Wintersportvakanties
dagen

Geniet van een wintersportvakantie in Karinthië o.b.v. halfpension

JUFA Hotel Stift Gurk
Gurk, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 5, 6 of 8 dagen van een heerlijke wintersportvakantie in Karinthië en overnacht in een voormalig klooster o.b.v. halfpension

Geniet in de winter van mooie frisse dagen waarbij er genoeg te zien is. Verblijf in een voormalig klooster in de plaats Gurk. In de wijde omgeving van het hotel is er meer dan genoeg te beleven: ga de grens over naar het bijzondere Slovenië (ca. 130 km.) en bezoek het schitterende Meer van Bled! Ook in de directe omgeving is er genoeg te beleven. Zo zijn er 410 kilometer pistes te vinden in de Gurktaler Alpen. De skigebieden beschikken over 127 skiliften. Wanneer je een dagje niet wil skiën zijn er ook diverse wandelpaden en prachtige kastelen te vinden. Ook het Wörther meer is een plaatje om te zien. Bij de start van je dag geniet je van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en aan het eind kun je smullen van het 3-gangendiner in buffetvorm.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Wintersportvakanties
dagen

Geniet van een wintersportvakantie in Karinthië o.b.v. halfpension

JUFA Hotel Stift Gurk
Gurk, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner in buffetvorm
  • Verblijf in een voormalig klooster
  • Indoorspeeltuin aanwezig bij het hotel
  • Inclusief Wörthersee PLUS-kaart met vele voordelen en gratis activiteiten in Karinthië
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het Meer van Bled of bezoek het Wörther meer
Ski gebieden in de buurt

Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim ligt op ongeveer 45 min gelegen van Gurk, het beschikt over ongeveer 103 km skipistes en 24 skiliften. Klik voor de skipas prijzen op deze link.

Falkert
Ski gebied Flakert ligt op ongeveer 45 min rijden van Gurk, het beschikt over 42 km aan pistes en 15 skiliften. Klik voor de skipas prijzen op deze link.

Flattnitz
Flatssnitz ligt op ongeveer 22 min rijden van het hotel, het beschikt over 13 km aan pistes en 4 skiliften. Klik voor de skipas prijzen op deze link.

Hochrind
Hochrind is ongeveer 23 min rijden vanaf Gurk. Het skigebied beschikt over 20 km aan pistes en 7 skiliften. Klik voor de skipas prijzen op deze link.

Simonhöhe
Simonhöhe is ongeveer 35 min rijden vanaf Gurk. Het skigebied beschikt over 13 km pistes en 8 skiliften. Klik voor de skipas prijzen op deze link.

JUFA Hotel Stift Gurk
Domplatz 10,
Gurk, Oostenrijk
Kaart
Domplatz 10, Gurk, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het JUFA Hotel Stift Gurk ligt in het Oostenrijkse plaatsje Gurk op 100 meter afstand van het Gurker Dom. Het hotel is gelegen in het voormalig klooster en heeft daardoor een historische uitstraling. Alle kamers in dit hotel zijn rookvrij en beschikken over een flatscreen-tv, kluisje en gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet. Iedere ochtend staat er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Voor ontspanning geniet je van een verkoelend drankje aan de bar. Tevens is het hotel voorzien van wellness met sauna en relaxruimte. Het JUFA Hotel Stift Gurk beschikt tevens over een tuin met zonneterras en een kinderspeelplaats. In de omgeving leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten zoals: fietsen, wandelen en klimmen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Pooltafel
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Zipline Dolinka

Outdooractiviteiten
Cesta Svobode 1

Voel je zo vrij als een vogel terwijl je de Dolinka rivier meerdere keren oversteekt. Zipline Dolinka neemt je mee naar het langste ziplinepacours in Europa. Hangend in je tuigje leg je, verspreid over 7 ziplines, vier kilometer af. Vooraf maak je een kort testritje om te kijken of het iets voor je is.

Bled

Steden
Bled

Bled ligt in het noordwesten van Slovenië, 53 km. ten noorden van Ljubljana en ten oosten van het nationale park Triglav. Bled is een sfeervolle kleine stad en ligt in een mooie groene omgeving.

Old Cellar Bled

Eten en drinken
Zagoriška Cesta 12

Buiten het centrum van Bled is restaurant Old Cellar verborgen. Hier valt het eten zo goed in de smaak, dat bezoekers gelijk weer reserveren voor de volgende dag. Bestel de runderwangetjes met panchetta en aardappelpuree en geniet van een ware smaaksensatie.

Meer van Bled

Natuur & Parken
Cesta Svobode 18

Een bijzonder stukje Slovenië. Het prachtige meer is met zijn smaragdgroene water en een klein eilandje in het midden dé toeristen trekpleister van het land.

Vila Bled

Bezienswaardigheden
Cesta Svobode 18

De villa is gebouwd in 1947 op de plaats van een voormalig koninklijk zomerhuis en diende sinds decennia als een van de residenties van president Tito.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.d.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 tot 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro