Autovakanties
dagen

Verblijf tussen de glooiende heuvels van Toscane incl. ontbijt

Hotel Le Capanne
Arezzo, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen tussen de glooiende heuvels van het prachtige Toscane incl. ontbijt

Hotel Le Capanne is als een Italiaans sprookje! De glooiende heuvels, de pastelkleurige bouwstijl en de meest fantastische gerechten! Wow, dit is een droomvakantie op een unieke plek nabij Arezzo. Het buitenzwembad pronkt uitnodigend tussen de grasvelden, waar je ook kunt wegdromen met een goed boek op een ligbedje. Minstens net zo belangrijk is de zeer gastvrije familie hier, zodat je zeker weet dat je vakantie hier op en top geslaagd is. Natuurlijk is je vakantie niet compleet zonder de wereldberoemde Italiaanse keuken. In Restaurant L'Angolo delle Capanne serveren ze huisgemaakte pasta en lokale ingrediënten, met uiteraard de beste bijpassende wijnen. La vita è bella!

Autovakanties
dagen

Verblijf tussen de glooiende heuvels van Toscane incl. ontbijt

Hotel Le Capanne
Arezzo, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Toegang tot het buitenzwembad met solarium ( Afhankelijk van het weer geopend van juni t/m september )
  • Een typisch Italiaanse droombestemming!
  • Gelegen tussen de glooiende heuvels van Toscane
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en overdekt parkeren bij het hotel
  • Tip: geniet van huisgemaakte pasta in het sfeervolle hotel restaurant!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Meer over Toscane...

Met zijn glooiende heuvels, kronkelige landweggetjes, boerderijen, uitgestrekte wijn- en olijfgaarden en cipressen heeft Toscane één van de meest prachtige binnenlanden van heel Italië. Toscane staat ook bekend om zijn beroemde wijnen zoals de Vino Nobile di Montepulciano, de Brunello di Montalcino en de Chianti. Samen met Piemonte behoort Toscane tot de beste wijnstreken van Italië. Maar Toscane is veel meer dan alleen mooi heuvellandschap en heerlijke wijnen. Meerdere dorpen in Toscane zijn verkozen tot de mooiste dorpen van Italië en behoren tot het keurmerk ‘I Borghi Piú belli d’Italia’. De Toscaanse historie en cultuur wordt erkend met meerdere plaatsen op de UNESCO Werelderfgoedlijst; het historisch centrum van Florence, Pisa, het dorpje San Gimignano, het heuvellandschap van de Val d’Orcia, Pienza en de Medici villa’s en tuinen.

Tip: Bij een bezoek aan Florence moet je de Basilica di Santa Maria del Fiore en de beroemde ‘Ponte Vecchio’ gezien hebben!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Le Capanne
Località Il Matto 44/45,
Arezzo, Italië
Kaart
Località Il Matto 44/45, Arezzo, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Le Capanne ligt op 5 km van Arezzo, aan de rand van de Toscaanse heuvels. Het beschikt over een buitenzwembad, gratis Wi-Fi en fietsverhuur. De kamers van Hotel Le Capanne zijn voorzien van rustieke Toscaanse meubels, airconditioning, een gratis minibar en een led-tv. Je kunt heerlijk ontspannen in een van de 2 grote lounges met open haarden. Restaurant L'Angolo delle Capanne serveert zelfgemaakte pasta en lokaal geproduceerd vlees, vergezeld van regionale wijnen. In de zomermaanden worden de maaltijden buiten geserveerd onder de stenen bogen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (elektrisch laden is mogelijk met een supplement)
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Santuario della Madonna del Belvedere

Bezienswaardigheden
Sp33

In dit voormalige en unieke Heiligdom vind je een reeks aan trappen die je leiden naar verschillende grotten met eeuwenoude muurschilderingen.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Galleria dell'Accademia

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Via Ricasoli 60, Firenze

Als je in Florence bent, is er geen ontkomen aan dat je David by Michelangelo moet bezoeken! In Galleria dell'Accademia staat de echte, op Piazza della Signoria staat een replica.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (elektrisch laden is mogelijk met een supplement)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:30 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro