Moezel
dagen

Halfpension aan de Moezel in Beilstein incl. extras!

Hotel Burgfrieden
Beilstein, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in Beilstein gelegen aan de Moezel o.b.v. halfpension incl. extras!

Beilstein wordt door velen gezien als één van de meest romantische stadjes aan de Moezel. Een sprookjesachtige stad met een idyllische ligging aan de Moezel. Struin door het historische centrum, met zijn prachtige vakwerkhuizen en middeleeuwse gebouwen, omgeven door wijngaarden en sprookjesachtige kastelen. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietsroutes langs de rivier, wijngaarden en de bossen. In het historische centrum vind je leuke winkeltjes, sfeervolle restaurant en gezellige terrasjes. Wanneer je in Beilstein verblijft mag een bezoek aan Burg Metternich zeker niet ontbreken! Met een forse klim is de burcht te bereiken. Vanaf de ruïne heb je fantastisch uitzicht over Beilstein en het Moezeldal. Wil je Beilstein vanuit een ander perspectief bewonderen? Maak dan een rondvaart over de Moezel. Tijdens je verblijf aan de Moezelstreek mag een wijnproeverij of een bezoek aan de wijnboer zeker niet ontbreken! Kom van alles te weten over deze heerlijke wijnen. Wil je de grotere steden ontdekken? Breng dan een bezoek aan Trier (84km) en Koblenz (65km).

Moezel
dagen

Halfpension aan de Moezel in Beilstein incl. extras!

Hotel Burgfrieden
Beilstein, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangendiner
  • Gratis toegang tot Kasteel Metternich in Beilstein
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Cochem (20km)!
Tips voor tijdens je verblijf

Fietsen of wandelen langs de Moezel
Langs de oevers van de Moezel ligt meer dan 1000 kilometer aan fietspaden aan beide kanten van de rivier. Via bruggen en veerponten kun je altijd kiezen voor de kant met het minste verkeer. Links en rechts van de rivier liggen wijngaarden zo ver het oog reikt. Onderweg kom je langs verschillende wijndorpjes met sprookjesachtige kastelen. Rondom de Moezel vind je tal van wandelroutes. Veelal hebben de wandelingen mooie uitzichten over de Moezel en de vele burchten die er staan. Laat je leiden langs de wijngaarden, gezellige wijndorpjes, historische kastelen en geniet onderweg van prachtige uitzichten. Tip: stippel online alvast je route uit, er zijn er veel te vinden!

Maak een rondvaart over de Moezel
Tijdens jouw bezoek aan Beilstein is het een bechte must om een rondvaart te maken over de Moezel! Ongeveer de helft van de 544 kilometer lange Moezel slingert door Duitsland. Stap dus aan boord van een van de vele rondvaartboten, en geniet op het water van de prachtige natuur. Vanaf het water is misschien wel de beste manier om het gebied te bewonderen. Geniet onderweg van wijngaarden en vaar langs pittoreske dorpjes, oude kastelen en ruïnes langs rotsachtige landschappen. Neem na de rondvaart plaats op een van de gezellige terrasjes en restaurants, voor een verfrissend drankje.

Breng een gratis bezoek aan Kasteel Metternich in Beilstein
Burg Metternich is een kasteel in de plaats Beilstein aan de Moezel in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Tijdens jouw vakantie in Beilstein heb je gratis toegang tot Kasteel Metternich in Beilstein. Dit voormalige kasteel bestaat in ieder geval al sinds 1268, en kijkt uit over de stad. Boven op de heuvel vind je een restaurantje waar je kunt genieten van een klein hapje of een drankje. Ook kan je boven op de heuvel de nodige informatie lezen over het kasteel. Het uitzicht van dit kasteelgedeelte is prachtig, en je hebt een erg mooi uitzicht. Het kasteel heeft ook een toren die je kunt betreden. Je ziet nog vele middeleeuwse kenmerken in deze krappe toren met stenen trappen.

Hotel Burgfrieden
Im Mühlental 17,
Beilstein, Duitsland
Kaart
Im Mühlental 17, Beilstein, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Burgfrieden is gelegen in het prachtige Beilstein aan de Moezel. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je genieten in het restaurant van een 4-gangendiner. Daarnaast kun je bij zomerse temperaturen plaatsnemen op het terras. Voor de ultieme ontspanning kun je terecht in de sauna of in de fitnessruimte. De ruime kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, een zithoek, een kluisje en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet. Dit klinkt toch als een heerlijke vakantie!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Reichsburg van Cochem

Bezienswaardigheden
Schlossstraße 36

De Rijksburcht Cochem is gelegen op een 100 meter hoge berg. Vanaf het kasteel heb je een prachtig uitzicht over de stad en de Moezel. De burcht stamt uit het jaar 1056 en deed destijds dienst als uitkijkpost en legerbasis ter verdediging van Cochem.

Sint-Martinuskerk

Bezienswaardigheden
Moselpromenade 8

De Sint-Martinuskerk in Cochem is een Rooms-katholieke kerk die behoort tot het bisdom Trier. De kerk staat aan de Moselpromonade op de linkeroever van de Moezel.

Op pad met Jeremy

Cultuur, Steden
--

Maak kennis met de geschiedenis van Cochem, door 's avonds op pad te gaan met Jeremy. Als 'nachtbewaker van de stad' neemt Jeremy je op een vermakelijke manier mee door de rijke geschiedenis van Cochem.

Cochem

Steden
Cochem

Cochem is een romantische wijnstad aan de rivier de Moezel. De stad heeft een prachtig historisch centrum.

Oude Mosterdmolen

Bezienswaardigheden
Endertstrasse 18

De mosterdmolen in Cochem (en museum) is één van de oudste mosterdmolens van Europa. Deze historische Senfmühle kun je het hele jaar door bezoeken in het mooie Cochem.

Pinnerkreuz

Bezienswaardigheden
Endertstraße 44

Je kunt dit uitzichtpunt al klimmend te voet bereiken, maar ook door gebruik te maken van de stoeltjeslift.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro