Sauerland
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension in de natuur in Willingen, Sauerland

Best Western Plus Hotel Willingen
Willingen, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
255,-
totaal: 541,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 33 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in Willingen in Sauerland o.b.v. halfpension

Het moderne Best Western Plus Hotel Willingen ligt in de mooie Duitse natuur. Vanuit het hotel starten er diverse wandel- en fietsroutes, dus ga erop uit en ontdek wat de natuur te bieden heeft! Het landschap is nergens zo afwisselend als rond Willingen met zijn dorpen. Hier grenzen maar liefst drie van de mooiste wandelgebieden aan elkaar: Hochsauerland, natuurpark Diemelsee en Waldecker Land. Je voelt je helemaal gelukkig wanneer je over de gecertificeerde wandelpaden Uplandsteig en Rothaarsteig bent aangekomen bij de punten, waar je een adembenemend mooi uitzicht over het landschap kunt genieten. Voor gezinnen is Willingen één grote speelplaats vol avontuur: beekjes, ontdekkingstochten met de boswachter, het Kyrillpad, een mountainbike-festival, een rodelbaan voor tijdens de zomermaanden of een zwembad. Het maakt niet uit of je deze regio in het voorjaar, in de zomer, herfst of in de winter bezoekt: in Willingen is altijd wat te doen.

Sauerland
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension in de natuur in Willingen, Sauerland

Best Western Plus Hotel Willingen
Willingen, Hessen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 2-gangendiner
  • Inclusief SauerländerCard voor veel korting en voordelen op diverse attracties en bezienswaardigheden en gratis openbaar vervoer
  • Vrij gebruik van de fitness- en wellnessfaciliteiten van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Dortmund
Zomerrodelbaan Willingen

Een 700 m lange rodelbaan waar je met je rodelslee hard naar beneden gaat. Je kunt zo hard gaan als je wilt tot wel 40 km per uur, langs steile bochten en rechte stukken. De sleeplift trekt je de 250m berg op. Beneden in het dal zijn er nog een nieuwe summer-tubing baan, 6 trampolines en een grote speeltuin aanwezig.

Best Western Plus Hotel Willingen
Briloner Str. 56,
Willingen, Duitsland
Kaart
Briloner Str. 56, Willingen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Plus Hotel Willingen heeft kamers voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of douche, föhn en een toilet. Daarnaast maak je in het gehele hotel gebruik van gratis Wi-Fi. Geniet in de ochtend in het restaurant van het ontbijtbuffet. Ook voor een diner ben je in dit hotel aan het juiste adres dankzij de variëteit in menu’s. Schijnt het zonnetje? Kom dan lekker tot rust op het terras. Ook kun je genieten van een verfrissend drankje of een kopje koffie in de bistro of bar. Optimaal ontspannen doe je gratis in het wellness center, voorzien van een sauna, de infraroodcabine, een bubbelbad en een zwembad of in het fitnesscentrum. Ook kun je gebruikmaken van de Finse sauna of een massage bijboeken. Kom je met de auto, dan kun je deze gratis parkeren bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zoutgrotten

Bezienswaardigheden
Im Orketal 33

Wie denkt dat zout vrijwel alleen gebruikt wordt in eten en als bestrijdingsmiddel tegen gladheid die moet eens een kijkje gaan nemen in de zoutgrotten van Winterberg.

St. Georg Skischans

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
St. Georg Sprungschanze

De St. Georg Skischans is het icoon van Winterberg. De springschans bevindt zich in de skiliftcarrousel. Er zijn geregeld wedstrijden en er wordt veelvuldig op getraind ‘Skiclub Winterberg’. De schans wordt niet alleen ’s winters gebruikt maar ook in de zomer. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van skimatten.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

Olsberg

Outdooractiviteiten, Natuur & Parken, Eten en drinken, Steden
Hauptstrasse 79

Olsberg is een dorpje in het prachtige Hochsauerland. Het is een ideale locatie voor fietstochten of ritten met de motor. Vanuit Olsberg zijn er 3 startpunten naar het wandelpad de Rothaarsteig.

Brilon

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Rosentwiete 6

Brilon is een kuuroord met één van de oudste stadhuizen van Duitsland. Brilon bezit vele oude en bezienswaardige woonhuizen, waarvan meerdere in de aansprekende vakwerkstijl.

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per dag

Belangrijke informatie

Let op:

  • Voor het opladen van de elektrische auto, betaal je bij het hotel ter plaatse
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro