Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie nabij de Franse Atlantische Zuidwest kust

Résidence Les Rives Marines
Le Teich, Gironde, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse vakantie in Le Teich nabij de Franse Atlantische Zuidwest kust

Ten zuiden van het Bassin d'Arcachon en aan de rivierdelta van het klooster van San Salvador de Leyre ligt het stadje Le Teich. Gevestigd op 400 meter van de rivier en 9 km van het strand is het hier uitstekend genieten met van alles om je heen. De bossen en de oceaan roepen je om deze natuur op allerlei manieren te verkennen. Ga heerlijk aan het strand liggen of plan een bezoek aan het Regionaal natuurpark Landes de Gascogne. Ga wandelen, fietsen of neem de auto om er de hele dag op uit te gaan. Bekende plekken waar je zeker moet zijn is Dune de Pilat; Dit is de hoogste duin (110 meter) van heel Europa en biedt een leuke uitdaging om helemaal naar boven te lopen! Daar heb je het mooiste uitzicht over de oceaan aan de ene kant en kilometers ver de dennenbossen aan de andere kant. Ga je een dag shoppen? Rijd dan zo'n 50 minuten naar Bordeaux! Verken alle winkelstraten die je er kan vinden. Heb je genoeg geld? Loop dan door de meest luxe winkelstraat, de Cours de I'Intendance. Alle topmerken die de mode-industrie kent vind je hier! En anders duik je in de Rue Sainte-Catherine wat met 1,4 kilometer de langste winkelstraat van heel Bordeaux is!

Autovakanties
dagen

Geniet van een vakantie nabij de Franse Atlantische Zuidwest kust

Résidence Les Rives Marines
Le Teich, Gironde, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gas, water en licht
  • Geniet heerlijk aan het zwembad of bij de rivier! (400 meter van de accommodatie)
  • Gratis parkeren bij de accommodatie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimte
  • Ga een dagje shoppen in Bordeaux (50 min. rijden)
  • Tip: ga naar Dune de Pilat! De hoogste duin van Europa!
Tips voor tijdens je verblijf

Landes de Gascogne
De Landes de Gascogne is een uitgestrekt natuurgebied in het zuidwesten van Frankrijk, met unieke landschappen en biodiversiteit. Deze regio staat bekend om zijn uitgestrekte dennenbossen, zandduinen, heidevelden en moerassen. Wandelen, fietsen en vogelspotten zijn populaire activiteiten in dit gebied. De stranden bieden ook mogelijkheden voor zonnebaden, zwemmen en watersporten. Al met al zijn de Landes de Gascogne een opmerkelijke combinatie van bossen, moerassen, heidevelden en kustlandschappen, die samen een uniek en divers natuurgebied vormen in Frankrijk.

Bordeaux
Bordeaux is een stad in het zuidwesten van Frankrijk, gelegen aan de oevers van de rivier de Garonne. Het is de hoofdstad van het departement Gironde en een van de meest prominente steden in de regio Nouvelle-Aquitaine. Bordeaux staat bekend om zijn rijke geschiedenis, architectuur, wijnproductie en levendige cultuur. Naast zijn rijke geschiedenis, architectuur en wijnproductie, biedt Bordeaux ook uitstekende winkelmogelijkheden. De stad heeft diverse winkelstraten, markten en boetieks waar je kunt genieten van winkelen en het ontdekken van unieke producten.

Résidence Les Rives Marines
Rue du Port,
Le Teich, Frankrijk
Kaart
Rue du Port, Le Teich, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het dorpje Le Teich ligt het Résidence Les Rives Marines. Het complex bestaat uit 130 appartementen met een lokale uitstraling en biedt een verwarmd buitenzwembad. Bij de receptie word je met een warm welkom begroet en kunnen zij er tafeltennis faciliteiten en fietsverhuur aanbieden. De appartementen zijn comfortabel ingericht en bieden genoeg ruimte om met meerdere personen er te verblijven. Ze beschikken over de volgende voorzieningen: volledig ingerichte keuken, zithoek, eethoek en eigen badkamer met bad of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per dag / € 35,00 per week
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet

Faciliteiten

Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Museum Bonnat

Musea
5 Rue Jacques Laffitte

In dit museum zijn veel werken van de schilder Leon Bonnat tentoon gesteld. Ook de botanische tuinen van Bayonne zijn erg interessant.

Markt 'Les Halles'

Eten en drinken
Quai Du Commandant Roquebert

In Bayonne is een grote overdekte markt te vinden, beter bekend als 'Les Halles'. Hier vindt u de lekkerste dingen als kruiden, diversen verse vis en vlees en natuurlijk de smaakvolle ham.

Kathedraal van Bayonne

Bezienswaardigheden
15 Rue Des Prébendes

Deze rooms-katholieke gotische kathedraal was vroeger van de bisschop van Bayonne. Tegenwoordig is het de kathedraal van de bisschop van Bayonne.

Biarritz

Steden, Stranden
Biarritz

De bruisende badplaats Biarritz is een populaire kustplaats in Frankrijk. Mede dankzij de fraaie baai en het mooie strand. Wandel over de boulevard en strijk neer op een van de gezellige terrasjes.

La Rochelle

Steden
La Rochelle

La Rochelle is letterlijk en figuurlijk een heerlijke stad aan de Atlantische Oceaan. Het levendige centrum en de omgeving zijn ideaal voor een leuk uitje!

Château Castelnaud

Bezienswaardigheden
Castelnaud-La-Chapelle

Al sinds de dertiende eeuw komt dit kasteel voor in belangrijke vermeldingen. Hoog boven op een berg prijkt het boven alles uit. Zijn imposante voorkomen zit hem niet alleen in zijn ligging, maar ook in zijn statige uiterlijk. Sinds 1966 behoort het kasteel tot de historische monumenten van Frankrijk

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Borgsom à € 400,00 per accommodatie
  • Schoonmaakborg à € 70,00 - € 130,00 per accommodatie (afhankelijk van type)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, zullen deze bij aankomst bij de receptie verrekend worden.

  • Huisdieren: €7,00 per dag, €35,00 per week
  • Lakens: €10,00 per set
  • Badhanddoek: €7,00 per stuk
  • Badmat: 5,00 per stuk
  • Linnenpakket (lakens + handdoeken): €15,00 per persoon
  • Dagelijkse schoonmaak service € 25,00 per dag
  • Mid-stay schoonmaak service € 60,00 per dag
  • TV: €45,00 per week
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per dag / € 35,00 per week

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 12.00 uur en 16.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro