Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement direct aan de Franse kust in Cayeux

Résidence Les Terrasses de la Plage
Cayeux-sur-Mer, Somme, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet 8 dagen aan de Franse kust in een appartement direct aan de zee in Cayeux

Aan één van de mooiste baaien ter wereld ligt Résidence Les Terrasses de la Plage direct aan het strand van de Franse kust. Cayeux-sur-Mer is een geliefde badplaats, maar de omgeving leent zicht ook uitstekend om te wandelen en te fietsen! Gemarkeerde routes voeren je langs onder anderen het moeras van hable d'Ault, duinen, dennenbossen, laaggelegen velden en meren. Er zijn ontzettend veel diersoorten te bewonderen. De grootste zeehonden kolonie van Europa en tevens zijn er vele vogelsoorten te spotten, maar er is meer! Ontdek de omgeving te paard, per boot, ga kajakken of met een echte stoomtrein!

Autovakanties
dagen

Verblijf in een appartement direct aan de Franse kust in Cayeux

Résidence Les Terrasses de la Plage
Cayeux-sur-Mer, Somme, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2- of 3-kamer appartement
  • Appartementencomplex is direct gelegen aan het strand van Cayeux-sur-Mer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij de receptie
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Tip: neem een ritje met een echte stoomtrein
Een dagje uit

De stoomtrein
Leer de omgeving kennen met de stoomtrein. De 'Chemin de Der de la Baie de Somme reist van Cayeux-sur-Mer naar Le-Crotoy. Onderweg stop de stoomtrein in de plaatsen Saint-Valery-sur-Somme en Noyelles-sur-Mer. Je kunt hier in- en uitstappen om een wandeling te maken door de Franse straatjes van de stad en ontdek de historische bezienswaardigheden. Tijdens je treinreis geniet je van prachtig uitzicht over laaggelegen velden en moerassen.

Baai van de Somme
Cayeux-sur-Mer ligt in de buurt van de monding van de rivier de Somme, en de Baai van de Somme is een nabijgelegen natuurgebied van internationaal belang. Het staat bekend om zijn rijke biodiversiteit en unieke ecosystemen.

Saint-Valéry-sur-Somme
Op een korte afstand van Cayeux-sur-Mer ligt het charmante dorp Saint-Valéry-sur-Somme, dat bekend staat om zijn middeleeuwse charme, historische architectuur en eveneens prachtige ligging aan de baai.

Strand
Het kiezelstrand van Cayeux-sur-Mer strekt zich uit over kilometers langs de kustlijn. Dit strand is beroemd vanwege zijn unieke charme en het feit dat het is versierd met gekleurde hutten genaamd "Les Cabines." Deze hutten zijn een kenmerkende en kleurrijke aanblik en worden vaak gefotografeerd.

Résidence Les Terrasses de la Plage
760 bd du Général Sizaire,
Cayeux-sur-Mer, Frankrijk
Kaart
760 bd du Général Sizaire, Cayeux-sur-Mer, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Résidence Les Terrasses de la Plage ligt in Cayeux-sur-Mer aan de baie de Somme. Recht tegenover het kiezelstrand van Cayeux. Résidence Les Terrasses de la Plage beschikt over 76 appartementen, een binnenzwembad, een fitnessruimte, gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes en een wasserette. De appartementen zijn voorzien van keuken met magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser en een koelkast. Een woon/slaapkamer, een slaapkamer en een badkamer uitgerust met bad en/of douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per week
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet

Faciliteiten

Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Citadelle of Montreuil

Bezienswaardigheden
Rue Carnot

De citadel werd gebouwd in de 16e eeuw. Voor de bouw werden fundamenten gebruikt van een voormalig koninklijk kasteel uit de 13e eeuw. De citadel is geopend voor bezoekers.

Cavée Saint-Firmin

Bezienswaardigheden
Cavée Saint-Firmin

Deze hellende straat werd de laatste jaren gerenoveerd, want veel huizen begonnen te vervallen. Deze straat was ooit het filmdecor voor de eerste verfilming van 'Les Misérables' (1925).

Le Touquet

Steden
Le Touquet

Le Touquet is een zeer bekende en mondaine badplaats in Pas-de-Calais. Het wordt ook wel eens Paris-Plage genoemd, omdat veel Parijzenaren in het weekend naar deze kustplaats komen.

Le Touquet – Paris Plage

Steden
16 Avenue Du Verger

Deze plaats aan de Opaalkust is een aanrader als je in de buurt bent. Geniet van haar 12 km. lang fijn zandstrand, ideaal om te strandzeilen, maar ook om rustig te zonnen of te zwemmen.

Aqualud

Attractieparken
Boulevard Thierry Sabine

Aqualud is het grootste subtropisch zwemparadijs van Noord-Frankrijk. Aqualud is een waterpark waar glijbanen zich al kronkelend een weg banen naar kolkende zwembaden.

Strand

Stranden
Chemin Des Juifs

Een zandstrand van 3 km., de ultieme plek voor ontspanning en plezier. Een familiestrand van waaruit je toegang hebt tot een afgezet deel dat in het noorden en in het zuiden bewaakt wordt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Borgsom à € 400,00 per accommodatie
- Schoonmaakborg à € 70,00 - € 130,00 per accommodatie (afhankelijk van type)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, zullen deze bij aankomst bij de receptie verrekend worden.

  • Huisdieren: €7,00 per dag, €35,00 per week
  • Lakens: €10,00 per set
  • Badhanddoek: €7,00 per stuk
  • Badmat: €5,00 per stuk
  • Linnenpakket (lakens + handdoeken): €15,00 per persoon
  • TV: €9,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per week

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.15 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro