Campingvakanties
dagen

Verblijf in een luxe Villatent op een camping in de Franse Champagnestreek

Camping Lac d’Orient
Mesnil-Saint-Père, Aube, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een luxe Villatent op een camping aan het meer in de Franse Champagnestreek

Camping Lac d’Orient heet je van harte welkom in de Champagnestreek van Frankrijk! De camping heeft een geweldige ligging, midden in het regionale park van Le Fôret d’Orient en aan de oever van een groot meer. Een ideale vakantiebestemming voor water- en natuurliefhebbers. Het meer is geschikt voor watersporten en je kunt er ook heerlijk in zwemmen. Vergeet ook niet om een lekker wijntje te proeven in één van de vele wijngaarden in de omgeving. Verken de omgeving door er toffe wandel- en/of fietstochten te maken! Sta versteld van de prachtige wijngaarden in de omgeving.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een luxe Villatent op een camping in de Franse Champagnestreek

Camping Lac d’Orient
Mesnil-Saint-Père, Aube, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Geniet van alle waterpret op de camping of bij het meer!
  • Ontdek de prachtige omgeving van de Champagne streek!
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: maak een uitstapje naar Troyes
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving:

Troyes
Troyes is de stad van scheve vakwerkhuizen en van outlet winkels. Er zijn meer dan 250 outlet winkels te vinden in deze stad! In de smalle straatjes van de binnenstad kom je de typische vakwerkhuizen tegen die schots en scheef staan. Troyes is een unieke stad die zeker een bezoek waard is. Er zijn diverse bezienswaardigheden zoals de Basiliek, meerdere kathedralen en musea te vinden!

Sens
Sens ligt in het noorden van de Bourgogne in de buurt Parijs. De grootste bezienswaardigheid van Sens is de kathedraal, de Saint-Etienne. Dit is de oudste gotische kathedraal van Frankrijk. Een prachtig gebouw om te zien. Sens was begin 12e eeuw de zetel van het aartsbisdom waar ook het Parijse bisdom van afhankelijk was. De kathedraal behoort tot de rijkste van Frankrijk en in het voormalige aartsbisschoppelijk paleis worden de schatten tentoongesteld.

Saint-Dizier
Saint-Dizier ligt op de rand van de Champagnestreek, tegen Lorraine aan. De stad heeft een rijke geschiedenis die grotendeels aan het licht kwam door uitzonderlijke opgravingen. Saint-Dizier dankt zijn roem vooral aan het ijzer en het kunstgieten. Beelden in art-nouveaustijl van Hector Guimard, maar ook eigentijdse kunstwerken uit de gieterijen van de Haute-Marne, sieren de straten en de parken van de stad.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Camping Lac d’Orient
Rue du Lac 17,
Mesnil-Saint-Père, Frankrijk
Kaart
Rue du Lac 17, Mesnil-Saint-Père, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen aan het meer in de champagnestreek van Frankrijk vindt je Camping Lac d’Orient. Het is een ruim opgezette camping met moderne faciliteiten. Zo is er een groot zwemparadijs met meerdere zwembaden, een bar, een restaurant en een winkeltje aanwezig. Op loopafstand van de camping vind je twee restaurants, waar je prachtig uitzicht op het meer hebt. Het sanitair op de camping is recent compleet vernieuwd en biedt mogelijkheden voor mindervaliden, kinderen en families. Verblijf tijdens je vakantie in een luxe villatent die geschikt zijn voor vijf personen. De tenten staan dichtbij het vernieuwde (en verwarmde) sanitair gebouw. Je hoeft dus nooit ver te lopen. De tent beschikt over een complete keukeninventaris met o.a. Outdoorchef gasbarbecue, waterkoker, Nespresso koffieapparaat en een koelkast met vriesvak. Buiten heb je een stiegerhouten tafel met banken en 2 lounge-fauteuils.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Chaumont

Steden
13 Rue Jean Gouthière

Chaumont heeft mooie bezienswaardigheden bestaande uit een rijk erfgoed en pittoreske huisjes met leuke torentjes.

Provins

Rue De La Veniere

Provins heeft een rijk verleden als oude hoofdstad van de graven van Champagne. De hoge stad is opmerkelijk goed bewaard en omringd door middeleeuwse omwallingen. De oude stad is ingeschreven op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Langres

Steden
4 Rue Du Four Au Chapitre

In de historische binnenstad kun je prachtige renaissance huizen en religieuze monumenten bewonderen. Langres is de geboortestad van de Frans schrijver, filosoof en kunstcriticus Diderot.

Kasteel van Fontainebleau

Rue Dénecourt

Het Kasteel van Fontainebleau was tijdens de middeleeuwen de verblijfplaats van de Franse koninklijke familie. Het kasteel, waar onder andere Napoleon Bonaparte gewoond heeft, is tegenwoordig nog altijd een grote toeristische trekpleister.

Kasteel van Vaux-le-Vicomte

Route Départementale 215

Het Kasteel van Vaux-le-Vicomte is een 17e-eeuws meesterwerk. De pracht van dit kasteel inspireerde later de bouw van het fameuze Kasteel van Versailles.

Verdun & de WOI-monumenten

Steden, Bezienswaardigheden
Verdun

Verdun wordt gezien als de hoofdingang naar de slagvelden van de Maas. De bisschoppelijke stad werd na de oorlog opnieuw opgebouwd. Naast de talloze grachten die de stad telt, wordt deze ook doorkruist door de Maas. Verdun is tegenwoordig een gezellige stad met gerenoveerde en sierlijke architectuur. De herinnering aan de Eerste Wereldoorlog blijft aanwezig, door het Overwinningsmonument en de ondergrondse Citadel.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

N.v.t.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket € 25,00 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Kachel € 50,00 per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro