Campingvakanties
dagen

Luxe villatent op 4*-camping aan de Costa Brava

Camping Nautic Almata
Girona, Costa Brava, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een luxe villatent op een 4*-camping aan de Costa Brava o.b.v. logies

Prachtig gelegen aan de Costa Brava vind je 4-sterrencamping Nautic Almata. Je kunt hier genieten van een vakantie in de natuur, dichtbij zee en aan het water! Jong en oud kunnen zich hier vermaken in het zwembad, aan zee, op het water, met het animatieteam of in de gezellige (strand)barretjes en restaurants. Omdat de kanalen van de rivier Fluvià door de camping stromen, is de camping óók per boot bereikbaar. Je kunt een plek in de haven reserveren via de receptie van de camping. Bij Bar Playa op het strand kun je overdag terecht voor een hapje en drankje. ’s Avonds wordt dit een openlucht discotheek en cocktailbar, waar je met een drankje kunt genieten van het prachtige uitzicht over de baai van Roses! Zie jij jezelf al zitten?

Campingvakanties
dagen

Luxe villatent op 4*-camping aan de Costa Brava

Camping Nautic Almata
Girona, Costa Brava, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping ligt direct aan het strand
  • Volop watersport mogelijkheden in de omgeving
  • Animatieteam aanwezig in het hoogseizoen
  • Urenlang waterpret bij het zwembad of de zee!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeergelegenheid
  • Tip: Ga een dagje naar wereldstad Barcelona!
Camping Nautic Almata
Carretera GIV-6216,
Girona, Spanje
Kaart
Carretera GIV-6216, Girona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Nautic Almata ligt aan de zonnige Costa Brava, aan een jachthaventje met een open verbinding naar de zee. Zeilboten, kano’s, kajaks en motorboten, alles is hier te huur. Met de boot kun je de mooiste plekken van de omgeving verkennen. De camping beschikt o.a. over een zwembad, supermarkt, pizzeria, pannenkoekenhuis en een wasserette. Op de camping vind je ook diverse sportfaciliteiten, van tafeltennis tot watersportmogelijkheden er er is animatie aanwezig in het hoogseizoen. Je verblijft in een luxe villatent geschikt voor vijf personen voorzien van een complete keukeninventaris, Outdoorchef bbq en buiten veel zitruimte. De tenten staan dichtbij het sanitair gebouw. Je hoeft dus nooit ver te lopen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Sant Pere de Rodes

Cultuur, Musea
Camí Del Monestir

Sant Pere de Rodes is een schitterend benedictijnenklooster dat in de 11e en 12e eeuw gebouwd werd. Het ligt op een hoogte van 520 meter boven de baai van Port de la Selva.

Casa Museu Salvador Dali

Cultuur, Musea
Platja Portlligat

Het Casa-Museu Salvador Dali is een van de drie musea die geheel in het teken staan van de wereldberoemde schilder Dalí. In dit huis schilderde Dalí het grootste deel van zijn oeuvre.

Casa-Museu Salvador Dali

Cultuur, Musea
Platja Portlligat

Het Casa-Museu Salvador Dali is een van de drie musea die geheel in het teken staan van de wereldberoemde schilder Dalí. In dit huis schilderde Dalí het grootste deel van zijn oeuvre.

Kathedraal van Girona

Cultuur, Musea, Bezienswaardigheden
Plaça De La Catedral S/n

Deze kathedraal prijkt hoog boven alles uit. De barokke gevel typeert zich door de beelden die erin verwerkt zijn. De kathedraal heeft een museum met enkele waardevolle stukken.

Calella de Palafrugell

Steden
Calella De Palafrugell

Calella de Palafrugell kenmerkt zich door de mooie gedeeltelijk overdekte boulevard en de vele typische strandwoningen die hier in de rotsen gebouwd zijn. Daarnaast vind je er een prachtig zandstrand dat over verschillende kleine baaien is verdeeld.

Platja D’Aro

Steden
Carrer Ntra. Sra. Del Carme, 16

Deze gezellige plaats heeft een prachtig breed strand met een boulevard. Er zijn vele gezellige restaurantjes met terrassen die uitzicht bieden op het strand.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplichtte kosten dienen ter plaatse betaald te worden:

  • Toeristenbelasting € 1,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket (babybedje & kinderstoel) € 25,00 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro