Uniek overnachten
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van het Twentse landleven in Lattrop incl. streekontbijt

Erfgoed Bossem
Lattrop-Breklenkamp, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,25
totaal: 144,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Proef 2 of 3 dagen van het Twentse landleven op een bijzondere boerderij in Lattrop incl. ontbijt

Van harte welkom bij Erfgoed Bossem. Je bent terechtgekomen in het Twentse Lattrop-Breklenkamp, vlakbij het historische stadje Ootmarsum. Net buiten Lattrop staat een boerderij aan een eigen weggetje. In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je logeren in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Proeven van het Twents landleven is een essentieel onderdeel op de boerderij, omdat de boerderij nauw verbonden is met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt, wordt er voor alle maaltijden gekozen voor zoveel mogelijk biologisch rundvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local'. Naast de producten van eigen boerderij, wordt er zoveel mogelijk gekozen voor kwaliteitsingrediënten uit de nabije omgeving. Zo zijn de jams van Twentefruit en sap van Oold Bleank bij het ontbijt niet te versmaden, vind je groentes van de Witte Raaf uit Denekamp, Shiitakes uit Tilligte en ijs van de Bölte uit Nutter op je bord. Smullen van de regio in optima forma. Heerlijk genieten dus!

Uniek overnachten
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van het Twentse landleven in Lattrop incl. streekontbijt

Erfgoed Bossem
Lattrop-Breklenkamp, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijkse ontbijtbuffet bij verblijf in een kamer of ontbijtmand met verse streekproducten bij verblijf in een sterrenkubus
  • Inclusief opgemaakte bedden bij aankomst
  • Inclusief badlinnen
  • Inclusief starters set koffie (Senseo) en thee in de accommodatie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek musea Cosmos Sterrenwacht in Lattrop
  • Tip: bezoek recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal
Omgeving

Erfgoed Bossem vormt een prima uitvalsbasis om er lekker op uit te trekken. Op de fiets, te voet of met de auto door het Landgoed van Twente. Er zijn mooie fiets- en wandelroutes voor je die het grensgebied met Duitsland doorkruisen. Daarnaast kun je met de kaart en bewegwijzering van de Fietsknooppuntenroute heel Noordoost Twente verkennen. Verder sluit Erfgoed Bossem nauw aan op het Wandelnetwerk Twente, een uitgebreid systeem van bewegwijzering in combinatie met een routekaart. Je volgt een route van 3 tot 10 kilometer of stelt naar eigen inzicht een rondwandeling samen. Mooie natuurgebieden die je niet mag missen zijn de Bergvennen in Lattrop, het Springendal in Vasse en het Lutterzand in de Lutte. Sfeervolle en historische stadjes in de nabije omgeving zijn Ootmarsum met vele kunstgalerieën en leuke winkeltjes en het Duitse Bad Bentheim met een schitterend kasteel in het midden.

Erfgoed Bossem
Dorpsstraat 7,
Lattrop-Breklenkamp, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Erfgoed Bossem ligt op 2 km afstand van het landelijke gebied Bergvennen. Deze accommodatie biedt speciale themakamers, elk met een andere natuur- of boerderij-ervaring. De historische stad Ootmarsum is 6 km verderop te vinden. Alle kamers op dit boerenerf liggen midden in het natuurschoon van de omgeving. In elke kamer vind je een eigen badkamer. Je kunt er ook van gratis Wi-Fi gebruikmaken. Iedere ochtend kun je van een authentiek ontbijt genieten, met verse streekgerechten en producten die rechtstreeks van de boerderij komen. 's Avonds kun je zeer regelmatig aanschuiven aan de Twentse table d’hôte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Hoogtepunten

Ootmarsum

Steden
Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om de vele kunstgalerieën en wordt wel de 'Kunststad van het oosten' genoemd.

Nordhorn

Steden
Nordhorn

Vooral winkelliefhebbers halen hier hun hart op. Met een breed aanbod aan winkels is er voor ieder wat wils. Aan de rand van de stad vind je Tierpark Nordhorn.

Burcht Bentheim

Bezienswaardigheden
Schloßstraße

Van verre is hij al te zien: de stoere, uit zandsteen opgetrokken burcht van Bentheim. Laat u tijdens een rondleiding vertellen over het vroegere leven van de kasteelbewoners.

Bad Bentheim

Steden, Spa en Wellness
Bad Bentheim

Dicht bij de grens met Nederland en Noordrijnwestfalen gelegen, biedt Bad Bentheim als modern kuuroord volop zwem- en wellnessplezier in thermen en zwembaden.

Preston Palace

Eten en drinken, Nachtleven, Attractieparken
Laan Van Iserlohn 1

Preston Palace is hét uitgaans- en entertainment centra van Twente. Van een dagje zwemmen in het subtropische zwem- en saunaparadijs naar een indoor-kermis. Preston Palace heeft alles!

Museum van Twentse Welle

Musea
Het Rozendaal 11

In het museum van Twentse Welle word je verrast door de leuke feitjes over de mens in Twente, van verzamelaar tot jagers tot de maatschappij van nu. Maar ontdek ook de grote grazers die in de IJstijd in Twente leefden, zoals de wolharige neushoorn en de mammoet.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per hond per nacht

Belangrijke informatie

Let op:

Huisdieren zijn alleen welkom in volgend verblijf:
- Boerderijkamer met wellness stoomcabine
- Twin Lodgetent

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro