Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Geniet van een verblijf in een luxe appartement nabij Ischgl

Residenz Fliana
Ischgl, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
534,95
per appartement
Excl. toeristenbelasting € 3,- p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 76 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in een luxe appartement nabij Ischgl Oostenrijk

Je verblijft tijdens deze vakantie in het dorpje Mathon. Dit ligt ca. 5 kilometer van Ischgl af. Het dorp wordt omgeven door bergen. Samen delen de twee dorpen één van de mooiste gebieden in de Tiroler Alpen. In de omgeving kun je heerlijk gaan mountainbiken of wandelen dankzij de vele routes die er zijn. Ga je bijvoorbeeld naar Landeck dan kun je daar ook begeleide routes volgen. In Mathon kun je het Boerenmuseum bezoeken en in Ischgl het Mathias Schmid Museum. Ga verder op ontdekking in de omgeving en nabije dorpen naar de geheime plekjes van dit gebied. Dankzij de Silvretta Card die inclusief is bij deze deal kun je makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer en kortingen krijgen voor diverse attracties en bezienswaardigheden!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Geniet van een verblijf in een luxe appartement nabij Ischgl

Residenz Fliana
Ischgl, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Verblijf in een appartement
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Ischgl ligt op ca. 5 kilometer van Mathon
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek het Boerenmuseum in Mathon
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Landeck
Gelegen in het westen van Tirol, ligt de culturele plaats, Landeck. Ontdek hier de historie en cultuur dankzij verschillende bezienswaardigheden zoals het Landeck kasteel, dat gelegen is op een rots boven de stad. Flaneer door de authentieke binnenstad of maak prachtige wandelingen via de vele routes. Ontdek de geheimzinnige kloof Zammer Lochputz, een wonderlijk stukje natuur bij Landeck.

Naturparkhaus Kaunergrat
Het natuurpark Kaunergrat is een uitgestrekt natuurpark van maar liefst 5332 hectare groot gebied, welke voornamelijk een typisch hooggebergte landschap is. Niet zonder reden voelt de steenbok zich dan ook erg thuis in deze regio. Het kan dus zijn als je een wandeltocht maakt één of meerdere steenbokken tegen kunt komen. Er zijn er maar liefst ruim 1000 van in het natuurpark!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Residenz Fliana
Mathoner Str. 16,
Ischgl, Oostenrijk
Kaart
Mathoner Str. 16, Ischgl, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een mooie locatie met prachtige appartementen heb je het Residenz Fliana. De appartementen liggen zo'n 350 meter van elkaar vandaan. In de omgeving van Mathon en Ischgl zit je nooit stil en kom je op een prachtig plekje in Oostenrijk tot rust. De accommodatie beschikt over een terras en een lift waarmee je gemakkelijk bij je appartement komt. De appartementen zijn met aandacht ontworpen en hebben een hoge kwaliteit aan interieur en meubilair. Er zijn veel warme kleuren in de appartementen verwerkt. Ze beschikken over o.a. een zithoek met televisie, eethoek, eigen keuken met een magnetron, koffie- en theefaciliteiten en vaatwasser, Wi-Fi, balkon of terras en eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag, € 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Terras
Ja
Hoogtepunten

Ischgl

Bezienswaardigheden, Steden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Eindschoonmaak à € 30,00 per persoon per verblijf

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag, € 20,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 19:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro