Autovakanties
7, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Aqua Resort in Pineda de Mar aan Costa Brava o.b.v. halfpension

Golden Taurus Aquapark Resort
Pineda de Mar, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
219,-
totaal: 475,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 7 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 7, 8, 11 of 15 dagen van een heerlijke vakantie in een Aquapark Resort aan de Costa Brava in Pineda de Mar o.b.v. halfpension

In het plaatsje Pineda de Mar verblijf je in het Golden Taurus Aquapark Resort. Je kan er heerlijk genieten en tot rust komen en vertoeven bij de meerdere zwembaden van het resort. Ze kijken zelfs uit op het strand! Ben je liever wat vaker buiten het hotel? Ga dan lekker op het strand Playa de la Riera liggen. Het strand ligt tegenover het hotel, je hoeft alleen maar het hotel uit te lopen en je bent er al. Het stadje biedt een leuke omgeving aan waar je in het oorspronkelijke deel ''Plaza de Melias'' hele gezellige tapas bars en terrasjes aantreft. Verder kan je hier winkelen, bezienswaardigheden zoals ruïnes van het kasteel Monpalau en de kerk bezoeken. Met ongeveer een uur rijden van het hotel vind je de stad Barcelona! Ga een dagje Barcelona verkennen en bezoek genoeg musea, hotspots, het stadscentrum en meerdere plekken. Doe dit eens bijvoorbeeld met de citybikes die in de stad staan, super leuk en nog eens goed voor het milieu! Als je zin hebt, kan je heerlijk gaan winkelen in Barcelona! Toch is lekker ontspannen in het hotel ook wel zo fijn he?

Autovakanties
7, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Aqua Resort in Pineda de Mar aan Costa Brava o.b.v. halfpension

Golden Taurus Aquapark Resort
Pineda de Mar, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner in buffetvorm
  • Water en wijn bij diner inclusief van 19/04 – 21/06 en van 23/09 – 18/10
  • Gratis entree tot Aquatic Park
  • Gelegen aan de Pineda de Mar boulevard
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Tip: maak een roadtrip langs de kust!
Tips voor tijdens je verblijf

Strand van Pineda de Mar (Platja De Pineda De Mar):
Dit uitgestrekte, gouden zandstrand is een favoriet onder zowel lokale bewoners als toeristen. Het is bekroond met de Blauwe Vlag voor de kwaliteit van het water en de aangeboden diensten, wat bijdraagt aan de veiligheid en het comfort van bezoekers. Met een langzaam aflopende zeebodem is het bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Langs de promenade vind je tal van cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten terwijl je uitkijkt over de Middellandse Zee. Voor de actieve bezoekers zijn er mogelijkheden voor watersporten zoals windsurfen en kajakken.

Castell de Palafolls:
Dit historische kasteel, gelegen op een heuveltop nabij Pineda de Mar, is een juweeltje voor liefhebbers van middeleeuwse architectuur en geschiedenis. Hoewel het gedeeltelijk een ruïne is, biedt het kasteel nog steeds een fascinerend inzicht in het verleden. Het is een ideale plek voor een uitstapje waarbij je kunt genieten van een wandeling door de overblijfselen en kunt leren over de lokale geschiedenis. De top biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende gebieden, van de glooiende heuvels tot aan de kustlijn, wat zorgt voor spectaculaire foto's en een moment van rust.

Barcelona:
Een dagtrip naar Barcelona is een must als je in Pineda de Mar verblijft. De stad is gemakkelijk te bereiken met de trein, wat een comfortabele en schilderachtige route langs de kust biedt. Eenmaal in Barcelona, duik je in de rijke cultuur en architectuur van de stad. Begin met een bezoek aan de Sagrada Familia, Gaudí's onvoltooide meesterwerk, en wandel vervolgens langs de beroemde straat La Rambla, waar je kunt genieten van straatartiesten en lokale markten. Vergeet niet om de Gotische wijk te verkennen voor een gevoel van het oude Barcelona en geniet van tapas in een van de vele bars. Sluit je dag af met een bezoek aan de magische fontein van Montjuïc, waar je 's avonds een spectaculaire licht- en watershow kunt meemaken.

Golden Taurus Aquapark Resort
Passeig Marítim, 33,
Pineda de Mar, Spanje
Kaart
Passeig Marítim, 33, Pineda de Mar, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Golden Taurus Aquapark Resort ligt een paar meter van het strand en aan de Pineda de Mar-boulevard. De tuin en de zwembaden zijn zo gelegen dat je uitzicht op het strand hebt. Je zal je niet gauw vervelen in het resort! Het resort beschikt over twee restaurants, 5 buiten zwembaden, verwarmd binnen zwembad met bubbbelbad, 4 bars, sportvelden (tegen betaling) en een miniclub en speelpark voor de kids. Ook mag je gratis gebruik maken van Wi-Fi in het hele hotel. De kamers zijn voorzien van een flatscreen/televisie, telefoon, kluis (tegen betaling) en een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Parc Aquàtic Water World

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Ctra. De Vidreres Km 1,2

Geniet een dag van alle waanzinnige glijbanen, zwembaden of zelfs bungeejumpen! Waterworld is het bekendste waterpark van de Costa Brava en is dus zeker een bezoekje waard.

Lloret de Mar

Steden
Av. Just Marlés Vilarrodona, 68

Het gezellige Lloret de Mar met winkelstraten, restaurants en een prachtig zandstrand is de ideale plaats voor een bruisende zonvakantie!

Kathedraal van Girona

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaça De La Catedral S/n

Deze kathedraal prijkt hoog boven alles uit. De barokke gevel typeert zich door de beelden die erin verwerkt zijn. De kathedraal heeft een museum met enkele waardevolle stukken.

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Park Güell

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Carrer D'olot

Dit stadspark ligt in het stadsdeel Gràcia en is aangelegd door Antoni Gaudí in opdracht van Eusebi Güell. Hier vindt u onder andere het Gaudí museum, een portiersloge, portierswoning, een grote trap met een mythologische draak en een zeer groot balkon van waar u een geweldig uitzicht hebt over de stad.

Plaça Reial

Eten en drinken
Plaça Reial

Plaça Reial is een prachtig plein naast La Rambla in de gotische wijk Barri Gòtic. Hier vindt u gezellige restaurants met leuke terrasjes aan het plein.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro