Autorondreis
dagen

Individuele autorondreis door het hart van Polen incl. ontbijt

Fly & drive door het hart van Polen
Warschau, Mazovië, Polen bekijk op kaart
8-daagse autorondreis door het hart van Polen en verblijf in 4 steden incl. ontbijt

Tijdens deze indrukwekkende rondreis ontdek je 4 grote Poolse steden in 1 reis! Kielce is het toeristische en een commerciële hart van de heuvelachtige regio Swietokrzyskie. Warschau heeft voor ieder wat wils, zoals grote pleinen, moderne gebouwen en vele historische bouwwerken. Krakau wordt wel de parel van Polen genoemd. De fraaie historische stad ligt in het zuiden van Polen, aan de oever van de rivier Wisla. De binnenstad van Krakau, ooit de hoofdstad van het land, staat al sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. En Wroclaw behoort zeker tot een van de mooiste metropolen in Europa. Veel bezoekers vergelijken Wrocław met Krakau, maar dan op een iets kleinere schaal. De stad is gelegen aan de Odra, niet alleen op beide oevers maar ook op twaalf eilanden in de rivier, en telt 130 bruggen!

Let op: deze reis begint in Warschau en is gebaseerd op eigen vervoer. Je reist op eigen gelegenheid naar Polen waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Individuele autorondreis door het hart van Polen incl. ontbijt

Fly & drive door het hart van Polen
Warschau, Mazovië, Polen bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 x overnachting bij Hotel Hetman in Warschau (of vergelijkbaar)
  • 1 x overnachting bij La Mar Hotel in Kielce (of vergelijkbaar)
  • 2 x overnachting bij Hotel Demel in Krakau (of vergelijkbaar)
  • 2 x overnachting bij Campanile Centrum in Wroclaw (of vergelijkbaar)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontdek 4 steden in 1 rondreis!
  • Reis op eigen gelegenheid!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip: bezoek het indrukwekkende concentratiekamp Auschwitz!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 en 2: Warschau
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Hetman*** o.b.v. logies & ontbijt

Je begint deze reis in de stad Warschau. Het is verbazingwekkend hoeveel historie in de vorm van monumenten in Polen bewaard is gebleven. Warschau vormt hier zeker geen uitzondering op. Integendeel! Het deel van het centrum 'Oude Stad' is daarvan het bewijs. Gotische kerken, de kathedraal, het marktplein met de gevels in barok- en renaissancestijl en de uitgestrekte verdedigingswerken zijn hier te bewonderen. De Polen zijn trots op hun zelfstandigheid en op hun land. Symbool hiervan is het Koninklijk Kasteel, dat kon worden gerestaureerd door giften van het Poolse volk. De gezellige sfeer in de Oude Stad en de leuke winkeltjes geven Warschau een levendig karakter.

Dag 3: Warschau - Kielce (ca. 180 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel La Mar*** o.b.v. logies & ontbijt

Na het ontbijt check je uit en vertrek je richting Kielce. Vier eeuwen geleden werd Kielce eigendom van de bisschoppen van Krakau. Nog tot op de dag van vandaag is het mooiste barokke gebouw van de stad het Bisschoppelijk Paleis. De hoofdstraat van Kielce draagt de naam van Henryk Sienkiewicz, de Poolse schrijver die bekroond werd met de Nobelprijs voor literatuur, voor zijn wereldberoemde roman Quo Vadis. In deze straat zijn veel winkels, cafés en restaurants gevestigd. De stad verrast door haar sterke band met de natuur. Op het terrein van de stad heb je 5 natuurreservaten met zelfs fossielen van meer dan 500 miljoen jaar oud in de reservaten van Wietrznia en Kadzielnia.

Dag 4 en 5: Kielce - Krakau (ca. 120 km)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Hotel Demel*** o.b.v. logies & ontbijt

Na het ontbijt check je uit en vervolg je je reis naar Krakau. Deze bruisende stad heeft niet voor niets een plek veroverd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, als je door het historische centrum wandelt is het net één groot openluchtmuseum. Krakau is één van de belangrijkste cultuursteden van Europa. Het heeft in tegenstelling tot andere Poolse steden zijn historische karakter weten te behouden. Dit is duidelijk terug te zien wanneer je door de eeuwenoude steegjes van het centrum wandelt. Achter elke straat ontpoppen zich de mooiste bezienswaardigheden. Onder andere is dit het Rynek Glówny, het grootste marktplein van Europa. Pak hier een terrasje en geniet van een prachtig uitzicht op de Lakenhal, de Mariakerk, de Raadhuistoren en de andere rijkversierde gebouwen die rondom het plein staan. De Joodse wijk Kazimierz laat weer een hele andere kant van de stad zien en het wereldberoemde indrukwekkende concentratiekamp Auschwitz-Birkenau bevindt zich net buiten de stad.

Dag 6 en 7: Krakau - Wroclaw (ca. 270 km)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Hotel Campanile Centrum*** o.b.v. logies & ontbijt

Na het ontbijt check je uit en verlaat je Krakau voor Wroclaw. Door de eeuwen heen heeft de Wrocław zich op een kruispunt van verschillende staten en culturen bevonden, met als gevolg een veelheid aan verschillende invloeden. Die van Bohemen, Oostenrijk en Pruisen zijn het meest nadrukkelijk zichtbaar. Je vindt er fraaie gotische kerken, herenhuizen in Renaissancestijl en paleizen uit de barokperiode. Ook is Wrocław een stad die prachtige groene plekken heeft. Het meest beroemde is het Park Szczytnicki met zijn Japanse Tuin.

Dag 8:
Het einde van hopelijk een prachtige reis is aangebroken. Vandaag is het tijd voor de terugreis.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Fly & drive door het hart van Polen
Księdza Ignacego Kłopotowskiego 36,
Warschau, Polen
Kaart
Księdza Ignacego Kłopotowskiego 36, Warschau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Heerlijk vertoeven in tophotels tijdens je verblijf in Polen! De hotels waar je verblijft zijn voorzien van een ontbijtruimte, lift, bagage-opslag en lounge. De kamers zijn volledig uitgerust met een televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, bad en/of douche en een eigen toilet. De hotels liggen op een geweldige locatie nabij belangrijke highlights van de steden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
PLN 45 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

PLN 45 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro