Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen

Ruim appartement op luxe 5*-resort in Normandië o.b.v. logies

Premium résidence Presqu'Ile de la Touques
Deauville, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf met het hele gezin 4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement op een 5*-resort in Normandië o.b.v. logies

Normandië is een prachtige regio in Noord-Frankrijk, waar genoeg te beleven is! Kenmerkend voor de charmante en karaktervolle streek zijn de steile krijtrotsen, de prachtige natuur, maar ook de rijke historie en de authentieke Franse dorpjes met vakwerkhuizen. Je verblijft tussen de populaire badplaats Deauville en Trouville. De badplaats Deauville is wereldberoemd als ontmoetingsplek voor filmsterren, hier wordt namelijk ieder jaar het bekende filmfestival gehouden. In deze bruisende en luxe plaats kun je uitstekend terecht om te winkelen, te genieten van heerlijke gerechten en te flaneren over de boulevard, Les Planches. Met 15 minuten lopen ben je al aan het strand en geniet je van de schoonheid van de kust. Neem een heerlijke duik in de zee, ga luieren op het strand of beoefen één van de vele watersporten. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan de D-Day stranden en kom meer te weten over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Ontdek de krijtrotsen van Étretat of bewonder het Tapijt van Beyeux. Kortom een heerlijke vakantie vol met cultuur, natuur en strand.

Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen

Ruim appartement op luxe 5*-resort in Normandië o.b.v. logies

Premium résidence Presqu'Ile de la Touques
Deauville, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief schoonmaakkit, bedlinnen en handdoeken
  • Inclusief eindschoonmaak (de keuken dien je zelf schoon te maken)
  • Het resort is gelegen op 1km van de promenade des Planches
  • Het resort is ideaal gelegen tussen Deauville en Trouville, op 300 meter van het station
  • 15 minuten lopen naar het strand Deauville Beach
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: breng een bezoek aan de haven van Honfleur
Leuke tips in de omgeving:

D-Day stranden
Wanneer je in de regio van Normandië bent, breng dan zeker een bezoek aan de stranden van D-Day! D-Day een belangrijke dag uit de geschiedenis, de dag waarop de geallieerden de stranden van Normandië bereikte en dat vormde het begin van de bevrijding van Europa. De stranden van D-Day zijn bestaan uit 5 stranden, Utah, Omaha, Gold, Juno en Swod. Eén van de belangrijkste stranden is Omaha. Hier vind je 11 monumenten, 2 indrukwekkende musea en een Amerikaanse begraafplaats.

Natuurgebied Suisse-Normande
Wie van natuur houdt, kan zijn hart ophalen in het prachtige natuurgebied Suisse-Normande gelegen in Normandië. Het natuurgebied is heuvelig en heeft een hoogte van 300 meter, wat voor Normandië vrij heuvelig is. Een ideale omgeving om heerlijk te wandelen en te fietsen. Ontdek het prachtige landschap, soms wat ruige natuur met vele rivieren. Voor extra avontuur kun je hier raften, kanoën en kajakken.

De charmante haven van Honfleur
Het oude plaatsje Honfleur ligt vlakbij Deauville. Een idyllische badplaats aan de monding van de Seine en een grote trekpleister voor toeristen. Een van de mooiste havens van Frankrijk! Schilders als Monet en Courbet hebben de haven als inspiratie gebruikt. De haven ligt vol met mooie boten, langs de kade staan prachtige gekleurde historische gebouwen en er zijn talloze restaurants waar je zeevruchten kunt proeven die vissers in de haven hebben gevangen. In het centrum achter de haven struin je door gezellige straatjes met winkeltjes, cafeetjes, ijssalons en bakkers.

Premium résidence Presqu'Ile de la Touques
Rue Thiers,
Deauville, Frankrijk
Kaart
Rue Thiers, Deauville, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Premium résidence Presqu'Ile de la Touques ligt in de Franse badplaats Deauville. Het 5*-resort is voorzien van 2 zwembaden, een kikkerbad voor de kleintjes een terras en een tuin. Daarnaast kun je gebruik maken van de Deep Nature® Spa voorzien van sauna, stoombad, hamman en kun je gebruik maken van diverse beautybehandelingen. Er is Wi-Fi beschikbaar in de gehele accommodatie. De appartementen beschikken over een woonkamer met flatscreen-tv, een keuken met vaatwasser, koelkast, koffie- en theefaciliteiten, een magnetron en een broodrooster. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 12,00 per nacht & € 80,00 per week
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Ja, ter plaatse voldoen
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen bij aankomst betaald te worden.
- Waarborgsom à € 300,00 per appartement

Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Ja, ter plaatse voldoen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 12,00 per nacht & € 80,00 per week

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Verschilt per seizoen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro