Campingvakanties
dagen

Verblijf in een luxe safaritent in de heuvels van Umbrië

Casale il Sogno
Pietralunga, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen met het hele gezin in een safaritent met eigen sanitair in de heuvels van Umbrië o.b.v. logies

Kom genieten van de Italiaanse cultuur en de ongerepte natuur in het groene hart van Umbrië! Casale il Sogno is gelegen tussen de heuvels in het noorden van Umbrië, een schitterend landhuis uit de Romeinse tijd. Je wordt op deze kleinschalige accommodatie hartelijk welkom geheten door de Nederlandse eigenaren. Casale il Sogno ligt midden in de natuur en biedt fraaie uitzichten. Rondom het huis ligt een grote tuin met veel privacy. Bij zomerse temperaturen neem je een verkoelende duik in het zwembad of geniet je van de Italiaanse zon vanaf je ligbed, terwijl de kids zich uitstekend vermaken in het zwembad. Ook in de speeltuin of op de trampoline zullen de kinderen zich goed vermaken. Wil je de cultuur van Italië ontdekken? Maak dan bijvoorbeeld een uitstapje naar de nabij gelegen historische steden Perugia of Assisi. Maar ook een bezoek aan het dorpje Pietralunga mag niet ontbreken. Een authentiek dorp met leuke restaurants en barretjes. Voor een verkoelende duik breng je een bezoek aan het binnenmeer Lago di Trasimeno. Hou je van avontuur? Bezoek dan de grotten van Frassasi. Na een heerlijke dag, strijk je neer op het terras van Casale il Sogno en geniet je van een goed glas wijn.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een luxe safaritent in de heuvels van Umbrië

Casale il Sogno
Pietralunga, Umbrië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijft in een sfeervol ingerichte safaritent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Safaritent met eigen sanitair
  • Nabij gelegen steden Perugia (60km) en Assisi (74km)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij de accommodatie
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: breng een bezoek aan San Marino (100km)
Casale il Sogno
Loc. Casalecchi 25,
Pietralunga, Italië
Kaart
Loc. Casalecchi 25, Pietralunga, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Casale il Sogno is gelegen in het noordelijke gedeelte van Umbrië en wordt gerund door een enthousiaste familie. 4 hectare grond is omgetoverd tot hemel op aarde. Een enorme tuin met diverse terrassen waar je heerlijk kunt genieten. Bij zomerse temperaturen neem je een verkoelende duik in het zwembad. Ook voor de kids is er genoeg te doen! Er is een speeltuin met speeltoestellen, een trampoline en een tafeltennis. Je verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. Uniek aan deze tent is dat je beschikt over eigen sanitair met een badkamer met toilet, wastafel en een douche! Tevens biedt de safaritent slaapgelegenheid voor 6 persoon en heb je de beschikking over een keuken met koelkast, koffiezetapparaat en een koelkast.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 3,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

San Marino

Steden
San Marino

San Marino staat bekend om de prachtige binnenstad. Het hele historische centrum heeft haar oorspronkelijke uiterlijk door de eeuwen heen weten te behouden.

Aquafan

Attractieparken
Viale Ascoli Piceno 6, Riccione

Plezier voor iedereen! Dit waterpark heeft vele attracties in meerdere gebieden die gemaakt zijn voor verschillende leeftijden. Eten? Geen probleem, er is een McDonald's.

Porta Montanara

Cultuur
Via Giuseppe Garibaldi 132

In het centrum van de stad, niet ver van de Arco d’Augusto, bevindt de poort Porta Montanara. Deze kleinere toegangspoort draagt ook wel de bijnaam ‘Sant’Andrea’.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 200,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 3,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro