Dagje uit
dagen

4*-hotel in Noord-Brabant incl. ontbijt en entree Efteling

Hotel de Druiventros
Berkel-Enschot, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een 4*-hotel in Noord-Brabant incl. ontbijt en toegang tot De Efteling

Toe aan een paar daagjes er tussenuit met het gezin? Maak dan gebruik van dit zéér voordelige arrangement waarbij je één dag doorbrengt in attractiepark De Efteling! In dit sprookjesachtige pretpark is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud: maak ritjes in de meest spectaculaire achtbanen, wandel door het beroemde Sprookjesbos of geniet van vele andere attracties in het park! Je verblijft bij dit arrangement 2 of 3 dagen in Hotel De Druiventros in het Noord-Brabantse Berkel-Enschot, waar iedere ochtend een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat. Ook de resterende dagen hoef jij je niet te vervelen in de omgeving van het hotel: bezoek de steden Tilburg en Oisterwijk of geniet van een overheerlijk speciaal biertje in het dichtbijgelegen Proeflokaal van La Trappe!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Dagje uit
dagen

4*-hotel in Noord-Brabant incl. ontbijt en entree Efteling

Hotel de Druiventros
Berkel-Enschot, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x entree voor de Efteling t.w.v. € 45,00 p.p.
  • De Efteling op slechts een kwartier rijden van het hotel!
  • Kinderkortingen van toepassing voor kinderen t/m 12 jaar!
  • Gratis gebruik van fietsenstalling bij het hotel
  • Mooie wandel- en fiets routes in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de plaatsen Tilburg en Oisterwijk!
De Efteling

De Efteling is een attractiepark in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel dat in 1952 haar deuren opende en sindsdien Nederlands meest bekende pretpark is! Jaarlijks brengen ca. 5 miljoen mensen een bezoekje aan dit unieke attractiepark waar genoeg te beleven valt voor jong én oud! In het wereldberoemde Sprookjesbos waan je je voor eventjes in een levensecht sprookjeswereld tussen de reuzen en trollen en loop je langs Hans en Grietje, Klein Duimpje, Doornroosje en vele andere bekende sprookjesfiguren! Ook voor de hele familie zijn er meer dan genoeg leuke attracties, zoals Symbolica, een betoverend paleis waar de fantasie tot leven komt. Toe aan de ultieme kick? De Baron, Vliegende Hollander en de Python zijn spectaculaire achtbanen voor de echte waaghalzen! De Efteling: een wereld vol wonderen!

Corona maatregelen
De Efteling dagkaart kun je op de dag van aankomst bij het hotel ophalen. Je moet zelf een tijdslot reserveren op de website van de Efteling zodat je zelf kan kiezen hoe laat je het park in wilt i.v.m. de corona maatregelen.

Voor meer informatie en over het park en het reserveren van een tijdslot kun je klikken op deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel de Druiventros
Bosscheweg 11,
Berkel-Enschot, Nederland
Kaart
Bosscheweg 11, Berkel-Enschot, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren hotel De Druiventros beschikt over standaardkamers, Salon-, Salon Luxe kamers en de familiekamers. De standaardkamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een douche en/of bad en toilet. De familiekamers zijn voorzien van 2 aparte bedden, stapelbed een bedbank en een badkamer met een douche en/of bad en toilet. Daarnaast beschikt het hotel over een uitstekend restaurant waar je heerlijke gerechten kunt proeven. Krijg extra energie in de fitnessruimte, die maar liefst 400 vierkante meter groot is. Meer zin in amusement, ontspanning en een spelletje? Er is ook een Casino te vinden in het hotel!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.n
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Het Proeflokaal - La Trappe Bierbrouwerij

Tours & activiteiten, Wijngaard / bierbrouwerij
Eindhovenseweg 3

De abdij van La Trappe ligt in een prachtige landelijke omgeving die het waard is om te ontdekken. Geniet te midden van de prachtige tuinen van het trappistenklooster van de trappistenbieren.

Tilburg

Steden
Tilburg

Het centrum van Tilburg biedt volop verrassingen. Het is een ware ontdekkingstocht. Je vindt er ca. 370 winkels en 170 horecazaken.

Oisterwijk

Bezienswaardigheden, Shoppen
Oisterwijk

Oisterwijk heeft prachtige natuur en een sfeervol dorpscentrum met chique winkels en boetiekjes, gezellige terrasjes en vele restaurants.

N.P. De Loonse en Drunense Duinen

Natuur & Parken
De Loonse En Drunense Duinen

N.P. De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. Geniet hier van grote zandvlaktes, heide en bossen.

Nationaal Monument Kamp Vught

Bezienswaardigheden, Musea
Lunettenlaan 600

Nationaal Monument Kamp Vught is een herdenkingsplaats met museum over het concentratiekamp Kamp Vught dat daar in de Tweede Wereldoorlog gevestigd was.

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.n

Belangrijke informatie

Let op: de kinderkorting is alleen geldig bij 2 volbetalende volwassenen.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro