Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

STUNT! ⚡️ All-inclusive in Malcesine aan het Gardameer

Hotel Sole Malcesine
Malcesine, Gardameer, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
225,-
totaal: 490,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
STUNT! ⚡️ Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in Malcesine aan het Gardameer o.b.v. all inclusive

De meest schilderachtige plaats aan het Gardameer is toch echt wel Malcesine. De betekenis van de naam is dan ook niet voor niets 'Parel van het Gardameer'. Door de hele stad heen zijn er romantische doorkijkjes, prachtige oude panden en kronkelende straatjes te vinden. Er is zoveel te zien dat je er ogen voor te kort komt. Met een heerlijk zwembad en een prachtig uitzicht over het Gardameer heb je het bij hotel Sole Malcesine goed getroffen voor een heerlijke all-inclusive vakantie. Verken de verschillende dorpen langs het Gardameer of bezoek de grotere steden die wat verder weg liggen. Ga voor avontuur en plezier naar het pretpark Busatte Adventure Park dat in het noordelijke stuk bij het Gardameer ligt. In Malcesine heb je ook de havenkant waar je op een bootje kunt stappen voor een tocht over het Gardameer.

Familiekamers met HOGE kortingen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

STUNT! ⚡️ All-inclusive in Malcesine aan het Gardameer

Hotel Sole Malcesine
Malcesine, Gardameer, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks Italiaans ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunch (salade buffet, soep, vers fruit en zelfgemaakte taart)
  • Dagelijks diner in buffetvorm
  • Open bar (huiswijn, water, frisdranken, lokale likeur en bier) 12.00 – 22.00 uur
  • Inclusief entree tot het wellnesscentrum (14.00 – 20.00 uur)
  • Tip: maak een tocht over het Gardameer
Tips voor tijdens je verblijf

Monte Baldo
De kabelbaan van Malcesine naar Monte Baldo is een ervaring op zich, waarbij je een draaiende cabine betreedt die je een 360-graden uitzicht biedt tijdens de klim. Eenmaal boven kun je genieten van de panoramische uitzichten over het Gardameer en de omliggende bergen. Er zijn verschillende wandelroutes voor alle niveaus, van eenvoudige wandelingen tot uitdagende hikes. Voor de adrenalinezoekers is er de mogelijkheid om te paragliden; zweef met een ervaren instructeur over het majestueuze landschap voor een onvergetelijke ervaring.

Castello Scaligero
Dit goed bewaarde kasteel, dat dateert uit de middeleeuwen, is een van de hoogtepunten van Malcesine. Het biedt een rijke geschiedenis, die je kunt ontdekken door de oude muren, torens en het kleine museum binnenin te verkennen. Het kasteel biedt ook een prachtig uitzicht op het Gardameer en de stad zelf, waardoor het een perfecte plek is voor fotografie liefhebbers.

Watersporten
Het Gardameer, met zijn consistente winden zoals de 'Ora' en de 'Peler', is een paradijs voor zeilers en windsurfers. In Malcesine en omgeving vind je een scala aan verhuurlocaties waar je materiaal kunt huren of lessen kunt nemen, ongeacht je ervaringsniveau. Kitesurfen is ook populair, met scholen die cursussen aanbieden voor beginners en gevorderden. De noordelijke ligging van het meer biedt de beste omstandigheden voor deze sporten.

Wijnproeverijen
De regio Veneto, waar het Gardameer deel van uitmaakt, is beroemd om zijn wijnen. Wijnliefhebbers kunnen lokale wijngaarden bezoeken om de bekende Bardolino, een lichte rode wijn, of Lugana, een frisse witte wijn, te proeven. Veel wijngaarden bieden rondleidingen waarbij je meer leert over het wijnmaakproces en de gelegenheid krijgt om verschillende wijnen te proeven, vaak gecombineerd met lokale delicatessen. Het is een heerlijke manier om de lokale cultuur en tradities te ervaren.

Hotel Sole Malcesine
Via Gardesana 508,
Malcesine, Italië
Kaart
Via Gardesana 508, Malcesine, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het kleine stadje Navene, aan de oevers van het Gardameer, ligt hotel Sole Malcesine. Bij deze accommodatie is er een goede balans gevonden voor plezier en pure ontspanning. Zowel families als koppels kunnen hier heerlijk vertoeven dankzij de verschillende faciliteiten van het hotel. Ze beschikken o.a. over een zwembad, restaurant, terras en een bar. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht zodat iedereen er gemakkelijk gebruik van kan maken. Ze beschikken over een televisie, telefoon, airconditioning, eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, er is een garage bij het hotel (op aanvraag)
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Riva del Garda

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Viale Liberazione 1

Bij Riva del Garda ligt een burcht aan het water die alleen maar via een brug te benaderen is: de Rocca. Vroeger een belangrijke vesting, tegenwoordig doet het dienst als stadsmuseum.

Castello del Buonconsiglio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Bernardo Clesio 5

Castello del Buonconsiglio is een imposant kasteel in het centrum van Trentino. Het is vandaag de dag ook een museum.

Trento

Steden
Via Giovanni Segantini 27

Trento is de elegantste en mooiste stad van de regio. Het stadsbeeld met zijn vele torens en paleizen doet helemaal Italiaans aan.

Nardis Waterfalls

Bezienswaardigheden
Giustino

De Nardis waterval is een van de watervallen van Trentino in Val Genova, een vallei grenzend aan Val Rendena.

Grotten van Catullus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Orti Manara 4

U vindt er geen grotten zoals de naam doet vermoeden, maar de overblijfselen van een grote Romeinse villa gelegen in een enorme olijfgaard.

Sirmione

Steden
Via Caio Valerio Catullo 7

Dit gezellige dorp is één van de drukst bezochte plaatsjes aan het Gardameer. Het is gelegen op een schiereiland. Bezoek Castello de Sirmione en klim naar de top voor een prachtig uitzicht.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per dag

Parkeren

Ja, er is een garage bij het hotel (op aanvraag)

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro