Autorondreis
8 of 10 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Autorondreis: ontdek het prachtige Toscane en Umbrië incl. ontbijt en 3 diners!

Autorondreis door Toscane en Umbrië
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
425,-
totaal: 904,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
8- of 10-daagse autorondreis door de mooie omgeving van Toscane en Umbrië incl. ontbijt en 3 diners!

Tijdens deze rondreis ontdek je de provincies Toscane en Umbrië van het mooie Italië. Een zeer goede combinatie om het land nog beter te leren kennen. De beide provincies staan bekend om hun prachtige natuur en de vele dorpjes. Geniet in Montecatini Terme van de kuuroorden, ga in Siena cultuur en geschiedenis ontdekken en bij Passagio di Bettonna kun je genieten van de prachtige uitzichten over de dorpen en natuur. Geniet ook elke dag van de Italiaanse gerechten in de vele restaurants die je tijdens deze reis tegenkomt.

Let op: deze reis begint in Montecatini Terme en is gebaseerd op eigen vervoer. Je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
8 of 10 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Autorondreis: ontdek het prachtige Toscane en Umbrië incl. ontbijt en 3 diners!

Autorondreis door Toscane en Umbrië
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 x overnachting bij Adua & Regina Di Saba in Montecatini Terme (of gelijkwaardig)
  • 2 x overnachting bij Hotel Executive in Siena (of gelijkwaardig)
  • 3 x overnachting bij Agriturismo Poggio Degli Olivi in Passagio di Bettonna (of gelijkwaardig)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner in het eerste en derde hotel
  • 1 x diner in het tweede hotel
  • Inclusief olijfolie proeverij met een hapje en een glas wijn in het laatste hotel
  • Deze reis is ook te boeken als 10-daagse autorondreis
  • Bij de 10-daagse rondreis verblijf je 3 nachten in de genoemde hotels (of gelijkwaardig)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Montecatini Terme
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Hotel Adua & Regina Di Saba**** incl. ontbijt en 1 x diner

Je begint deze reis in de stad Montecatini Terme. De stad is één van de meest belangrijkste thermaalbadplaatsen in Europa. De stad werd in de jaren 20 veel bezocht en was erg populair voor zijn tijd. De stad is ook verdeeld door het Parco delle Terme, waardoor een oud en nieuw gedeelte is ontstaan.

Dag 2: Montecatini Terme

Montecatini Terme is een de bekendste kuuroorden van Italië. Het water geniet wereldwijde faam vanwege de heilzame eigenschappen. Montecatini Terme heeft 9 kuuroorden om uit te kiezen! Dit zijn Torretta, Tamerici, La Salute, Grocco, Redi, Tettuccio, Leopoldine, Excelsior en Regina. Je hebt er naast de traditionele kuren zoals de mineraal water kuur ook modderbaden, balneotherapie, hydromassages en nog veel meer. Kies een (of meerdere) kuuroorden om te genieten van een van de behandelingen, en ultiem te ontspannen. Na deze rustige dag kun je 's avonds uitrusten op de hotelkamer, voordat je naar Siena vertrekt.

Dag 3: Montecatini Terme - Siena
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Hotel Executive**** incl. ontbijt en 1 x diner

Na het ontbijt check je uit en vertrek je naar Siena. Op de route kun je langs Florence gaan en de stad bezoeken. Je kunt hier o.a. kerken, een fort en een paleis bekijken en zoek de mooie hotspots op voor prachtige foto's. In Siena moet je zeker een bezoek brengn aan Piazza del Campo, het grote plein midden in de stad. Vanuit dit plein loop je zo de historische straatjes in om gezellig te winkelen, te eten, te drinken of om andere bezienswaardigheden te bekijken.

Dag 4: Siena

Siena, één van de mooiste en meest fotogenieke steden in Toscane. Ontdek de smalle straatjes die uitkomen bij het schelpvormige plein Piazza del Campo. Dit is tevens het hart van Siena. Ontdek de kunstschatten van Siena in het Museo Civico, dat in het Palazzo Pubblico gevestigd is. Geniet na een heerlijke dag vol ontdekkingen van de Italiaanse gerechten bij de vele restaurants die je er kunt vinden.

Dag 5: Siena - Passagio di Bettonna
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Hotel Agriturismo Poggio Degli Olivi*** incl. ontbijt en 1 x diner

Na het ontbijt check je uit en rijdt je naar het derde hotel van deze reis. Onderweg is het zeker een aanrader om bij het Lago di Trasimeno even te stoppen en bij te komen. Bij het stukje strand in Passignano sul Trasimeno is dat mogelijk of iets verderop in het park Scesa Dell'oliveto. Vervolgens rijd je door naar Passagio di Bettonna.

Dag 6 en 7: Passagio di Bettonna

Bettonna is gelegen op een heuvel in het hart van Umbrië. Dit is een best bewaard middeleeuws stadje gebleven samen met andere plaatsen in de omgeving. Hier heb je een prachtig panoramisch uitzicht over Perugia en andere dorpen. Verken de omgeving in het mooie Umbrië en kom lekker bij in je hotel met een prachtig uitzicht.

Dag 8: Terugreis naar huis

Je reis zit erop. Helaas is het weer tijd om richting huis te vertrekken met een galerij vol prachtige plaatjes en de mooiste herinneringen.

Deze rondreis is ook als 10-daagse variant te boeken. Je verblijft dan bij elk hotel 3 nachten. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Autorondreis door Toscane en Umbrië
Via Manzoni 46,
Montecatini Terme, Italië
Kaart
Via Manzoni 46, Montecatini Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het zonnige Italië is rijk aan veel verschillende unieke hotels. Tijdens jouw autorondreis verblijf je in 3- en 4-hotels! Je verblijft in veelzijdige gebieden, in prachtige natuur of bij waanzinnige heuvels. Je verblijft in pittoreske dorpen of romantische steden. De hotels zijn voorzien van een gezellige lounge en comfortabele hotelkamers. Ook kun je dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, en vele extra's.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,00 per dag
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro