Winterzon
dagen

Kom tot rust in een uitstekend hotel op Malta incl. vlucht en transfer

Mr. Todd Hotel
Sliema, Malta, Malta bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen van een winterzon vakantie in een uitstekend hotel op Malta incl. vlucht en transfer

Mr. Todd Hotel is in het stadscentrum in Sliema te vinden. Een heerlijke bestemming voor een winterzon vakantie! Malta Experience en Fort St. Elmo zijn een paar culturele hoogtepunten om van te genieten. Actievelingen kunnen bovendien hun hart ophalen bij Sliema Ferry en Grand Harbour. Argotti Botanical Garden en Palazzo Parisio en Tuinen zijn ook zeker het bezoeken waard. Het hotel Mr. Todd Hotel ligt in de buurt van een strand. De dichtstbijzijnde stad is Valletta. In de omgeving van het hotel zijn een aantal winkels en een supermarkt. 's Avonds kun je gaan dansen in een nachtclub in de omgeving van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn te bereiken vanaf het hotel: marsaxlokk, mdina, golden bay, blue grotto en hypogeum.

Winterzon
dagen

Kom tot rust in een uitstekend hotel op Malta incl. vlucht en transfer

Mr. Todd Hotel
Sliema, Malta, Malta bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Malta vanaf luchthaven naar keuze
  • Privétransfer retour luchthaven - hotel
  • Verblijf in een Comfort of Superior kamer
  • Middenin de stad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Blue Lagoon van Malta
Leuke tips in de omgeving

Slenter door de straatjes van Valletta
Laat je niet afschrikken door het feit dat Valletta de kleinste hoofdstad is van Europa; het heeft genoeg in huis voor een dagje (of twee) cultuur snuiven. En als je je ergens in de Middeleeuwen waant, dan is het wel in deze stad!

Vaar vanuit Grand Harbour naar The Three Cities
In het havengebied van Valletta vind je drie op zichzelf staande steden. Onder de naam Three Cities worden Birgu, L-Isla en Bormla vaak in één adem genoemd. Bezoek ze ook zeker allemaal op één dag. De geschiedenis is hier net zo rijk als in Valletta en je vindt er talloze kerken, paleizen en bastions.

Bekijk de Blue Lagoon van Malta
Comino wordt gezien als hét paradijs van de Malteser archipel vanwege de Blue Lagoon. Want ja, die vind je niet alleen in IJsland en Jamaica, maar ook dichterbij huis. Het water is kristalhelder en wordt omgeven door een wit zandstrand. Omdat het zo mooi is, is het ook erg populair. In het hoogseizoen leggen grote boten hier massaal aan en is het soms best even zoeken naar een plekje. Ga je in deze periode dan raden we je aan om een klein bootje met ‘kapitein’ te huren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Mr. Todd Hotel
Triq Manwel Dimech 26,
Sliema, Malta
Kaart
Triq Manwel Dimech 26, Sliema, Malta
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Mr Todd Hotel ligt in Sliema op 2,9 km van het strand van de baai van Rinella, en biedt accommodatie met een bar, privéparkeren en een terras. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een 24-uursreceptie, roomservice en gratis Wi-Fi in alle ruimtes. Het hotel biedt familiekamers. Alle units hebben airconditioning, een flatscreen-tv met kabelzenders, een waterkoker, een douche, een haardroger en een bureau. Elke kamer in het hotel heeft een kledingkast en een eigen badkamer. Elke ochtend wordt in het Mr Todd Hotel een continentaal ontbijt geserveerd. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie zijn het winkelcentrum The Point, de Manuel Dimech-straat en de veerhaven van Sliema.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Valletta

Steden
Valletta

De historische hoofdstad Valletta is zonder enige twijfel één van de hoogtepunten van het eiland Malta.

Palazzo Parisio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Saint Lucy Street

In het dorp Naxxar is de villa Palazzo Parisio omgetoverd tot een prachtig paleis met minstens even fraaie tuinen. Deze particuliere villa is sinds enkele tientallen jaren volledig open voor het publiek.

Marsaxlokk

Steden
Marsaxlokk

Dit traditionele vissersdorp wordt als één van de meest pittoreske plaatsen op Malta gezien. Voor fotografen zijn de traditionele vissersbootjes (‘luzzu’ genoemd) een bron van inspiratie.

Mdina Malta

Steden
Triq Mesquita

Centraal op het eiland Malta ligt het stadje Mdina. Deze geheel ommuurde plaats bestaat vooral uit gebouwen die nog stammen uit de Middeleeuwen en de barok.

Golden Bay

Stranden
Ir-Ramla-Tal-Mixqua

Aan de noordwestkust van Malta, vlakbij het dorp Manikata, vind je het prachtige zandstrand Golden Bay. Het strand staat bekend om het rode zand en de gevormde duinen. Het is populair door de makkelijke toegankelijkheid en fijne faciliteiten, zoals o.a. een paar restaurants.

Blue Lagoon Malta

Outdooractiviteiten
Blue Lagoon

Tussen de eilanden Malta en Gozo ligt de blauwe lagune. Een dagtocht naar deze adembenemende lagune behoort tot de top excursies van Malta.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro