Natuur
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

STUNT! ⚡ Verblijf halfpension in de Harz bij Friedrichsbrunn incl. leuke kortingen en extra's!

Apartment Hotel Harz
Friedrichsbrunn, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
105,-
totaal: 250,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 46 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in de natuurrijke omgeving van Friedrichsbrunn o.b.v. halfpension incl. leuke kortingen en extra's

Friedrichsbrunn is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Met een rijke geschiedenis en diverse recreatiemogelijkheden biedt deze plek alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Na een lange dag vol activiteiten biedt Apartment Hotel Harz je de perfecte plek om te ontspannen. Je kunt terugkeren naar je eigen appartement en genieten van de rust of je kunt gebruik maken van de sauna. Apartment Hotel Harz is jouw thuis weg van huis en biedt alle comfort die je nodig hebt!

Familiekamers met HOGE kinderkorting!

Natuur
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

STUNT! ⚡ Verblijf halfpension in de Harz bij Friedrichsbrunn incl. leuke kortingen en extra's!

Apartment Hotel Harz
Friedrichsbrunn, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 2-gangen diner
  • 1x regionale specialiteit op de kamer
  • 1x fles water op de kamer
  • Gratis gebruik van de sauna
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven GRATIS!
  • 30% korting op toegang tot de therme van Bodetal
  • Busreizen Harz (gebied Saksen-Anhalt) en diverse kortingen op de toeristenbelasting
  • 1x regionale postkaart
  • 20% korting op de e-Bike verhuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bewandel de Harzer Hexenstieg
Activiteiten in de buurt

Wandelen en fietsen
Een van de meest geliefde wandelroutes in de Harz is de Harzer Hexenstieg. Deze route loopt dwars door de Harz en biedt wandelaars een unieke kans om de natuur en cultuur van de regio te ontdekken. De route is ongeveer 100 kilometer lang en voert je langs indrukwekkende uitzichten, dichte bossen en historische bezienswaardigheden. Naast wandelen is de Harz ook een paradijs voor mountainbikers. De regio biedt een breed scala aan mountainbikeroutes die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Gezinsvriendelijke activiteiten
De Hexentanzplatz biedt een scala aan gezinsvriendelijke activiteiten die zowel jong als oud zullen vermaken. Het Dierenpark Hexentanzplatz is een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen. Dit charmante dierenpark herbergt een verscheidenheid aan inheemse diersoorten, waardoor het een educatieve en leuke ervaring is voor de kleintjes. Voor de avontuurlijke gezinnen is de rodelbaan op de Hexentanzplatz een must. Deze spannende attractie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en biedt een adrenalinekick die je niet snel zult vergeten. De baan slingert zich een weg door het prachtige landschap, wat zorgt voor een spectaculaire rit met adembenemende uitzichten.

Cultuur en geschiedenis
Het Bonhoeffer Haus is een museum dat gewijd is aan Dietrich Bonhoeffer, een theoloog en verzetsstrijder tegen het naziregime. Bonhoeffer was een man van principes en moed, die zijn leven riskeerde om op te komen voor gerechtigheid en vrijheid. Het museum biedt een diepgaande blik in zijn leven en werk en laat zien hoe zijn ideeën en acties een blijvende impact hebben gehad op de wereld.

Voor een totaal andere, maar even indrukwekkende ervaring, moet je het Harzer Bergtheater bezoeken. Dit openluchttheater ligt op de Hexentanzplatz, een historische plek die bekend staat om zijn heksenverhalen en mystieke sfeer. Het theater biedt een unieke setting voor voorstellingen en concerten, met een adembenemend uitzicht over de Harz-bergen.

Apartment Hotel Harz
Waldstraße 5,
Friedrichsbrunn, Duitsland
Kaart
Waldstraße 5, Friedrichsbrunn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Apartmenthotel Harz is een vakantiecomplex gelegen in Friedrichsbrunn, in de Harz-regio van Duitsland. Het hotel beschikt over een restaurant en een sauna. De appartementen zijn volledig uitgerust met een keuken, balkon, een zithoek met televisie en een eigen badkamer met douche en toilet. Je kunt gratis parkeren bij de accommodatie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Blankenburg

Musea, Steden
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Quedlinburg

Steden
Quedlinburg

Quedlinburg heeft naast de historische binnenstad nog veel moois te bieden met o.a. de kasteelberg, het Renaissanceslot en de stichtskerk Sint Servatius.

Falkenstein

Bezienswaardigheden
Falkenstein

Falkenstein is een plaats met zo’n 6000 inwoners in de Landkreis Harz. Hoog boven de stad Falkenstein, zetelt een middeleeuwse burcht met dezelfde naam.

Halberstadt

Musea, Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Westendorf 24-26

Halberstadt is een plaats in de Duitse deelstaat Sasken-Anhalt. Er zijn vele musea te bezoeken in Halberstadt, zoals het literatuurmuseum Gleimhaus en het stadsmuseum.

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Aschersleben

Musea, Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Seegraben 3

In Ascherleben bevindt zich het museum van Ascherleben. Dit museum biedt een permanente tentoonstelling van de kunst van de in 1930 in Aschersleben geboren kunstenaar Klaus Moritz.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro