Natuur
dagen

All-inclusive in het Rijndal bij de Lorelei

Hotel & Restaurant Krone
Kestert, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
4, 5 of 8 dagen in het Rijndal bij de Lorelei o.b.v. all-inclusive

Hotel en Restaurant Krone is gelegen aan de oever van de Rijn, nabij het bekende Lorelei. In de omgeving kun je genieten van prachtige wandel- en fietstochten langs het sprookjesachtige landschap. Via de aanlegsteiger tegenover het hotel kun je zo aan boord gaan van een rondvaartschip, dat je de prachtige middeleeuwse burchten en plaatsjes laat zien! Deze regio staat niet alleen bekend om de romantische vaartochtjes op de Rijn, maar ook vanwege de vele wandel- en fietsmogelijkheden. Wandelaars hebben enorm veel keuze. De Rheinsteig is een zeer bekend wandelpad op hoogte, met weidse uitzichten over het stroomgebied van de Rijn. Ook de oude Romeinse stad Koblenz is zeker een aanrader. Koblenz is op 30 kilometer van het hotel gelegen en ligt op het wereldberoemde ‘Deutsches Eck’, waar de Rijn en de Moezel samenvloeien. Koblenz kent vele vestingmuren, burchttorens en kastelen, die je kunt bewonderen tijdens een stadswandeling. Laat ook Rüdesheim niet aan je voorbijgaan.

Natuur
dagen

All-inclusive in het Rijndal bij de Lorelei

Hotel & Restaurant Krone
Kestert, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (8.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijks een middagsnack of soep (12.00 - 13.00 uur)
  • Dagelijks koffie/thee met gebak in de namiddag (15.30 - 16.30 uur)
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffetdiner incl. saladebuffet (18.00 – 20.00 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes zoals koffie, thee, fris, wijn, bier en lokale sterke drank (obstbrand) (10.00 – 21.00 uur)
  • 20% korting op een boottocht over de Rijn (verkrijgbaar bij receptie)
  • Inclusief VRM-gastenticket met voordelen en kortingen, zoals gratis reizen met openbaar vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Gratis guided tour op de Lorelei per boeking
  • Tip: ga ook een dagje naar Koblenz
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Kerstmarkt Rüdesheim am Rhein 2021 - 2022

Breng een bezoek aan Rüdesheim am Rhein
De geweldige wijnstad Rüdesheim heeft een bijzondere, traditionele uitstraling. De stad maakt deel uit van het Middenrijndal, dat erkend wordt als Werelderfgoed van Unesco. In deze wijnstad kun je heel veel ontdekken, dus ga zeker op pad! Dankzij de prachtige locatie is het een perfecte plek om in de natuur te vertoeven. Maak prachtige wandel- en fietstochten over verschillende landschappen en kom langs belangrijke bezienswaardigheden. Verder kun je via de markt, door naar een prachtig houten gebouw: het houten Klunkhardshof en kun je het 13e-eeuws Burg Rheinstein van de Pruisen bezoeken. Aangezien de stad ook wel een wijnstad genoemd wordt, moet je natuurlijk niet vergeten om één van de vele wijnfeesten bij te wonen. De traditionele wijnfeesten worden gevierd op oude straten en pleinen. Er wordt veel wijn gegoten, je kunt er lekker eten en verschillende kunsten bewonderen. Zin in een romantisch uitje? Langs de steden aan de Rijn worden jaarlijks geweldige vuurwerkshows gehouden. Een bijzondere ervaring!

Breng een bezoek aan Koblenz
Koblenz is gelegen aan de monding van de Moezel en de Rijn en behoort tot Rijnland-Palts. Het is de op drie na grootste stad van deze deelstaat en het ligt voor het grootste deel op de linker Rijnoever. Het is één van de oudste en mooiste steden van Duitsland met vier middelgebergtes, bossen, schitterende kerken en kastelen en voormalige adellijke landgoederen.

Ken je het volksverhaal over de Loreley? Een zingende nimf met gouden haren leidde met haar gezang de schippers af, waardoor deze schippers tegen de rots voeren. Ook dichter Heinrich Heine schreef naar aanleiding van dit verhaal een gedicht. Vanaf de rots heb je een prachtig panoramisch uitzicht.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel & Restaurant Krone
Rheinstraße 37,
Kestert, Duitsland
Kaart
Rheinstraße 37, Kestert, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel en Restaurant Krone staat direct aan de oever van de Rijn, vlak bij de bekende hoge Lorelei. De gezellige kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een bureau, televisie, telefoon en eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Iedere ochtend kun je in de ontbijtruimte genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en in het traditionele Restaurant Krone worden 's avonds regionale, internationale en seizoensgebonden specialiteiten geserveerd. Het restaurant is in de wijde omtrek ook befaamd vanwege de overheerlijke streekspecialiteiten en -wijnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Mutter-Beethoven-Haus

Musea
Wambachstraße 204

Het Mutter-Beethoven-Haus is een museum dat gewijd is aan Ludwig van Beethoven. In dit huis werd zijn moeder geboren. Het staat op de lijst van UNESCO cultureel erfgoedlijst.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 p.n.

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro