Campingvakanties
dagen

Geniet in een safaritent op een camping in de natuur van Zuid-Holland

Camping De Oude Rijn
Ter Aar, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een safaritent op een camping in het Groene Hart van Zuid-Holland

De familiecamping De Oude Rijn ligt in Ter Aar, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland en nabij Alphen aan den Rijn. De camping is geschikt voor iedereen die verlangd naar de rust van het platteland. Laat de kinderen lekker klauteren in de speeltuin en ga zelf lekker ontspannen op het terras van je safaritent. In de nabije omgeving is veel te doen door de vele fiets- en wandelpaden, maar ook uitstapjes naar verschillende plaatsen in de buurt mogen niet ontbreken! Zo vind je o.a. Leiden, Gouda en Rotterdam om een gezellig dagje naar toe te gaan. Het unieke aan het Groene Hart is, is dat het omringd wordt door de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam) en toch over een prachtige natuur bezit. Ga lekker op pad in de omgeving of ga lekker relaxen op de camping!

Campingvakanties
dagen

Geniet in een safaritent op een camping in de natuur van Zuid-Holland

Camping De Oude Rijn
Ter Aar, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig uitgeruste Safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Ga een dagje naar het strand in Noordwijk aan zee!
  • Maak een uitstapje naar Leiden of Gouda
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeren bij het park
  • Tip: ontdek het Groene Hart!
Leuke tips in de omgeving

Het Gouden Hart
Als je denkt aan genieten van de natuur in Nederland, denk je misschien al gauw aan de bossen op de Veluwe, of aan de Zeeuwse kust. Toch kun je ook in de Randstad de natuur ontdekken: het Groene Hart! De natuur wordt omringd door de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam). Het Groene Hart is op zijn beurt weer onder te verdelen in gebieden met een eigen karakter, zoals de Rijnstreek of de Hollandse Waarden.

Leiden
Leiden is een van de grootste en oudste steden van Nederland. Hoewel leiden ook al in de vroege middeleeuwen een voorname stad was werd de stad pas echt belangrijk in de Gouden eeuw. De huidige structuur van de binnenstad met grachten en singels herinneren nog steeds aan deze tijd en geven Leiden zijn speciale gezicht. Ontdek meerdere bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum voor Oudheden of het Naturalis of zoek de Leidse hofjes op die nog in het centrum te vinden zijn.

Gouda
Gouda is een prachtige stad in het Groene Hart van de Randstad. De stad is ontstaan in de middeleeuwen op de plaats waar de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. Gouda wordt voor het eerst genoemd in de elfde eeuw; al is dit nog wel onder de naam Ter Goud. Veel later in de jaren daarna is de naam veranderd naar hoe het nu is. Het historisch centrum van de stad is een prachtig bewaard gebleven en tegenwoordig één van de belangrijkste trekpleisters van de stad. Je kunt door de stad meerdere stadswandelingen maken met of zonder gids. Tijdens deze wandelingen kom je alles te weten over de stad en zijn roemruchte verleden.

Camping De Oude Rijn
Westkanaalweg 123,
Ter Aar, Nederland
Kaart
Westkanaalweg 123, Ter Aar, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In een prachtige landelijke omgeving ligt camping De Oude Rijn. Toch zijn er verschillende steden niet al te ver van de camping. Zo kun je genieten van de natuur maar ook van leuke uitstapjes. De camping heeft alles wat je nodig hebt om te overnachten. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin en er is een sanitair gebouw, een wasserette en er is de mogelijkheid om fietsen te huren. Verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent. De tent is voorzien van een ruim terras met luifel, een volledige ingerichte keuken met een gastoestel die op wieltjes staat en naar buiten gereden kan worden! Er zijn meerdere slaapcabines.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 2,50 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Wet 'n Wild Social Club Watersports

Boottochten en watersporten, Eten en drinken
Sportlaan 5

Wet 'n Wild biedt verschillende watersporten op de Alphense Zegerplas en is daarnaast ook een horecagelegenheid.

Orange Wellness Centre

Spa en Wellness
Kalkloenweg 52

Wellness centre gevestigd in Alphen aan de Rijn

Groene Hart Sloepverhuur

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Zinkweg 9

Groene Hart Sloepverhuur biedt verschillende arrangementen sloepen aan waarbij u geen vaarbewijs voor nodig heeft

Vogelpark Avifauna

Attractieparken
Hoorn 65

Hier kunt u vogels zien uit allerlei continenten. Daarnaast is er voor kinderen ook vermaak want er is een speeltuin aanwezig.

Archeon

Musea
Archeonlaan 1

Themapark waar je aan de hand van shows verschillende tijden uit het verleden kan ontdekken

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 50,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 2,50 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro