Autovakanties
dagen

Vakantie aan de Bloemenrivièra in Italië in eigen appartement

Residence Orchidea
Diano Marina, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 5-, 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie in een appartement aan de Bloemenrivièra in Italië o.b.v. logies

Residence Orchidea is dé ideale plek voor een autovakantie met je familie of vrienden! Verblijf samen in een appartement en geniet van de prachtige, zonnige Bloemenrivierea! Plons in het zwembad, duik in de zee of ontdek de omgeving, alles is hier mogelijk! De omgeving heeft van alles te bieden, prachtige natuur, stranden en pittoreske dorpjes worden afgewisseld met historische steden en uitgestrekte wijnvelden. Wil je er liever een dag tussen uit? Bezoek dan San Remo! Verder zijn Imperia, Savona en Genua ook leuke opties voor een dagje weg.

Autovakanties
dagen

Vakantie aan de Bloemenrivièra in Italië in eigen appartement

Residence Orchidea
Diano Marina, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2-kamer appartement
  • Inclusief gas, elektriciteit en waterverbruik
  • Inclusief eindschoonmaak (de keuken dien je zelf schoon te maken)
  • Buitenzwembad aanwezig
  • Gratis parkeren en Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Tip: bezoek San Remo en Imperia
Residence Orchidea
Via Cá Rossa 46,
Diano Marina, Italië
Kaart
Via Cá Rossa 46, Diano Marina, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Residence Orchidea is rustig gelegen op ca. 400 meter van het strand en 800 meter van het centrum. Je verblijft in een 2-kamer appartement voorzien van 1 slaapkamer, een woonkamer met uitschuifbaar bed en een tweepersoons slaapbank, een kitchenette met koelkast, magnetron, oven en een kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Tevens is er een balkon aanwezig met een zitje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Riviéra Dei Fiori

Stranden
Riviera Dei Fiori

Een van de mooiste en schoonste stranden van Italië is de Riviéra dei Fiori, ofwel de Bloemenriviéra. De Bloemenriviéra wordt gezien als een van de mooiste kuststreken van Italië.

Imperia

Steden
Imperia

Imperia is gelegen aan de rivier Impero en is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek authentieke wijken, knusse restaurantjes en de kleine, maar gezellige haven.

Albenga

Steden
Albenga

Albenga is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een middeleeuws centrum dat zeer goed bewaard is gebleven. Bijzonder zijn de vier hoge torens in het centrum.

Grotte di Toirano

Outdooractiviteiten
Via Alle Grotte

Deze grotten behoren tot de mooiste en meest bezochte grotten in deze regio. Tijdens een rondleiding word je meegenomen langs de mooiste zalen van de grotten.

San Remo

Steden
San Remo

San Remo is een mooie havenstad in het noorden van Italië. Vroeger was het een erg luxe vakantiebestemming en dat is nog steeds te merken.

Finale Ligure

Stranden, Steden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

Let op: de volgende kosten zijn exclusief. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Borg per unit: € 100,00
Optionele kosten

Let op: de volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center:

  • Badlinnen € 6,00 per set (of zelf meenemen)
  • Bedlinnen € 6,00 per set (of zelf meenemen)
  • Babybed € 16,00 per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Belangrijke informatie

Let op! Het zwembad zal geopend zijn van ca. half mei t/m half september. (Let op dat weersomstandigheden en essentiële onderhoud de openingstijden kunnen beïnvloeden. Terwijl deze situaties buiten onze controle zijn, waar mogelijk stellen wij je van te voren in van belangrijke wijzigingen.)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro