Autovakanties
dagen

Appartement aan de Italiaanse Bloemenrivièra

Villa Paola
Loana, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 15 dagen in een appartement aan de Italiaanse Bloemenrivièra nabij het strand

De Bloemenrivièra is een populaire streek in Italië. Het wordt ook wel de Italiaanse Rivièra genoemd. Vrolijk, kleurrijk en romantisch, dat maakt deze reis een fantastische bestemming! Geniet van de uitgestrekte stranden, het heerlijke klimaat en de culinaire specialiteiten. Flaneer over de boulevard van Loano, bezoek het gezellige historische centrum en neem plaats op één van de gezellige terrasjes. Wandel over smalle paadjes langs de kust en geniet van het prachtige uitzicht op de zee. Breng een bezoek aan het klooster Convento di Monte Carmelo, de klokkentoren Porta dell’Orologio en als hoogtepunt de San Giocanni Battiska kerk. Ben je opzoek naar verkoeling? Breng dan een bezoek aan de grotten van Toirano, de grootste grotten verzameling van Europa of neem een duik in het zwembad.

Autovakanties
dagen

Appartement aan de Italiaanse Bloemenrivièra

Villa Paola
Loana, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2-kamer appartement
  • Inclusief water, gas en elektriciteit
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Villa Paola ligt nabij het strand van Loano
  • Nabij het historische centrum van Loano
  • Tip: Breng een bezoek de grotten van Toirano
Villa Paola
Via Silvio d'Amico 28,
Loana, Italië
Kaart
Via Silvio d'Amico 28, Loana, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Villa Paola ligt in een rustige omgeving en wordt omringd door een prachtige tuin met hoge palmbomen en kleurrijke bloemen. Op 1 kilometer van de plaats Loana. Je verblijft in een tweepersoonskamer appartement die beschikt over een woonkamer met slaapbank en televisie. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een badkamer met bad of douche, wastafel, toilet en föhn. Tevens is het appartement voorzien van airconditioning, balkon of terras en tuinmeubilair.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per dag / € 30,00 per week
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Grotte di Toirano

Outdooractiviteiten
Via Alle Grotte

Deze grotten behoren tot de mooiste en meest bezochte grotten in deze regio. Tijdens een rondleiding word je meegenomen langs de mooiste zalen van de grotten.

Finale Ligure

Steden, Stranden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Albenga

Steden
Albenga

Albenga is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een middeleeuws centrum dat zeer goed bewaard is gebleven. Bijzonder zijn de vier hoge torens in het centrum.

Grotta dell'Edera

Outdooractiviteiten
Grotta Dell'edera

De Grotta dell'Edera wordt bereikt door een donkere grot en uiteindelijk door een smalle 'gang'. De routes in het vaste kalksteen bieden een goede grip.

Savona (stad)

Steden
Savona

Savona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek de Brandale Toren, het Priamar Paleis (museum) en de Leon Pancaldo Toren.

Savona

Steden, Stranden
Savona

Savona heeft een prachtig strand en goede voorzieningen. De haven en het fort van Priamar, het symbool van Savona, vormen vandaag het hart van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen voor aankomst betaald te worden.

  • Toeristenbelasting €1,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per dag / € 30,00 per week

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 19.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro