Autovakanties
dagen

Verblijf in een hotel nabij Dresden incl. ontbijt

Quick Hotel Dresden West (ex. hotel Quality Dresden West)
Kesselsdorf, Saksen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een hotel nabij Dresden en de Tsjechische grens incl. ontbijt

Je zou denken dat er weinig te doen is in Kesselsdorf, het is immers een niet al te groot dorp. Maar toch is er wel het één en ander te doen. Wandel door de straatjes en bezoek de parken die er in de buurt zijn. Of neem een kijkje bij het platteland en maak een mooie route op de fiets of met een wandeling. Ontdek de omliggende dorpjes. Het dorp is een goede uitvalsbasis voor degene die rust en de natuur graag opzoeken. Na de omgeving verkent te hebben kun je lekker uitrusten in je comfortabele kamer van je verblijf. Wil je meer in de omgeving zien? Dan is het een aanrader om naar Dresden of Pirna toe te gaan!

Autovakanties
dagen

Verblijf in een hotel nabij Dresden incl. ontbijt

Quick Hotel Dresden West (ex. hotel Quality Dresden West)
Kesselsdorf, Saksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verken de parken in Kesselsdorf
  • Het centrum van Dresden ligt op 20 minuten rijden van het hotel
  • Fiets of wandel door de omgeving van Kesselsdorf
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de vele forten/kastelen in de omgeving
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Dresden
De stad stond in de 20ste eeuw bekend als de mooiste stad van Duitsland en werd ook wel Florence aan de Elbe genoemd. Er waren prachtige bouwwerken. Helaas is de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog volledig gebombardeerd en was er haast niks meer over. Toch heeft de stad zich weer overeind gekrabbeld en zijn er vele bezienswaardigheden te bewonderen. Denk hierbij aan de Frauenkirche (Onze-Lieve-Vrouwen kerk) van Dresden, het Zwinger paleizencomplex, Brühlsche Terrase dat een bekend wandelpad in Europa is. De stad staat nog altijd bekend om zijn porselein en dat zie je bij meerdere bezienswaardigheden ook terug.

Pirna
Pirna wordt omgeven door het schilderachtige landschap van het dal van de Elbe, tussen Dresden en het Elbezandsteengebergte. De romantische stad met een historisch centrum heeft haar schoonheid goed weten te behouden omdat hier weinig tot geen oorlogsschade is geweest. De marktplaats en de imposante gebouwen zijn prachtig om te zien. Je kunt hier ook de schilderijen van de Venetiaanse Bernardo Bellotto bewonderen. De stad is immers hierdoor beroemd geworden. Maak hier een mooie wandeling door de kronkelende straatjes, binnenplaatsen en talrijke fonteinen.

Leipzig
Door de jaren heen en dankzij de verwoestingen tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft de stad zich gevormd tot een hippe en populaire plek waar heden en verleden elkaar goed afwisselen. Wandel over de pleinen, daar waar muzikanten spelen en ontdek de musea in huizen waar de muziekmeesters zoals Bach hebben gewoond. Voor cultuur en artistieke kunst kun je naar de oude Baumwollspinnerei. Hier wonen en werken kunstenaars in het hedendaagse leven. Het terrein is een industrieel erfgoed geworden terwijl de oude Baumwollspinnerei zou uitgroeien tot een groot complex voor de industrie. Doordat het zo groot is worden er hier ook regelmatig evenementen gehouden.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Quick Hotel Dresden West (ex. hotel Quality Dresden West)
Zschoner Ring 6,
Kesselsdorf, Duitsland
Kaart
Zschoner Ring 6, Kesselsdorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Quick Hotel Dresden West hotel is een prima en comfortabel hotel dat omgeven wordt in een groene omgeving. Je vind hier alle moderne faciliteiten die een reiziger nodig heeft en bij binnenkomst wordt je met een warm welkom ontvangen door de hotelmedewerkers. Het hotel telt bij elkaar 126 kamers en beschikt ook over een restaurant en bar, lounge, lift en een aantal wellnessfaciliteiten. De kamers zijn ruim en comfortabel. Ze beschikken over een televisie, radio, Wi-Fi en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op€ 7,50 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zwinger Paleis

Bezienswaardigheden, Cultuur

Dit voormalige paleis, wat ooit onderdeel was van het Dresden Fort, is tegenwoordig in gebruik genomen als museum.

Semperoper

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Theaterplatz 2

De officiële benaming voor deze vorstelijke opera is ‘Sächsische Staatsoper’. Nadat de oorspronkelijke opera in het jaar 1869 door een fikse brand werd verwoest gevolgd door de bombardementen in 1945, heeft men tussen 1952 en 1956 getracht dit te herstellen.

Residenzschloss Dresden

Bezienswaardigheden, Cultuur
Taschenberg 2

Dit Koninklijke paleis van de stad staat in het historische deel. Het is het oudste gebouw van Dresden.

Altmarkt Dresden

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken

Dit is het bekendste plein van Dresden. U vindt hier vooral gezellige cafeetjes, terrasjes en winkeltjes. Daarnaast staat hier de 92 meter hoge Kreuzkirche.

Frauenkirche Dresden

Bezienswaardigheden, Cultuur
Neumarkt

De frauenkirche is een zeer fraai barokke kerk wat men met oog voor detail heeft afgewerkt. Het gebouw is identiek aan zijn voorganger uit de 18e eeuw.

Freiberg

Steden
Freiberg

Freiberg is de belangrijkste mijnstad van Saksen. Bezoek het gezellige marktplein met zijn knusse restaurantjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op€ 7,50 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro