Stedentrips
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ Historisch hotel in hartje Groningen incl. ontbijt

Martini Hotel
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
57,50
totaal: 142,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Er gaat niets boven Groningen! Verblijf 2 of 3 dagen in hartje Groningen incl. ontbijt

Groningen mag dan de jongste stad van Nederland zijn, maar kent een lange, roerige geschiedenis en dat is goed terug te zien aan de vele historische pakhuizen, gebouwen en hofjes. Groningen is ook een moderne stad met veel vernieuwende architectuur en last-but-not-least is het ook een gezellige studentenstad wat er voor zorgt dat er altijd een levendige sfeer heerst in de stad. Vanuit het hotel loop je zo de winkelstraat in en binnen 5 minuten sta je op de Grote Markt naar de Martinitoren te kijken. Durf jij de klim aan? Of breng je liever een bezoek aan het Groninger Museum? Alles is mogelijk en binnen handbereik in deze veelzijdige stad. Ook een dag shoppen is een aanrader, aangezien Groningen een veelzijdig aanbod aan winkels heeft. Tussendoor strijk je neer op een van de gezellige terrassen of in een van de sfeervolle cafés.

Stedentrips
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ Historisch hotel in hartje Groningen incl. ontbijt

Martini Hotel
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in hartje centrum
  • Verblijf in een historisch hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Groninger museum
  • Tip: breng een bezoek aan de vestingstad Bourtange
Tips in de omgeving

Wil je de provincie in om nog meer van Groningen te proeven? Neem dan eens een kijkje in de voormalige Veenkoloniën, maak een fietstocht langs oude borgen, ga uitwaaien aan de kust of wandel over het Blote Voetenpad. Genoeg te beleven! Er gaat immers niets boven Groningen! Hieronder een aantal tips uitgelicht:

Het blotevoetenpad
In Opende ligt een bijzonder wandelpad: het Blotevoetenpad. En de naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten loop je door modder, over water en gras. En onderweg rust je uit in één van de hangmatten of op een bankje.

Bourtange
Voor een uitje buiten de stad ben je aan het goede adres bij Vesting Bourtange. Gelegen vlakbij de Duitse grens in het prachtige Westerwolde. Een uniek historisch verdedigingswerk, dat je elders niet aan zult treffen. Heden en verleden versmelten in deze kleine, sfeervolle vestingstad.

Reinhart orchideeën
Al meer dan 30 jaar een landelijk begrip op het gebied van orchideeën. Dus een bezoek aan de kas van Reinhart Orchideeën in Haren is de moeite meer dan waard! En naast de orchideeënkwekerij vind je hier ook een fraaie binnen- en buitentuin en een wandeltuin met vogels en vissen. Ook de liefhebber van kust en keramiek zal dit bezoek kunnen waarderen.

Nationaal Park Lauwersmeer
De natuur is hier zo schitterend en divers dat dit gebied als Nationaal Park is bestempeld. En terecht! In Nationaal Park Het Lauwersmeer kun je nog genieten van echte stilte, je verbazen over de prachtige en altijd veranderende Hollandse wolken en je verwonderen over de enorme vogelrijkdom en kleurrijke plantengroei. Kenmerkend voor dit gebied is het open en uitgestrekte landschap. Om te voorkomen dat het gebied helemaal vol zou groeien met struiken en bomen heeft Staatsbosbeheer grote grazers uitgezet in de vorm van Konikpaarden en Schotse hooglanders.

Martini Hotel
Gedempte Zuiderdiep 8,
Groningen, Nederland
Kaart
Gedempte Zuiderdiep 8, Groningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Martini Hotel is gevestigd in een monumentaal gebouw in het centrum van Groningen. De Grote Markt en vele restaurants en winkels liggen op loopafstand. Er is gratis Wi-Fi aanwezig. De hotelkamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over een eigen badkamer. Sommige kamers beschikken over een airconditioning. De ontbijtzaal biedt een prachtig uitzicht op Groningen. In de bar met een open haard is er gelegenheid om een drankje te bestellen. Tegen een toeslag kan je gebruikmaken van parkeergelegenheid op het terrein. Het treinstation ligt op 10 minuten van het Martini Hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Martinitoren

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten
Martinikerkhof 1

Je kunt bij het beklimmen van de toren zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Bijvoorbeeld tot de Klokzolder, die op een hoogte ligt van 30 meter en 129 traptreden telt.

Groninger Museum

Musea, Cultuur
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Stadsschouwburg Groningen

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Turfsingel 86

De Stadsschouwburg is één van de belangrijkste schouwburgen in Groningen. Het werd gebouwd in 1883. Hier kun je o.a. genieten van verschillende muziek- en zangoptredens.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Prinsenhof Garden

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Turfsingel 1019

De mooiste en meest bijzondere tuinen van Groningen vind je in de Prinsentuin. Vanaf de lente zijn de tuinen het mooist, omdat de bloemen en planten dan prachtig in bloei staan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro