Autovakanties
dagen

4*-Hotel in de Cinque Terre incl. ontbijt

Park Hotel Argento
Levanto, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel in de Cinque Terre nabij de Italiaanse Riviera incl. ontbijt

Levanto ligt net boven Cinque Terre in Italië, het is een beroemde badplaat aan de Italiaanse Riviera. Tijdens je verblijf wordt je omringd door een groene vallei met pijnbomen, olijfbomen, wijngaarden en middeleeuwse dorpjes. Je verblijft in een 4*-hotel Park Hotel Argento gelegen op 800 meter van het treinstation van Levento. Een perfecte plek als je Cinque Terre wilt ontdekken. Ideaal!.. Je bent namelijk met de trein in 5 minuten in Cinque Terre. Daarnaast ben je met 5 minuten rijden op het strand van Levanto. Neem een verkoelende duik in de zee, geniet van een heerlijk cocktail bij de strandtent of ga heerlijk relaxen op een strandbedje en geniet van de Italiaanse zon. Wil je er een dagje op uit? Maak een dagtocht per trein of boot langs vele plaatsen langs de Riviera zoals, Portovenere, Lerici en het mooiste dorp Vernazza. Ook is het centrum van Levanto leuk om te bezoeken. Wandel door het kleine centrum met leuke winkeltjes, gezellige café's en sfeervolle restaurantjes.

Autovakanties
dagen

4*-Hotel in de Cinque Terre incl. ontbijt

Park Hotel Argento
Levanto, Cinque Terre, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is ca. 1,5 km gelegen van het strand
  • Shuttlebus van/naar centrum Levanto (naar beschikbaarheid)
  • Breng een bezoek aan Nationaal Park van Cinque Terre (ca. 6,5 km)
  • Met de trein zijn de plaatsen Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore makkelijk te bereiken
  • Gratis gebruik van WiFi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een fietstocht naar het strand van Bonassola
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf!

Breng een bezoek aan één van de mooiste dorpen van Cinque Terre
Vernazza is één van de vijf dorpen van Cinque Terre en het is er werkelijk prachtig. Het dorp is edel en elegant en wordt gekenmerkt door steile en smalle straatjes die afdalen naar de hoofdweg en eindigt in een klein plein voor de jachthaven. Struin door de smalle straatje, waar het lekker rustig en koel is, bekijk leuke winkeltjes en neem plaats bij een sfeervol restaurant of op het terras.

Ontdek het pittoreske havenstadje Portovenere
Smalle straatjes, gekleurde huisjes en het authentieke haventje vormen het decor van dit plaatsje en maakt het tot een van de meest romantische plekken aan de Ligurische kust. Geniet op het terras van prachtig uitzicht op het blauwe water en de haven, je wordt omgeven door de charmante uitstraling van Portovenere. Vanuit de haven loop je via middeleeuwse straatjes naar het hoger gelegen Castello Doria, waarvan de eerste stenen reeds in 1161 gelegd werden. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de baai van Portovenere!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Park Hotel Argento
Località Sant'Anna,
Levanto, Italië
Kaart
Località Sant'Anna, Levanto, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Park Hotel Argento is gelegen in Levanto, een beroemde badplaats aan de Italiaanse Riviera. Park Hotel Argento ligt op 800 meter van het treinstation van Levanto. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor de klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor een á la cartemenu met een ruime keuze aan Ligurische specialiteiten. Voor een verkoelend drankje kun je terecht in de bar of op het terras met panoramisch uitzicht. Park Hotel Argento beschikt over een wellnesscentrum met o.a. een sauna, een Turks bad en een ontspanningsruimte. De kamers zijn minimalistisch ingericht en met lichte kleuren. Elke kamer is voorzien van airconditioning, sateliet-tv, kluisje, een minibar en je maakt gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Portofino

Steden
Portofino

Met zijn kleine jachthaven is het één van de meest exclusieve vakantieplaatsen in Italië. U vindt hier de meest luxueuze weekendhuizen van de Italiaanse high society.

Genua

Steden
Genua

Genua is de grootste havenstad van Italië. De bekendste inwoner van de stad is zonder twijfel Christoffer Columbus.

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro