oefenen.

Ga lekker op stap!
Denk je al aan de gele trams? Dan zit je goed! Je vindt in de hoofdstad van Portugal honderden, authentieke gele trams... een makkelijke manier om Lissabon te ontdekken! Zoek je typisch Lissabon? Bezoek dan zeker Alfama, een oude wijk gelegen op één van de zeven heuvels van Lissabon, tussen Castelo de São Jorge en de Taag. Door de romantische, pittoreske uitstraling en het doolhof van steile bochten, straatjes en smalle steegjes loopt het hier vaak vol met reizigers. Ga op pad in Bairro en beleef de historie in het sprookjesachtige Sintra. Vervelen zal je zeker niet!

Bezoek een groeiende stad!
Aan de zuidelijke oever van Taag, heb je ongetwijfeld het beste uitzicht op Lissabon. Almada was vroeger een zomerbadplaats, dat veel door het hof werd bezocht. Je vindt hier dan ook nog steeds verschillende adellijke gebouwen en woningen. De stad staat niet super vol met highlights zoals bijvoorbeeld Lissabon, maar toch is er van alles te zien! Binnen 2 minuten merk je het al, graffiti is populair! Bewonder de kunstwerken tijdens een wandeling door de stad. Het levendige Lissabon van een afstandje zien kan bij het grote Christusbeeld Cristo Rei. Je hebt vanaf deze plek een fascinerend uitzicht over de rivier en stad, en je geniet natuurlijk ook van het beeld zelf.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
TRYP Lisboa Caparica Mar Hotel
Av. Gen. Humberto Delgado 47,
Costa da Caparica, Portugal
Kaart
Av. Gen. Humberto Delgado 47, Costa da Caparica, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

TRYP Lisboa Caparica Mar Hotel is een luxe hotel, gelegen op ca. een half uurtje rijden van Lissabon. Alle kamers van het hotel hebben een luxe uitstraling en zijn standaard voorzien van airconditioning, telefoon, flatscreen-televisie, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast beschikt het hotel over twee restaurants waar je 's avonds terecht kunt voor buffetmaaltijden en à-la-cartemenu's. Bij mooi weer kun je voor verkoeling terecht in het buitenzwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Torre de Belém

Bezienswaardigheden, Cultuur
Av. Brasília

Deze toren uit 1515 is een kunstwerk in Manuelstijl, hoewel er in sommige vertrekken toch kenmerken zijn te vinden van Islamitische en Moorse architectuur.

Mosteiro dos Jerónimos

Bezienswaardigheden
Praça Do Império

Dit klooster in de wijk Belém is een prominent gebouw in de stad. In het klooster liggen de graven van o.a. ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, en dichters Fernando Pessoa en Luís de Cames.

Cemitério dos Prazeres

Bezienswaardigheden
Praça São João Bosco,

Cemitério dos Prazeres is de grootste begraafplaats van Lissabon. Vlakbij de wijk Campo de Ourique is deze begraafplaats met vele bekende Portugese mensen te vinden.

Praça do Comércio

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken
Avenida Infante Dom Henrique,

Dit enorme plein is de plek voor een drankje. Het plein grenst zowaar aan het water en ook het bekendste café van de stad vind je hier! Namelijk Cafe Martinho da Arcada.

Rua Augusta

Wijken
Rua Augusta

Rua Augusta is een zeer levendige voetgangersstraat. Het kenmerkt zich met een groot Arco Triunfal ofwel Rua Augusta Arch. Dit is een historisch gebouw met triomfboog.

Castelo de São Jorge

Bezienswaardigheden
Rua De Santa Cruz Do Castelo, Lissabon

Deze prachtige burcht is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Vooral het uitzicht is formidabel!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro