Natuur
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in kleinschalig 4*-hotel aan het water in Friesland incl. ontbijt

't Schippershuis
Terherne, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
70,50
totaal: 163,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 71 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen in kleinschalig 4*-hotel in hartje Terherne aan het water nabij Sneek incl. ontbijt

In het pittoreske dorpje Terherne bevindt zich 't Schippershuis. Vanuit het hotel is het slechts een korte wandeling naar het Sneekermeer, waar je kunt zeilen, waterskiën of een rondvaart kunt maken over het meer en de aangrenzende wateren. Natuurliefhebbers kunnen hier prachtige lange wandel- en fietstochten maken. De oude stad Sneek vind je al op 20 minuten rijden en heeft vele gezellige pleinen met terrasjes, musea en historische monumenten. Andere Friese steden als Leeuwarden, Heerenveen en Drachten zijn binnen een half uur rijden te bereiken. Het hotel en restaurant hechten veel waarde aan heerlijke gerechten en mooie wijnen in een huiselijke sfeer. Op de (verwarmde) terrassen aan het water is het echt genieten geblazen met de Friese streekproducten waar de Chef-kok graag mee kookt!

Natuur
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in kleinschalig 4*-hotel aan het water in Friesland incl. ontbijt

't Schippershuis
Terherne, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
  • Hotel heeft verschillende terrassen aan het water
  • Hotel ligt nabij het Sneekermeer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een boot of ontdek het historische centrum van Sneek!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst

Kom bijzonder overnachten en ontdek de leukste evenementen in Friesland!

Heb je aan één dag Friesland niet genoeg? Dat begrijpen we maar al te goed! Gelukkig kun je in Friesland de nacht op talloze manieren doorbrengen. Boek hiervoor ook een van onze bijzondere overnachtingen. Ga voor Leeuwarden met haar prachtige grachten, bijzondere monumenten en winkelstaten óf kies voor een verblijf nabij Sneek met haar uitgestrekte wateren, gezellige terrasjes en rijke historie. Wat je ook kiest, we beloven je dat het trip wordt om nooit te vergeten.

Ben je benieuwd naar alle evenementen die Friesland te bieden heeft door het jaar heen? Klik dan HIER!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
't Schippershuis
Buorren 69,
Terherne, Nederland
Kaart
Buorren 69, Terherne, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

’t Schippershuis verwelkomt je graag in het hart van Terherne. Het aan het water gelegen hotel, biedt je de ideale kans om deze prachtige kant van Friesland te ontdekken. ’t Schippershuis bestaat uit 10 hotelkamers, verschillende (verwarmde) terrassen aan het water, een loungehoek met haard, ontbijtgedeelte en een sfeervol restaurant. De kamers zijn voorzien van boxspring bedden, een flatscreentelevisie, een eigen badkamer met bad en/of douche en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Weduwe Joustra

Eten en drinken
Kleinzand 32

Kom een keer kijken, in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al 154 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

Fries Scheepvaart Museum

Musea
Kleinzand 16

De geschiedenis van de Friese scheepvaart staat uiteraard centraal in het Fries Scheepvaart Museum staat, maar ook de historie van de stad Sneek en omgeving wordt niet overgeslagen. Dus alles van skûtsjesilen, de Sneekweek en de Friese zeemacht, tot de Elfstedentocht en de Sneker Waterpoort komen aan bod.

Sneek

Steden
Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

De Grote- of Martinikerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Rienck Bockemakade 7, Sneek

De Martinikerk is in de 11e eeuw gebouwd en is tot nu toe de meest centrale, grote kerk in Sneek. Het is moeilijk om deze kerk met haar interessante geschiedenis mis te lopen in Sneek.

Theater Sneek

Theater & concerten
Westersingel 28

In het hartje van Sneek vindt u het Theater Sneek. Met het karakteristieke uiterlijk is het theater een heuse blikvanger in de Waterpoortstad. In de avond licht de 23 meter hoge toneeltoren op in een kleur die past bij de voorstelling van die avond.

Leeuwarden

Steden
Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Belangrijke informatie

Let op!
'T Schippershuis beschikt niet over een lift, enkel een trappenhuis.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro