Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Mega Deal: Heerlijk verblijf in 4*-hotel in het prachtige Deventer incl. ontbijt of halfpension

Postillion Hotel Deventer
Deventer, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
48,50
totaal: 120,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2 of 3 dagen in een 4*-hotel aan de rand van Hanzestad Deventer incl. ontbijt of halfpension

Postillion Hotel Deventer is de ideale uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan diverse Hanzesteden of om de omgeving van de Veluwe en de Achterhoek te verkennen. In de omgeving kun je genieten van prachtige wandel- en fietstochten door de omliggende natuurgebieden. Daarnaast bevindt het hotel zich nabij rivier de IJssel. Hier kun je heerlijk wandelen langs het water. Geniet ook van de mooie skyline, waarin de Grote kerk van Deventer een prominente plaats inneemt. Je vindt er heerlijk eten en leuke winkelstraatjes. De stad aan het water heeft iets levendigs en bourgondisch. Deventer is een leuk stadje met een hele bijzondere geschiedenis. Een ideale plek voor een mini-stedentrip!

Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Mega Deal: Heerlijk verblijf in 4*-hotel in het prachtige Deventer incl. ontbijt of halfpension

Postillion Hotel Deventer
Deventer, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 of 2 x 3-gangendiner (indien halfpension geboekt)
  • Hotel beschikt over een modern en sfeervol restaurant
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een wandeling langs de IJssel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Verken Deventer van dichtbij!

Maak een stadswandeling, lunch bij de lekkerste lunchrooms en beklim de de Lebuinuskerk. In Deventer is er altijd wel iets te beleven, voor jong en oud! Dus ook voor jou natuurlijk. De veelzijdige stad heeft alles in petto om jou de hele dag bezig te houden. Wil je meer weten over de geschiedenis van Deventer? Bezoek dan zeker Museum de Waag! Dat is al een hele belevenis. Het is het icoon van de stad en een échte eyecatcher. Maak een wandeling langs de andere kant van de IJssel en bewonder het prachtige uitzicht. **Tip: ook in de avond is dit geweldig!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121,
Deventer, Nederland
Kaart
Deventerweg 121, Deventer, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Postillion Hotel Deventer ligt aan de rand van Deventer in Overijssel. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Het restaurant serveert snacks, een snelle lunch of een uitgebreid diner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Bergkerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Bergkerk 1

Deze imposante kerk in het Bergkwartier kent vele verhalen. Zoek bijvoorbeeld de kogel die net niet door de kerk ging. Of vogel uit waarom de torens verschillen in hoogte. Tegenwoordig wordt de Bergkerk gebruikt voor exposities, bijeenkomsten en concerten.

Speelgoedmuseum Deventer

Bezienswaardigheden, Musea
Brink47

Wanneer u een geweldige belevenis zoekt is het speelgoedmuseum de juiste plek voor jong en oud! Het museum heeft ongeveer de grootste collectie van heel Nederland, wel 13.000 objecten.

Het Bergkwartier

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken, Wijken
Walstraat

Voorheen was dit een vervallen buurt, de planning is zelfs ooit geweest om de hele wijk te laten verdwijnen. Gelukkig zijn alle prachtige middeleeuwse gebouwen volledig gerestaureerd. Tegenwoordig is het Bergkwartier bekend van het beroemde Charles Dickens Festival. Ook vindt u hier talloze exposities, brocantes, edelsmeden en restaurants.

Deventer

Steden
Brink

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer.

De Brink

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Nachtleven
De Brink

Rustig bijkomen na een drukke dag winkelen? Dit kan op de Brink, het gezelligste plein van Deventer met talloze terrasjes, restaurants en bars om lekker uit te rusten.

De Hip

Shoppen, Eten en drinken
Brink 21

In dit eigentijdse café voelt u zich altijd welkom! Dit vanwege de relaxte sfeer die hier hangt. Ook beschikt dit café over een Plato(muziekwinkel) en de Hipshop, een cadeauwinkel en galerie met exposities.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro