Autovakanties
dagen

LEGOLAND® Deutschland Resort incl. ontbijt en 2 dagen toegang tot LEGOLAND® Deutschland

LEGOLAND® Deutschland Resort
Günzburg, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in LEGOLAND® Deutschland Resort inclusief 2 dagen toegang tot LEGOLAND® Deutschland en ontbijt

Kom het avontuur beleven in LEGOLAND® Deutschland Resort! Het park biedt meer dan 68 attracties en duizenden bouwwerken gemaakt van meer dan 57 miljoen LEGO® stenen! Voor jonge schatzoekers, stoere piraten en dappere ridders is dit het paradijs! Bovendien zijn er veel verschillende live-shows en een fantastische 4D bioscoop die werkelijk voor kippenvel zorgen. Het hart van het Park LEGOLAND® Deutschland is MINILAND, waar alles is gemaakt van kleurrijke stenen. Met veel liefde voor detail zijn hier Europese steden en landschappen nagebouwd. Vervelen doet niemand zich hier! Bekijk de splinternieuwe LEGO® MYTHICA en vergeet niet een leuk souvenirtje te halen in een van de winkels! Bij je accommodatie kun je weer tot rust komen of ga verder in de actie bij de leukste familieactiviteiten zoals een hoog touwenparcours, minigolf, bowlen en 2 driewielerbanen. De kinderen kunnen zich vermaken op één van de talrijke speelplekken met verschillende thema's.

Let op! We hebben de naam van iedere persoon die meegaat nodig. Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de namen + geboortedatum per kind door.

Autovakanties
dagen

LEGOLAND® Deutschland Resort incl. ontbijt en 2 dagen toegang tot LEGOLAND® Deutschland

LEGOLAND® Deutschland Resort
Günzburg, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen in LEGOLAND® Feriendorf
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 aaneengesloten dagen toegang t.w.v. € 100,00 p.p. tot Park LEGOLAND® Deutschland
  • 20 speelplekken bij de accommodatie met verschillende thema's
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in gezamelijke ruimtes
  • Tip: bezoek het nieuwe 11e themagebied LEGO® MYTHICA
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
LEGOLAND® Deutschland Resort
LEGOLAND Allee 3,
Günzburg, Duitsland
Kaart
LEGOLAND Allee 3, Günzburg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In LEGOLAND® Deutschland Resort bevindt zich het park LEGOLAND®. Dit is één van de leukste parken om naar toe te gaan als je een fan bent! Het park beschikt over verschillende faciliteiten. Voor eet- en drinkgelegenheden hebben ze een buffetrestaurant, à la carte restaurant en 2 bars. Voor sport en ontspanning heb je keuze uit minigolf en een bowlingbaan of de meerdere speeltuinen. Er zijn verschillende, leuke kamers beschikbaar en bieden o.a. een flatscreen-tv, zit gedeelte, föhn en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Speeltuin

Faciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Midgetgolf
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ulm

Steden
Ulm

Ulm is een groot universitair centrum en één van de mooiste steden van Duitsland. Mensen worden aangetrokken door de unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels.

Natuurpark Altmühltal

Natuur & Parken
Kardinal-Preysing-Platz 14

Natuur beleven, vakantie vieren, land ontdekken en genieten van schitterende fietsroutes. Langs de idyllische Altmühl, zonnige jeneverbessen en wild romantische rotslandschappen zwerft u door een unieke streek in het hart van Beieren en beleeft u onvergetelijke momenten.

Mercedes-Benz Museum

Musea
Mercedesstraße 100

Ben je een echte autoliefhebber? Dan ben je bij dit museum aan het goede adres! Er worden maar liefst 160 verschillende auto's van Mercedes-Benz tentoongesteld. Er vinden rondleidingen plaats waarbij je alles te weten komt over de geschiedenis van Mercedes-Benz.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro