Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen

Vakantiepark in het hart van Normandië

Pierre & Vacances Village Normandy Garden
Branville, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
4-, 5-, 6-, 8-, 11- of 15-daagse vakantie op een park in het hart van Normandië in Frankrijk

In het hart van Normandië ligt het Pierre & Vacances Village Normandy Garden. In de groene en landelijke omgeving van Branville kun je helemaal tot rust komen. Dit vakantiepark ligt op slechts 2 uur van Parijs dus een bezoekje aan de romantische hoofdstad van Frankrijk mag eigenlijk niet ontbreken. Voor de kids is er genoeg te doen op het park. Lekker ravotten in het overdekte, tropische Aquatic Park of de verwarmde buitenlagune. Of wat dacht je van een middagje vermaak bij de kinderclub? Bij Normandy Garden is er zelfs aan de peuters tot en met 2 jaar gedacht. Deze kleintjes hebben een eigen plek waar ze spelletjes kunnen doen en daarmee hun zintuigen ontwikkelen. Na een dag vol vermaak kan er heerlijk gegeten worden in het restaurant waar lokale gerechten worden bereid.

Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen

Vakantiepark in het hart van Normandië

Pierre & Vacances Village Normandy Garden
Branville, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief schoonmaakkit, bedlinnen en handdoeken
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Vakantiepark is erkend met duurzaamheidslabel
  • Gelegen op 10 km van het strand
  • Binnen- én buitenzwembaden aanwezig!
  • Speeltuin aanwezig voor de kinderen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: plan een dagje naar Parijs!
Meer over Branville

Branville is vooral geliefd bij poëzie-, cultuur- en sportliefhebbers. Je kunt hier mooie wandelingen maken, tijdens een fietstochtje meer van de omgeving zien en natuurlijk ook de kust bezoeken. Aan de kust geniet je van schitterende rotsen en prachtige zandstranden. Je zult al snel merken dat Branville een charmant Normandisch plekje is waar je wonderen van de regio zult ontdekken.

Pierre & Vacances Village Normandy Garden
Route de Danestal Village,
Branville, Frankrijk
Kaart
Route de Danestal Village, Branville, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Pierre & Vacances Village Normandy Garden ligt in het plaatsje Braville in het Franse Normandië. Het vakantiepark ligt te midden van natuur nabij de zee. Verblijf in een studio of appartement dat volledig is ingericht naar de traditionele stijl van Normandië. Ervaar ontspanning en rust, alsook plezier met leuke activiteiten. Het vakantiepark biedt tal van vrijetijdsactiviteiten waaraan je zowel alleen, met je partner of met de hele familie kan deelnemen. Zo is er een indoor waterpark, een lagunezwembad en bubbelbaden. Voor ontspanning kun je de sauna en de hammam bezoeken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Speeltuin
Hoogtepunten

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Borgsom: € 200,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie
  • De receptietijden verschillen per seizoen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.60 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro