Vakantieparken in Nederland
dagen

Verblijf op EuroParcs nabij Amsterdam, Haarlem en IJmuiden strand

EuroParcs Buitenhuizen
Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
4, 5 of 8 dagen genieten van een heerlijk verblijf op EuroParcs Buitenhuizen vlakbij Amsterdam, Haarlem en IJmuiden strand

Midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, op 20 minuten afstand van zowel het strand als de bruisende binnenstad van Amsterdam. Dat geeft je wel heel veel vrijheid om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Want het vakantiegevoel hangt in de lucht op en rond Europarcs Buitenhuizen! Door de ligging ben je zo in Amsterdam, Haarlem of aan het strand. Maak bijvoorbeeld een heerlijke fiets- of wandeltocht of ga lekker shoppen in Amsterdam of Haarlem. Daarnaast zijn paardrijden en klimmen slechts een kleine greep uit het grote aanbod van sportieve activiteiten. Houd je van golfen, dan heb je geluk want het grootste golfterrein van Europa, met 66 holes, ligt naast het park. De luxe vakantiewoningen bieden je rust en comfort.

Vakantieparken in Nederland
dagen

Verblijf op EuroParcs nabij Amsterdam, Haarlem en IJmuiden strand

EuroParcs Buitenhuizen
Velsen-Zuid, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Inclusief toeristenbelasting
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Vakantiepark gelegen op 20 minuten rijden van IJmuiden strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: maak een prachtige wandeling in Spaarnwoude
Wat te doen in de omgeving

Zaanse Schans (20 km)
Adem de geur van vers gebakken brood in, zie hoe klompen worden gemaakt, proef een stukje kaas bij de kaasmakerij. Veel Nederlandser ga je het niet krijgen met al die molens om je heen. Sluit de dag af met een heerlijke goed belegde pannenkoek.

Amsterdam The Style Outlets (3 km)
Amsterdam The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op slechts 3 kilometer van het park. Bijna 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving.

Spaarnwoude natuurgebied
Recreatiegebied Spaarnwoude ligt tussen Haarlem, Amsterdam en Velsen. Je kunt hier heerlijke wandelingen en fietstochten maken door het typisch Hollandse veenweidegebied. Ook leuk; suppen door Spaarnwoude!

Wijk aan Zee
In Wijk aan Zee kun je blokkarten ofwel strandzeilen. Dit is een super avontuurlijke en uitdagende activiteit aan zee. Powerkiten lijkt op vliegeren, alleen zit er een besturingssysteem op van een kite. Beide activiteiten zijn super tof als groepsactiviteit. Geef jezelf over aan de snelheid van de wind!

EuroParcs Buitenhuizen
Buitenhuizerweg 2,
Velsen-Zuid, Nederland
Kaart
Buitenhuizerweg 2, Velsen-Zuid, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, op 20 minuten afstand van zowel het strand als de bruisende binnenstad van Amsterdam vind je EuroParcs Buitenhuizen. De kids kunnen heerlijk ravotten in de speeltuin op het vakantiepark of op het multifunctionele sportveld waar de kinderen o.a. op kunnen voetballen of basketballen. Ook is er een wellnesscentrum waar je even volledig tot rust kunt komen. Genieten van een heerlijke lunch en diner in de gezellige Hotelherberg 1883. Met mooi weer is het goed toeven op het zonnige terras van deze brasserie. Minder mooi weer? Kies dan voor de ‘hooizolder’ van de brasserie met open haard. Verder is er o.a. een bar, een snackbar en een buitenzwembad. Je verblijft in een chalet of recreatiewoning voorzien van alle gemakken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 6,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Haarlem

Bezienswaardigheden, Shoppen, Steden
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Verplichte kosten

Alle verplichte kosten (zoals toeristenbelasting) zijn bij de prijs inbegrepen.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:
- Kinderstoel € 5,50 per verblijf
- Kinderbed € 5,50 per verblijf
- Keukendoekenpakket € 5,00 per pakket
- Handdoekenpakket € 6,75 per pakket
- Extra lakenpakket € 9,50 per pakket - Opgemaakte beddenservice € 9,95 per bed

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 6,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

**Let op: **
Op woensdag is de receptie geopend van 09.00 tot 16.00 uur.
Verblijf je met een groep op EuroParcs en ben je onder de 35 jaar, dan dien je voor 21.00 uur te arriveren op het park.

Op EuroParcs Buitenhuizen is het alleen toegestaan om recreatief te verblijven. Verblijven voor andere doeleinden is niet toegestaan. We wijzen je op onze algemene voorwaarden: https://www.europarcs.nl/algemene-voorwaarden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-19.00 uur (op maandag en vrijdag van 09.00-20.00 uur)

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro