Moezel
dagen

All-inclusive tussen Trier en Bernkastel-Kues bij de Moezel incl. extra's

Hotel Eurostrand Resort Moseltal
Leiwen, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
5 of 8 dagen all-inclusive op een vakantiepark tussen Trier en Bernkastel-Kues bij de Moezel incl. extra's

Het 4*-Hotel Eurostrand Resort Moseltal is gelegen in Leiwen aan de Moezel. Het ruim opgezette resort biedt vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Zo is er een zwembad, bowlingbaan, gratis Wi-Fi, minigolf en fietsverhuur. Daarnaast wordt er in de vakantieperiode ook kinderanimatie aangeboden. De hele dag door kun je genieten van drankjes en 's avonds zijn er gezellige muzikale programma’s. Ook buiten het resort is er genoeg te beleven. De levendige rivier de Moezel vind je op slechts 300 meter lopen. Maak prachtige wandel- en fietstochten en bezoek de romantische wijndorpjes. Maak ook zeker een dagtrip naar de historische stad Trier (28km). Je vindt hier vele bezienswaardigheden waarvan veel stammen uit de Romeinse tijd. Een aantal staat ook op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Moezel
dagen

All-inclusive tussen Trier en Bernkastel-Kues bij de Moezel incl. extra's

Hotel Eurostrand Resort Moseltal
Leiwen, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt alcoholische en non alcoholische drankjes (11.00 – 23.30 uur)
  • 1 x per week een gebakbuffet
  • Show en entertainmentprogramma voor alle leeftijden
  • Dansavonden met live DJ
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van de minigolf en bocciabaan
  • Inclusief 2 x een halve dagexcursie naar Trier en Idar-Oberstein
  • Hele dag excursie naar Luxembourg
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Leuke tips langs de Moezel

Varen maar!
Wanneer je verblijft naast de Moezel, zou je ongetwijfeld een boottochtje moeten maken. Je ontkomt er eigenlijk niet aan. Geniet van de geluiden op het water en het uitzicht terwijl je naar buiten kijkt. Je staat versteld van de schoonheid van het landschap en de omgeving.

Het bijzondere Piesport (ca. 15 km)
Vlak naast de Moezel ligt het bijzonder mooie wijndorpje Piesport. Het gezellige plaatsje wordt omgeven door steile wijnhellingen. Wandelend door Piesport merk je al snel dat het een traditioneel dorp is met de bekende vakwerkhuizen en oude boerderijen.

Het romantische Leiwen (ca. 2km)
Het romantische wijndorpje ligt tegenover de wijngaarden op de Trittenheimer Laurentiusberg. Leiwen is gelegen in het gedeelte van de Moezelvallei en is daarom ook één van de meest belangrijkste en grootste wijnbouwstreken aan de Moezel. Struin over de kronkelende straatjes en steegjes en bewonder de traditionele huizen. Natuurlijk kan een bezoekje aan de parochiekerk niet vergeten worden.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Eurostrand Resort Moseltal
Moselallee 1,
Leiwen, Duitsland
Kaart
Moselallee 1, Leiwen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Eurostrand Resort Moseltal is gelegen op 300 meter van de Moezel. Het resort beschikt over een spa en een binnenzwembad. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijt. In het restaurant van het Eurostrand worden tal van gerechten geserveerd. Er is ook een bar, een bowlingbaan en avondentertainment.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 50,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Kidsclub / animatie
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Thalfang

Cultuur, Steden
Raffeisenstrasse 1

Gelegen in de natuurrijke Hunsrück tussen de Moezel en de Rijn is Thalfang een uitstekende plek voor een prachtige wandeling. Het is een leuk dorp met winkels en leuke restaurantjes.

Wijnen bij Schloss Lieser

Eten en drinken
Moselstrasse 33

Breng een bezoek aan Schloss Lieser, één van de beste wijnhuizen van de Moezel. In 2021 werden ze bekroond tot wijnmaker van het jaar. Het familiebedrijf wordt met veel passie gerund door Thomas Haag en zijn kinderen.

Porta Nigra

Bezienswaardigheden
Porta-Nigra-Platz

De Porta Nigra is veruit het bekendste monument uit de Romeinse tijd in de Duitse stad Trier. Het is de noordelijke poort in de 6418 m lange stadsmuur en werd samen met de muur tussen 160 en 200 n.Chr. gebouwd.

Dom in Trier

Bezienswaardigheden
Liebfrauenstraße 12

Deze grootste christelijke kerk uit de klassieke Oudheid werd op een voormalig Constantijns paleiscomplex gebouwd. De huidige dom bevat nog een Romeinse kern met originele muren tot een hoogte van 25,88 m.

Paleis van Trier

Bezienswaardigheden
Willy-Brandt-Platz 3

Het paleis van Trier ligt naast de Romeinse Constantijn Basiliek. Het in rococo-stijl gebouwde paleis dient tegenwoordig als pand voor verschillende overheidsorganen. De tuin is opengesteld voor publiek.

Hauptmarkt in Trier

Pleinen
Hauptmarkt

De belangrijkste en meest bruisende markt van Trier is de Hauptmarkt. Je vindt hier veel mooie oude panden, zoals de kerk van St. Gangolf en de Steipe met zijn prachtig gedecoreerde bogen. Met de vele terrassen en restaurants is het vaak erg gezellig.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 50,00 per verblijf

Belangrijke informatie

Let op:

  • De excursies moeten tot 14 dagen voor aankomst online worden aangemeld bij https://www.eurostrand.de/anmeldung-zu-ausfluegen-moseltal/
    Voor korte termijn boekingen die korter zijn dan 14 dagen, kunnen de excursies telefonisch gemaakt worden bij de receptie.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30-21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro