Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-Bilderberg hotel in Hanzestad Zwolle incl. ontbijt

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Zwolle, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
77,-
totaal: 185,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3, 4 of 5 dagen luxe 4*-Bilderberg hotel in Hanzestad Zwolle incl. ontbijt (ook boekbaar incl. diner)

Bilderberg Grand Hotel Wientjes ligt in de Hanzestad Zwolle, op een van de mooiste plekjes in het centrum. Het hotel is gevestigd in een voormalig burgemeesterswoning en is omgetoverd tot een klassiek hotel in een modern jasje. Loop vanaf het hotel het centrum van Zwolle in en bewonder de historische bezienswaardigheden. Daarnaast leent de omgeving zich ook perfect voor het maken van wandel- en fietstochten langs de uitgestrekte bossen en prachtige landerijen. Reserveer 's avonds een plekje in het restaurant voor een heerlijk diner! Wientjes heeft alles in zich om naast een heerlijk hotel je ook de culinaire genoegens van het leven te laten ervaren. Van een eenvoudige snelle lunchsalade, een uitgebreidere borrel of diner; iedereen kan hier terecht. De keukenbrigade staat onder leiding van chef de cuisine Daiël van Lente, die de gerechten op de menukaart heeft samengesteld met passie voor pure smaken. Geniet van de mooiste combinaties, waarbij de beste ingrediënten, biologisch en veelal uit de streek, de basis vormen.

Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-Bilderberg hotel in Hanzestad Zwolle incl. ontbijt

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Zwolle, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid Bilderberg ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief 1x 3-gangendiner (bij 4 nachten incl. 2 x 3-gangendiner)
  • Koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Klassiek hotel in een modern jasje
  • Hotel gelegen op loopafstand van het centrum en het station
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Tip: ontdek de groene omgeving met uitgestrekte bossen en prachtige landerijen
Wat te doen in de omgeving

Winkelen in Zwolle
Door de sfeervolle historische panden en karakteristieke gebouwen, is het sfeervol shoppen in Zwolle. De stad heeft een uitgebreid winkelgebied met een groot aanbod aan winkels, boetieks en horecagelegenheid. De stad bestaat uit verschillende kleine straatjes met de bekende winkels en kleinere speciaalzaken. Tijdens het winkelen zullen veel monumentale gebouwen te bewonderen zijn. Dit maakt de binnenstad van Zwolle een hele beleving en de perfecte stad voor een dagje uit.

Zwolse musea
Voor een culturele uitstap kun je verschillende bekende musea bezoeken. Zo kun je een omvangrijke collectie beeldende kunst en de kunstcollectie van de Provincie Overijssel bewonderen in Museum de Fundatie. Om meer te weten te komen over de cultuurhistorie van Zwolle kun je een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum in Zwolle. Dit museum heeft een oud en een nieuw gedeelte. Het contrast tussen deze twee bouwstijlen is al een bezienswaardigheid!

Het Engelse Werk
Aan de rand van de Hanzestad Zwolle ligt een schitterend park ´Het Engelse Werk´. Dit park heeft zijn naam gekregen in de rijke historie van Zwolle en is een begrip voor de Zwollenaar. Met prachtige uitzichten over de oude IJsselbrug en uitgestrekte landschappen kun je hier schitterend wandelen of fietsen.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Stationsweg 7,
Zwolle, Nederland
Kaart
Stationsweg 7, Zwolle, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bilderberg Grand Hotel Wientjes is gelegen op 150 meter lopen van het station en op een van de mooiste plekjes van Zwolle. Het comfortabele 4*-hotel beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van o.a. culinaire hoogstandjes, maar ook sandwiches, een grote salade of stijlvolle coquilles. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je in de ontbijtruimte aanschuiven voor een goed ontbijt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Museum de Fundatie

Musea
Blijmarkt 20, Zwolle

Museum de Fundatie bezit en beheert een grote collectie beeldende kunst die door oud directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht en later belangrijke aanvullingen kende met onder meer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel.

The Great Escape

Recreatie en spellen
Westerlaan 51 Zwolle

Vind je de weg naar de vrijheid terug? Ervaar het gevoel van gevangen zitten in deze Escape Room.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

Zwolle

Steden
Zwolle

Zwolle is een goed voorbeeld van een frisse, bruisende stad die met veel nog aanwezige middeleeuwse en renaissance elementen in een historische kern.

Nederlands Bakkerij Museum

Musea
Kerkhofstraat 13

De geschiedenis van de boterham, hoe kwam deze ooit op het bord terecht? Kom er achter in dit bijzondere museum.

Verplichte kosten
  • Service charge: € 3,40 per persoon per nacht
Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro